• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
کردستان » اقتصادی

اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل تالار مرکزی سنندج

۲۰۰ میلیارد تومان به تکمیل تالار مرکزی سنندج اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان، استاندار کردستان تکمیل تالار مرکزی سنندج را برای استان کردستان بسیار مهم دانست و گفت: با توجه به پیشرفت ۹۰ درصدی این تالار، مبلغ 200 میلیارد تومان برای اتمام آن اختصاص خواهد یافت.

آرش زره‌تن لهونی، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه کردستان با تسلیت شهادت شهدای ولایت، نظامیان، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان بی‌گناهی که در دفاع مقدس ۱۲ روزه به شهادت رسیدند اظهار کرد: همدلی و شکیبایی مردم شریف کردستان در شرایط دشوار اخیر و تلاش‌های مدیریت استان در حوزه‌های مختلف قابل تقدیر است.

استاندار کردستان بر لزوم توجه به صحت داده‌ها در توزیع اعتبارات تخصیص‌یافته بر اساس شاخص‌هایی مانند جمعیت و مساحت تاکید و بیان کرد: کردستان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، در شاخص‌های راه روستایی، نرخ بیکاری و بهداشت و درمان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را شاهد بوده است.

زره‌تن لهونی همچنین به تنش آبی شهر بانه پرداخت و یادآور شد: اعتبارات ویژه‌ای در ماه گذشته به این طرح اختصاص یافته است.

عدم جذب ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در کردستان

استاندار کردستان به اعتبارات ۲ هزار میلیارد تومانی که توسط دستگاه‌های اجرایی استان مصرف نشده است، اشاره کرد و گفت: فرصت استفاده از این اعتبار تا پایان شهریورماه است و برخی دستگاه‌ها باید در خصوص عدم جذب و مصرف این بودجه پاسخگو باشند.

وی افزود: دستگاه‌هایی که با وجود تخصیص اعتبار هیچ اقدامی در این راستا نداشته‌اند، باید در جلسه آینده شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان دلیل عدم اقدام خود را تشریح کنند.

زره‌تن لهونی همچنین به موضوع مالیات پرداخت و گفت: تحقق درآمد مالیاتی باید بدون فشار به اصناف و مشاغل خرد شکل گیرد و فرارهای مالیاتی استان باید شناسایی شود.

اعلام میزان پرداخت بیمه ارفاقی به ایثارگران بر اساس قوانین و مقررات مربوطه، مصرف صحیح و بهینه یک درصد از اعتبار هزینه‌ای برای امور پژوهشی، ضرورت تأمین منابع برنامه‌های فرهنگی سالانه بر اساس اهمیت آن‌ها و جذب اعتبارات ملی و استانی توسط دستگاه‌های اجرایی از دیگر مواردی بود که در این جلسه با اکثریت آرا به تصویب رسید.

پروژه رفع تنش آبی بانه از سرگرفته می‌شود.

استاندار کردستان تصریح کرد: جنگ ۱۲ روزه اخیر باعث توقفی کوتاه در اجرای پروژه آبرسانی در بانه شد، اما عملیات اجرایی آن در اولین فرصت از سر گرفته می‌شود.

زره تن لهونی با اشاره به یکی از پروژه‌های فرهنگی استان گفت: تالار مرکزی سنندج در حال حاضر دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و جایگاه اجرای این پروژه برای استان فرهنگی کردستان بسیار مهم است.

وی عنوان کرد: با توجه به پیشرفت ۹۰ درصدی این تالار، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای اتمام آن اختصاص خواهد یافت.

وی همچنین از پیگیری ویژه برای افزایش پروازهای کردستان خبر داد و لجستیک را زیربنای توسعه برشمرد.

استاندار کردستان اضافه کرد: باید برای توسعه استان چالش‌ها و موانع توسعه به‌ویژه در بخش حمل و نقل را احصاء کنیم و با جذب سرمایه‌گذار برای رشد اقتصادی استان قدم برداریم.

زره‌تن لهونی یادآور شد: موضوع افزایش پروازهای سنندج پس از سفر وزیر صمت به استان به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و همچنان دغدغه اصلی مسئولان است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی شعر و داستان نبوی
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دادگستری آذربایجان غربی و اداره ورزش و جوانان
پیام نماینده دائم ایران در یونسکو در محکومیت حمله به رسانه ملی
برگزاری جمعه خشم علیه جنایات ددمنشانه رژیم صهیونی در سیزدهم تیرماه در کرمانشاه
اختصاص زمین برای طرح‌های مسکن سازی در گلستان
اجتماع بزرگ مردم یزد در دفاع از ولایت و مرجعیت
عزاداری شب ششم محرم
نظارت ۲۵ تیم دامپزشکی بر ذبح دام نذری در اردبیل
اجرای طرح تعریض کمربندی منطقه آزاد ماکو
روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای رسانه ملی در «ققنوس»
۹ موکب در حریم حرم مطهر رضوی برپا خواهد شد
آمادگی معاونت خبر صداوسیمای مرکز ایلام برای پخش تولیدات مردمی
گرم شدن هوا و افزایش خطر آتش سوزی در عرصه های طبیعی
چرخش دوباره چرخ تولید در تنها کارخانه روغن کشی سیستان و بلوچستان
آغاز رزمایش اردو‌های جهادی تابستانه در استان
برنامه تعطیلی خدمات ناوگان متروی تبریز در تاسوعا و عاشورا
مجموعه خبری علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری
هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره گرمازدگی دام و طیور
پایانه مرزی تمرچین مهیای میزبانی از زائران اربعین حسینی
تعهد شهرستان بردسکن برای بازسازی عتبات عالیات بیش از یک میلیارد تومان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)