• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۱۳۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
آذربایجان غربی » اجتماعی

رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی

سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی با هدف افزایش شفافیت، کاهش هزینه‌ها، سرعت بخشی در خدمت‌رسانی و حضور مردم در مدیریت شهری رونمایی شد.

رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ آیین بهره‌برداری از طرح‌های هوشمندسازی شهرداری خوی امروز با حضور معاونان وزرای راه و شهرسازی و ارتباطات، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی و شهردار خوی برگزار شد و تازه‌ترین برنامه‌های توسعه شهری و زیرساختی این شهرستان تشریح شد.

 در این آیین، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جایگاه رو به رشد خوی در عرصه هوشمندسازی و برنامه‌ریزی شهری گفت:  خوی اکنون در شمار الگو‌های موفق شمال باختری کشور قرار گرفته و برداشت دقیق و کارآمدی از مفهوم شهر هوشمند ارائه داده است.
کاظمیان  افزود: این شهرستان حتی از برخی شهر‌های بزرگ نیز در کاربرد خدمات الکترونیک و بهره‌گیری از طرح‌های پایدار شهری جلوتر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که وزارتخانه روند الکترونیکی شدن خدمات را در همه سطوح دنبال می‌کند اظهار داشت: اقدامات شهرداری خوی در تقویت شاخص‌های شهر هوشمند می‌تواند نقش مؤثری در دستیابی به توسعه پایدار ایفا کند. 
وی گفت: طرح ناحیه‌ای خوی و چایپاره در مراحل پایانی تصویب قرار دارد و نگاه چندبعدی آن در حوزه‌های رفت‌وآمد، بازرگانی، مسائل مرزی و منطقه‌ای زمینه ارتقای جایگاه این شهرستان را در زنجیره‌های لجستیکی و ارتباطات ملی فراهم می‌سازد.

کاظمیان همچنین بر ضرورت توجه بیش‌تر به ساماندهی بافت تاریخی خوی تأکید کرد و گفت: ارزش یک شهر تنها در ظاهر بنا‌ها نیست بلکه در زندگی و حضور مردم تعریف می‌شود و باید این نواحی به محل حضور اجتماعی و افتخار عمومی تبدیل شوند.
 معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد :طرح تفصیلی خوی، به‌ویژه در موضوع بلندمرتبه‌سازی و جانمایی کاربری‌ها، آمادگی کامل برای بازنگری و همکاری وجود دارد. وی افزود برای تأمین زمین مورد نیاز طرح‌های خانه‌سازی، وزارتخانه همه اقدام‌های لازم را انجام خواهد داد.

در ادامه برنامه، معاون پارلمانی وزیر ارتباطات نیز خوی را از پیشتازان هوشمندسازی در کشور دانست و گفت: پیوستن شهرداری خوی به مرکز تبادل داده کشور به عنوان نخستین سازمان استان، گام مهمی برای کاهش هزینه‌ها، افزایش امنیت و سرعت بخشی در مدیریت شهری است. 
 امیر ضا حاتمی زاده  اجرای رشته فیبر نوری و بهره‌گیری از تصاویر ماهواره‌ای را از ابزار‌های نوین و مؤثر در نظارت شهری و جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز عنوان کرد.

معاون وزیر ارتباطات افزود :برای بهبود کیفیت خدمات، شانزده تارنمای ملی طراحی شده و همه خدمات دولتی در این تارنما‌ها گردآوری می‌شود تا شفافیت و رضایتمندی مردم افزایش یابد.
 وی با اشاره به اهمیت مرز رازی گفت: ایجاد ارتباطات پایدار در این ناحیه از اولویت‌های وزارت ارتباطات است و از این ظرفیت برای حمایت از بازرگانان مرزی بهره گرفته خواهد شد.
 حاتمی زاده  همچنین اعلام کرد :در طرح ایران دیجیتال، آموزش هوش مصنوعی برای نیم میلیون دانش آموز در دستور کار است و تاکنون بیش از پنجاه هزار نفر در استان نام‌نویسی کرده‌اند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنان خود هوشمندسازی خوی را نیازمند پشتیبانی دستگاه‌های ملی دانست و گفت: تکمیل زیرساخت‌های شهری، برپایه همکاری وزارتخانه‌ها و مدیریت شهری، آینده خوی را در مسیر توسعه شتاب خواهد داد. 
 عادل نجف زاده  افزود : از همه ظرفیت‌های قانونی برای پشتیبانی از طرح‌های شهری و خدماتی خوی استفاده می‌شود.

در ادامه، حسن نصرالله پور شهردار خوی نیز با تشریح تازه‌ترین اقدام‌های شهرداری گفت: بومی‌سازی سامانه‌های هوشمند، توسعه رشته فیبر نوری، بهره‌گیری از تصاویر ماهواره‌ای، الکترونیکی شدن فرایند‌های اداری و راه‌اندازی سامانه‌های نظارتی و خدمات شهری، مجموعه‌ای از اقدام‌های عملی است که خوی را در مسیر شهر هوشمند قرار داده است. 
وی افزود : هدف اصلی این طرح‌ها افزایش شفافیت، کاهش هزینه‌ها، سرعت بخشی در خدمت‌رسانی و فراهم کردن زمینه حضور مردم در مدیریت شهری است.
درپایان این مراسم از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)