• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
یزد » اجتماعی

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر یزد در روز ملی عفاف و حجاب 

بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر استان یزد: حجاب و عفاف افزون بر جایگاه شرعی خود به عنوان یکی از احکام شریعت اسلام، ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی دارد.

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر یزد در روز ملی عفاف و حجاب 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر استان یزد به مناسبت روز عفاف و حجاب، بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد.
 
عفاف و حجاب گرایشی فطری، نمادی دینی و تکلیفی الهی و اسلامی است که همواره شناسنامه زن ایرانی در طول تاریخ بوده است. همچنین حیاورزی و خانواده مداری ارزشی جاودانه و فراگیر است که در آموزه‌های ادیان، معارف اسلام و تعالیم اهل بیت (علیهم السلام) و نیز منابع حکمت و ادب اسلامی و پارسی همواره جایگاهی ویژه و سهمی برجسته داشته است. «حجاب» در واقع بروز و نمودی از عفاف و حیاست و این دو از اصلی‌ترین و زیربنایی‌ترین ویژگی‌های انسان با ایمان است و آیات و روایات بسیار بر جایگاه اصلی و محوری حیاء و عفاف تأکید می‌کنند.
 
فهم نظام ‎مند و جامع از آموزه‌های دینی و واقعیت‌های دنیای کنونی نشان می‌دهد که حجاب و عفاف افزون بر جایگاه شرعی خود به عنوان یکی از احکام شریعت اسلام، ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی دارد و یکی از عناصر مهم اصلی و راهبردی مواجهه تمدنی حق و باطل، بشمار می‌آید و حفظ سبک زندگی اسلامی و تاکید بر فرهنگ حجاب و عفاف در منظومه واجبات دینی و فرهنگی وسیاسی مود تاکید است
 
بر این اساس نکاتی تقدیم می‌گردد:
 
در کلان روایت از «زن» در گفتمان اسلام و انقلاب، پیشرفت جامع و متوازن زن ایرانی در همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی، همراه با سعادت و سلامت و تعالی ایمانی و اخلاقی و معنوی، در همه ساحت‌های فردی و خانوادگی و اجتماعی در طراز تمدن اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و بر این اساس زمینه‌های نقش آفرینی زن در عرصه‌های گوناگون علمی و فرهنگی و اجتماعی فراهم آمده است.
 
شاخص‌های فراوان نشان دهنده این پیشرفت در چارچوب الگوی اسلامی است. با اینکه مسائل زن و خانواده یکی از چالش‌های بزرگ امروز کشور‌های غربی و اروپایی است، اما از افتخارات و دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضور فعال و موفق زنان در دوران انقلاب، جنگ تحمیلی، عرصه‌های متنوع سازندگی و پیشرفت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی است.
 
این دستاورد‌ها و پیشرفت‌ها در کنار پایین بودن آمار آسیب‌های مرتبط و نیز سلامت اخلاق جنسی در ایران به نسبت آمار‌های جهانی، در پرتو حفظ عفاف و حجاب اسلامی رقم خورده است. انکار پذیر نیست که انقلاب اسلامی در ترویج فرهنگ عفاف و حیاء به سایر نقاط جهان نیز موفق بوده و بسیاری از مردم مؤمن جهان با حجاب و عفت خود در رشد و تعالی این فرهنگ تلاش می‌نمایند و زنان و مردان و جوانان ایران الهام بخش بازگشت به هویت اسلامی و ارزش‌ها وسنت‌های اخلاقی‌اند و البته همچنان تعالی این جایگاه نیازمند گام‌های جدید است.
 
حجاب و عفاف جزئی از یک شبکه به هم پیوسته زندگی اجتماعی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی است که با دیگر اجزاء، روابط و تأثیر و تأثر جدی دارد و بسیاری از عوامل مؤثر در سبک زندگی مانند معماری ساختمان‌ها، فن‌آوری‌ها، فضای مجازی، بستر‌های ارتباطی، ساختار‌ها و قواعد محیطی کار و تحصیل و ... در موضوع حجاب دخیل و مؤثرند؛ بنابراین لازم است ضمن تأسیس زیرساخت‌ها و اهتمام به عوامل اصلی و ریشه‌ای حجاب و عفاف، الزامات تحقق حیات طیبه بر پایه معارف دانش‌های اسلامی و اصلاح مناسبات و ساختار‌های اجتماعی فراهم گردد.
 
اکثریت زنان و دختران این کشور، حجاب را موهبتی الهی و مأمنی برای پیراستگی از کینه ها و فتنه‌های شیطانی دانسته و با رعایت عفاف و حجاب، تعلق و هویت دینی و انقلابی خود را حفظ نموده و آن را با حضور فعال و اثرگذار خود در مناسبات اجتماعی با رعایت معیار‌های دینی و قانونی عجین کرده‌اند. در سایه این فرهنگ اسلامی ایرانی، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های چشمگیری توسط بانوان به دست آمده است و بخشی از جامعه زنان هم که به آسیب بدحجابی دچار شده‌اند، پایبند به عفت و دین و انقلاب هستند و با افتخار می‌توان زن و خانواده ایرانی را یکی از مترقی‌ترین، سالم‌ترین و پیشروترین زنان در دنیای کنونی معرفی نمود.
 
ما زنان استان دارالعباده یزد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مسجد گوهر شاد، روز ملی عفاف و حجاب را تبریک و تهنیت عرض نموده و این روز را گرامی میداریم و از خداوند متعال خواستاریم تا بانوان فاطمی را در سایه سار چادر حضرت مادر، زهرای اطهر سلام الله مصون بدارد تا نسلی آرمانی به منظور سربازی در رکاب حضرت ولیعصر عج تربیت نماییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاگردان پیاتزا مغلوب صدرنشین جهان شدند
روایتی از قیام مسجد گوهرشاد
اختتامیه سوگواره ملی نی ناله در تبریز
برگزاری ماه شعر آفتابگردان‌ها
توزیع غذای نذری در خانه سالمندان آباده
ابلاغ سلام و تسلیت مقام معظم رهبری به خانواده‌ های شهیدان کوه‌خیل
ایران ستیزی به رسم شبکه ایران اینترنشنال
خانمیرزا پیشتازدر توسعه گلخانه‌ای چهارمحال و بختیاری
مهریه از مالیات معاف است
حل مشکلات مردم سرفصل برنامه های ادارات درلنجان
رهاسازی آب سد طالقان برای کشت تابستانه به‌موقع انجام شد
هشدار رئیس پلیس فتا قم درباره خرید و فروش طلا اینترنتی
تشریح جزئیات حقابه استان قزوین از سد طالقان/آبگیری سد بالاخانلو تا پایان تیرماه 
ثبت جهانی «دره خرم‌آباد»، سندی بر جایگاه ایران در تاریخ جهان
فرا رسیدن زمان مبارزه با کرم خوشه خوار انگور
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
انتخاب واحد ۸۸۰ متقاضی طرح نهضت ملی مسکن ۵۶۰ هکتاری قم
گرمای تابستانه در راه زنجان
اجرای جی نف(G-NAF) تا پایان مرداد ماه در تعداد زیادی از روستاهای مهاباد
دیدار با خانواده شهیدان حمله تروریستی اسرائیل در کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)