• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
آذربایجان غربی » اجتماعی

ویژه برنامه‌های صداوسیمای آذربایجان غربی در ماه محرم

صداوسیمای آذربایجان غربی با تولید ویژه‌برنامه‌هایی در معاونت‌های صدا، سیما و خبر همراه عزاداران آبا عبدالله الحسین (ع) در ماه محرم است.

ویژه برنامه‌های صداوسیمای آذربایجان غربی در ماه محرم

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ صداوسیمای آذربایجان غربی با تولید ویژه‌برنامه‌هایی در معاونت‌های صدا، سیما و خبر به استقبال ماه محرم رفت. در این ویژه‌برنامه‌ها با الهام‌گرفتن از قیام عاشورا به تبیین و جایگاه مقاومت امت اسلامی در مقابل نظام کفر و سلطه نگاه ویژه‌ای شده است. 

معاونت سیما علاوه بر برنامه‌های ثابت خود در برنامه خانواده‌محور «ائویمیز» ویژه برنامه‌های «حسینیه»، «سخنرانی مذهبی»، برنامه گفت‌و‌گو محور «منظر»، برنامه‌های گزارشی از «هیئات مذهبی»، «مستند»، «احلی من العسل»، «شیرخوارگان حسینی»، ویژه برنامه‌های روز «تاسوعا» و «عاشورا» و «نماز ظهر عاشورا» را به روی آنتن می‌برد. 

برنامه شبانه «حسینیه» به تهیه‌کنندگی حسن فرخی در ۱۱ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای با بخش‌های متنوعی همچون گزارش، بخش کارشناسی، تلفن‌های مردمی، میهمانان مرتبط با موضوع و کلیپ‌های مرتبط با حال و هوای قیام عبدالله الحسین ع از ابتدای ماه محرم هر شب ساعت ۲۱ پخش می‌شود. در این ویژه برنامه که از حضور حجت السلام نیساری و حجت الاسلام سلامتی بهره گرفته می‌شود به موضوعات متنابهی مثل بدعت‌های بنی امیه، یاد خدا در تمام ارکان زندگی امام حسین (ع)، شهادت و اسارات، امر به معروف و نهی از منکر، اصحاب امام حسین و حق طلبی پرداخته می‌شود. 

 «سخنرانی مذهبی» یکی دیگر از ویژه‌برنامه‌های سیمای آذربایجان غربی است که در ۱۲ برنامه ۲۵ دقیقه‌ای تقدیم نگاه مخاطبان استانی خواهد شد.

برنامه گفت‌وگومحور «منظر» در دو قسمت ۴۵ دقیقه‌ای با بهره گیری از محضر علما و اساتید دانشگاهی به فلسفه قیام امام حسین علیه السلام و نقش خواص خواهد پرداخت. 

برنامه «عزاداری هیئات مذهبی» به تهیه‌کنندگی جلیل اسماعیل‌زاده از دیگر ویژه‌برنامه‌های سیمای آذربایجان غربی است که در طول ماه محرم در ۳۰ قسمت ۱۵ دقیقه‌ای به معرفی هیئات مذهبی شاخص استان می‌پردازد.

ویژه‌برنامه‌های «احلی من العسل» و ویژه‌برنامه «شیرخوارگان حسینی» به ترتیب به تهیه‌کنندگی علی ملا پرست و ساسان باغداران از دیگر برنامه‌های دهه اول محرم است که بمدت ۱۲۰ دقیقه به‌صورت زنده از مساجد و اماکن مقدس استان پخش شد.

ویژه‌برنامه‌های روز‌های «تاسوعا»، «عاشورا» و «نماز ظهر عاشورا» از دیگر برنامه‌های معاونت سیمای آذربایجان غربی در دهه اول محرم است که به‌صورت زنده با پخش گزارش‌هایی از شهر‌ها و روستا‌های مختلف استان به عرض ارادت و عزاداری هیئت‌های مذهبی، انعکاس عزاداری دسته‌های سوگوار در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خواهد پرداخت. 

رادیو چی چست نیز با ویژه‌برنامه «حسینیه» به تهیه‌کنندگی اسکندر رحیمی از ساعت ۱۷:۳۰ به مدت یک ساعت با ترکیبی نمایشی شامل بخش‌های متنوعی، چون گزارش مردمی، گزارش ویژه در مورد معرفی شخصیت‌های تأثیرگذار و مداحان استان، محرم در جبهه، معرفی کتاب، معرفی آداب‌ورسوم شهر‌های استان در محرم، پخش نوحه‌های ترکی و بحث کارشناسی در خدمت شنوندگان عزیز خواهد بود. 

برنامه صبحگاهی «سلام یاشایش» با بخش ثابت و متناسب با ایام محرم با عنوان «روزشمار محرم» و همچنین «نوحه‌های ترکی» به این برنامه حال و هوای عاشورایی داده است. 

باتوجه‌به اینکه در هفته امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر قرار داریم، برنامه «سئوگی سارایی» در دهه اول محرم به این امر اختصاص‌یافته است. 

ویژه‌برنامه «عشق کاروانی» در دو روز تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۹ صبح به مدت چهار ساعت و در نوبت عصرگاهی نیز از ساعت ۱۷:۳۰ به مدت یک ساعت و نیم پخش برنامه خواهد داشت. در این ویژه برنامه مراسم عزاداری هیئات مذهبی مردم ارومیه و شهر‌های مختلف استان پوشش داده می‌شود. 

معاونت خبر نیز همچون حضور فعال خود در انعکاس خبر تهاجم رژیم غاصب اسرائیل به کشورمان و مقاومت بی‌بدیل مردم ایران اسلامی مبادرت به تهیه و پخش رویداد‌های عاشورایی کرده و به رابطه معنادار قیام عاشورای حسینی و مقاومت ملت ایران در مقابل هجوم وحشیانه رژیم منفور صهیونیست می‌پردازد.

 معاونت خبر همچنین با گزارش‌های خبری به پوشش عزاداری‌های ماه محرم اهتمام دارد  و در بسته‌های خبری خود به گفت‌و‌گو با چهره‌های مذهبی، گزارش‌های موضوعی، مصاحبه و خبر مکتوب در این حوزه ورود خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهل دیگ سنت قدیمی تنکمان در شب تاسوعا
برگزاری اجتماع بزرگ یوم العباس در البرز
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
طنین تکبیر مسلمانان مسکو در ستایش توان رزمی و اتحاد ایران
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
سلاح مقاومت، دخالت آشکار آمریکا در لبنان
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۴ تیر ۱۴۰۴
عشق حسین شور است و شعور
خبر‌های ورزشی سیزدهم تیر ماه در سمنان
عزاداری شب تاسوعای حسینی در هرمزگان
مهار آتش در بازار نور درگهان با ۱۷ مصدوم
وحدت و انسجام ملی؛ کلید عبور کشور از موانع و چالش‌ها
خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی
عرض ارادت عزاداران حسینی کیش به اباالفضل العباس در شب تاسوعا
اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان
برگزاری اجتماع بزرگ بانوان شهرستان بن در دفاع از حریم ولایت
خبر‌هایی از برگزاری مسابقات قرانی در سمنان
عزاداری روستاییان ناریان طالقان در شب های محرم
احیای کارخانه قدیمی در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
تجاوز هوایی و زمینی رژیم صهیونی به سوریه
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
تاکید چین بر حق استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته‌ای
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
زندان اوین دقایقی پس از حمله
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)