روزنامه نگار اسرائيلي فاش کرد
روابط پنهاني مخالفان سوريه با رژيم صهيونيستي
روزنامه نگار اسرائيلي از روابط محرمانه رژيم صهيونيستي با گروههاي مخالف سوريه خبر داد.

به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداو سيما به نقل از پايگاه خبري العهد، يکي از روزنامه نگاران اسرائيلي از روابط محرمانه چندين ساله ميان مخالفان سوريه و رژيم صهيونيستي پرده برداشت.
اشيمرت مئير روزنامه نگار اسرائيلي و کارشناس امور کشورهاي عربي فاش کرد چند سال پيش براي برنامه ريزي به منظور کنفرانسي که قرار بود نخستين بار در تل آويو با حضور شخصيت هاي معتبر و جدي مخالفان سوريه برگزار شود، شرکت کرده است.
به نوشته اين پايگاه، مئير گفت قرار بود در اين کنفرانس روابط محرمانه ميان طرف هاي رسمي در اسرائيل و برخي چهره هاي معتبر مخالفان سوريه اعلام شود.
وي افزود در مدت زماني کوتاه قبل از برگزاري اين نشست ، برگزار کنندگان ناچار شدند که اين نشست را با وجود اهميت نمادين زيادي که صرف برگزاري آن داشته است، لغو کنند.
بر پايه اين گزارش، مئير علت لغو اين کنفرانس را دخالت روسيه در بحران سوريه و نبود تمايل براي حمايت کامل و آشکار از کساني که با بشار اسد هم پيمان روسيه مي جنگند، دانست.
به نوشته العهد، مئير همچنين گفت برگزار کنندگان يعني کساني که سالها براي توجه ويژه روزانه به محور اسرائيل- سوريه تلاش کردند، احساس نااميدي بسيار عميقي را تجربه کردند اما من در حقيقت بسيار راضي بودم چرا که اکنون زمان مناسبي براي درگيري با ولاديمير پوتين نيست.زيرا مسائل بسيار حساس است و بهتر و معقول آن است که نبايد بالاي درختي رفت که براي پايين آمدن از آن راهي وجود ندارد.
گزارش العهد حاکي است به ادعاي مائير، دروزي هايي که در ارتش اسرائيل خدمت مي کنند ويکي از اقليت ها قوي و مردمي در رژيم صهيونيستي و به طور مشخص در سيستم امنيتي هستند، تلاش کردند اين نهاد نظامي را در جنگ سوريه وارد کنند آن هم با اين استدلال که آنها نگران اقليت دروزي هاي تهديد شده از سوي گروههاي تندرو در سوريه هستند اما اسرائيل توانست اين مساله را مهار و از روابط آرام خود با گروههاي مخالف سوريه براي دفاع از دروز ها استفاده کند.