• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
بوشهر » اجتماعی

نهاد‌های فرهنگی فرهنگ عاشورا را تبیین کنند

استاندار بوشهر گفت: دستگاه‌های مسئول به ویژه نهاد‌های فرهنگی و صدا و سیمای مرکز استان به تبیین صحیح فرهنگ عاشورا و حقیقت قیام امام حسین (ع) بپردازند و جامعه را بیش از پیش با آرمان‌های سیدالشهدا آشنا کنند.

نهاد‌های فرهنگی فرهنگ عاشورا را تبیین کنند
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ارسلان زارع در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی استان بوشهر ویژه محرم که در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی اظهار کرد: یکی از دلایلی که حضرت اباعبدالله (ع) علیه یزید قیام کرد؛ آگاهی‌بخشی به مردم در جهت تشخیص راه حقیقت بوده و به همین دلیل نیز آن امام همام، گام در مسیری نهاد که به شهادت ایشان و اهل بیتش منتهی شد.
وی با بر شمردن آرمان‌هایی که نهضت امام حسین (ع) بر مبنای آنها شکل گرفت، افزود: مهم‌ترین این آرمان‌ها، آزادی، آزادگی و دین‌داری بود که امروز جهانی شده و در سراسر دنیا در سوگ شهادت شهیدان قیام کربلا عزاداری می‌کنند.
استاندار بوشهر با تاکید بر تبیین قیام عاشورا، گفت: دستگاه‌های مسئول به ویژه نهاد‌های فرهنگی و صدا و سیمای مرکز استان به تبیین صحیح فرهنگ عاشورا و حقیقت قیام امام حسین (ع) بپردازند و جامعه را بیش از پیش با آرمان‌های سیدالشهدا آشنا کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر نیز با اشاره به تشکیل قرارگاه فتح خیبر، گفت: در این ایامی که دشمن صهیونیستی اقدام به حمله به حرم اهل بیت علیهم السلام کرد، جلسه‌های متعددی با سه رویکرد بصیرت‌افزایی، معنویت‌زایی و شورآفرینی برگزار شد که به اسم قرارگاه فتح خیبر در رسانه‌ها جلوه کرد.
حجت‌الاسلام محمد قادری نزدیک کردن لایه حکمرانی در مسائل فرهنگی به لایه‌ی اجرا کننده که بیشتر مردم هستند، را ویژگی مهم ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های دینی عنوان کرد.
وی با اشاره به سابقه‌ی پنج قرن مقاومت و استعمارستیزی استان بوشهر، افزود: اگر بوشهر پایتخت مقاومت است به این دلیل است که این مقاومت از منبر‌های سیدالشهدا که از عالی‌ترین کرسی جهاد تبیین هستند، برخاسته است، بنابراین بوشهر قبل از اینکه پایتخت مقاومت باشد، حسینیه مقاومت است.
حجت‌الاسلام حسن صادق زاده، سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر هم راه‌اندازی شبکه انتشار گسترده در واحد رسانه، راه‌اندازی مساجد فعال و کنشگر برای اقدامات تبیین و اجرای اقدامات فرهنگی بر مبنای محور گفتمانی برای هر افق تبلیغی و اقتضای شرایط را از مهمترین برنامه‌های فرهنگی تبلیغات اسلامی استان عنوان کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در خوزستان
روایت عاشقی حسین بر پیشانی نوجوانان زنجانی
دیلم؛ پیشگام در خرید گندم و حمایت از کشاورزان با طرح «روستابازار»
توضیحات استاندار خوزستان درخصوص قطع آب در کوی مشعلی شهرستان کارون
آسفالت ریزی ۱۹ روستای اسدآباد
کاروان پیاده انصار الحسین (ع) به شهر اژیه رسید ‬‬
برگزاری جلسه قرعه‌کشی ۴۷۰ واحدی طرح ملی مسکن در شهر تیران
راه اندازی سامانه تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی در شهرستان اردل
پرهیز از خرید هیجانی و تأمین اقلام اساسی، زمینه‌ساز آرامش حاکم بر بازار
گرامیداشت یاد شهدای اقتدار در گلزار شهدای بندرعباس
تداوم بازرسی اداره کل صمت از نانوایی‌ها در تعطیلات
برنامه‌های زنده دهه اول محرم مرکز خلیج فارس
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین در مهر شهر
صدای پای آب در دیار نصف جهان
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای شرکت در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر
کشف محموله بزرگ مواد مخدر در شمال افغانستان
برخورد با گرانفروشی در واحد‌های عرضه برنج
طرح سرمایه‌گذاری معدن سیلیس نقطه آغاز توسعه شاهیندژ خواهد بود
۴۰۰ طرح صنعتی در استان اردبیل در دست اجرا است
برگزاری دو مراسم عزاداری در خوروبیابانک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی