معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران بر ضرورت اجرای برنامههای آموزشی، افزایش آگاهی عمومی و اقدام بهموقع برای کنترل و پیشگیری از خشونت در استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، جلسه اجرای برنامه جامع پیشگیری از خشونت با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران و نمایندگان نهادهای مرتبط در دادگستری استان برگزار شد.
حجتالاسلام سید مرتضی موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در این جلسه با تأکید بر ضرورت اقدامات اثربخش و بهموقع در حوزه پیشگیری از خشونت، گفت: استفاده از ظرفیتهای بینبخشی و تعامل موثر با سازمانهای مرتبط در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و بروز رفتارهای خشونتآمیز نقش کلیدی دارد.
وی با اشاره به اینکه آموزشهای فردی، روانشناختی و گروهی در پیشگیری از خشونت موثرند، افزود: آموزش مهارتهای خودکنترلی، خودآگاهی، مدیریت هیجانات و بهرهگیری از تکنیکهای روانشناسی و رفتار سازمانی، ابزارهای مهم مقابله با خشونت هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه حدود یکسوم پروندههای دادسرا در سال گذشته مرتبط با خشونت و درگیری بوده، تصریح کرد: راهاندازی کارگاههای آموزشی، ترویج فرهنگ گفتوگو، مداخله بهموقع و ارتباط مؤثر میان نهادها باید بهعنوان گامهای عملیاتی کاهش خشونت مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام موسوی بر ضرورت همکاری همهجانبه نهادهای دولتی، آموزشی، فرهنگی و خانوادهها برای کاهش خشونت تأکید کرد و افزود: با اجرای برنامههای آموزشی در مدارس و خانوادهها و تبیین راهکارهای مهارت زندگی، میتوان زمینه کاهش تنشهای رفتاری و اجتماعی را فراهم کرد.
در ابتدای این جلسه نیز نمایندگان دستگاههای اجرایی استان به ارائه گزارش اقدامات انجامشده در حوزه کاهش خشونت و بیان دیدگاهها و راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.