پخش زنده
امروز: -
مدیر تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامی گفت: مهمترین پیام کتاب «روایت آقا» در زمانه امروز، الگویی از تربیت دینی، سادگی در زندگی، و تعهد به علمآموزی است؛ الگویی که ریشه در خانهای دارد که یکی از اثرگذارترین چهرههای جهان اسلام را پرورش داده است.
حجتالاسلام مجتبی صابری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: رهبر معظم انقلاب در مقاطع مختلف و به مناسبتهای گوناگون، خاطراتی از زندگی خود و خانوادهشان به ویژه پدر بزرگوارشان، مرحوم آیتالله سید جواد خامنهای مطرح کردهاند؛ این خاطرات در طول سالها منتشر شده بود، اما متفرق و پراکنده بود.
وی با اشاره به انتخاب نام کتاب «روایت آقا» افزود: ما مجموعه این خاطرات را گردآوری و به صورت کتاب مستقل تنظیم کردیم. واژه «آقا» هم از آنجا گرفته شده که در لسان رهبر انقلاب، اشاره به پدرشان دارد.
مدیر تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامی گفت: از مهمترین ویژگیهای این کتاب میتوان به ارائه تصویر روشن از شخصیت علمی، اخلاقی و سبک زندگی آیتالله سید جواد خامنهای در این کتاب اشاره کرد.
حجتالاسلام صابری افزود: رهبر انقلاب در این کتاب، پدرشان را نخستین استاد خود معرفی میکنند؛ عالمی سختگیر در تعلیم، جدی در تربیت فرزندان و اهل قناعت، که با وجود امکان دسترسی به امکانات مادی، همواره سادهزیستی را برگزید.
وی گفت: کتاب در شش فصل تنظیم شده است؛ از «جوانی و روزگار مشروطه» تا «نقش تربیتی در خانواده» و از «ارتباط با حوزه علمیه» تا «سبک زندگی، سیاستگریزی، و ارتباط پدر و پسر». دیباچه کتاب نیز به قلم مقام معظم رهبری نوشته شده است.
عضو هیئت تدوین کتاب روایت آقا افزود: از نکات مهم این اثر، تصریح مقام معظم رهبری بر مظلومیت پدرشان در تاریخ حوزههای علمیه است. ایشان تأکید کردهاند که اگر فرصت تدوین مستقیم این خاطرات را داشتند، اثری عمیقتر شکل میگرفت؛ با این حال، نسخه نهایی کتاب پس از تأیید و ملاحظه ایشان منتشر شده است.
حجتالاسلام صابری گفت: در بخش پایانی کتاب نیز سه پیوست شامل شجرهنامه، زندگینامه و اسناد و تصاویر از جمله اجازهنامههای اجتهاد مرحوم آیتالله سید جواد خامنهای منتشر شده که ارزش پژوهشی کتاب را دوچندان کرده است.