• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه

توضیح سازمان سنجش درباره برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات تعویق برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ به متقاضیان توصیه کرد آمادگی علمی خود را برای شرکت در این آزمون حفظ کنند.

توضیح سازمان سنجش درباره برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رضا محمدی ضمن تبریک به مناسبت رشادت‌ها و پایداری ملت غیور ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی گفت: از آنجا که استکبار جهانی یکی از اهداف خود را آسیب رسانی به مراکز علمی و تحقیقاتی قرار داده است، از موثر‌ترین راه‌های مقابله و خنثی سازی این توطئه حفظ سرزندگی، نشاط و استمرار جریان آموزش در کشور است.


وی افزود: سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان نهادی حاکمیتی و تخصصی متولی توزیع عادلانه فرصت‌های آموزشی و شغلی در جامعه است، گفت: این سازمان بر اساس اصول و مبانی علمی و مبتنی بر ارزش‌های محوری عدالت آموزشی و حفظ حقوق ذینفعان فعالیت می‌کند و آزمون سراسری نمود و جلوه عملی این مأموریت خطیر و سرنوشت‌ساز است لذا در مرحله طرح ریزی تا اجرا توجه به مبانی علمی و مولفه زمان مناسب باید مدنظر قرار گیرد. 


معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده بود نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در تاریخ ۵ و ۶ تیر ماه برگزار شود ولیکن با توجه به درخواست‌های متقاضیان عزیز و خانواده‌های محترم آنها مبنی بر تاخیر در برگزاری آزمون در تاریخ مذکور پس از بررسی و هماهنگی انجام شده مقرر شد در جهت تدارک و تمهید شرایط بهتر برای برگزاری و نیز رسیدن متقاضیان به آمادگی کامل در ابعاد علمی و روانی آزمون در زمان مناسب دیگری برگزار شود و زمان برگزاری آزمون در تاریخ ۱۶ تیرماه بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی مشخص و به اطلاع متقاضیان برسد.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس اصول برنامه‌ریزی آموزشی نباید بین مطالعات این عزیزان و زمان برگزاری آزمون فاصله زیادی باشد، گفت: سازمان سنجش آموزش کشور در صدد است در اولین و نزدیک‌ترین زمان این آزمون را برگزار کند از این رو به متقاضیان گرامی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ توصیه می‌شود ضمن حفظ آمادگی علمی، برنامه‌ریزی لازم را برای شرکت در این زمان به عمل آورند. 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه هیچ تغییری در شرایط و جزئیات آزمون، اطلاعات و تعداد متقاضیان صورت نخواهد گرفت، افزود: سازمان سنجش بر آن است که ضمن برگزاری آزمون مذکور در مناسب‌ترین زمان ممکن نتایج آن را نیز در زمان مناسب اعلام نماید تا برنامه آموزشی نظام دانشگاهی در زمان مقرر و از ابتدای سال تحصیلی جدید آغاز شود. 

محمدی با بیان اینکه بین زمان برگزاری تا اعلام نتایج نهایی با فرض دریافت سوابق تحصیلی و نتایج رشته‌های دارای شرایط خاص دارای آزمون عملی و مصاحبه حداقل ۲ ماه زمان مورد نیاز است، گفت: در مکاتبات و جلسات مختلف از وزارت آموزش و پرورش درخواست شده است که برنامه‌ریزی لازم را به نحوی به عمل آورد که نتایج دانشگاه فرهنگیان و نیز سوابق تحصیلی متقاضیان در زمان مناسب در اختیار سازمان سنجش آموزش کشور قرار گیرد.

وی در پایان مجددا تاکید کرد خدمتگزاران شما در سازمان سنجش در حال تدارک تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه زودتر نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ هستند و توصیه کرد اخبار آزمون‌ها را تنها از درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور پیگیری نمایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۵ هزار خادم، خدمتگزار عزاداران حسینیه اعظم
برگزاری آیین علم شمشیری در قشم
طبخ حلیم نذری در هرمز
«دماوند»، نماد استقامت ملی و ابهت تاریخی
«هیهات من الذله» را از عاشورا درس گرفته‌ایم
خطبه‌های نماز جمعه خرمشهر
رفع مشکلات زمین چمن مصنوعی ایوانکی
حادثه تلخ در شاهین‌دژ؛ پایان جست‌وجو برای کودک ۶ ساله با کشف جسد
خواسته‌های بی‌پایان غرب و ایستادگی ملت ایران
مستند‌های «نگهبان آسمان» و «عاشورا در بم»، از قاب تلویزیون
تشییع پیکر شهید امیرحسین باقرلو در خوی
خطبه های نماز جمعه آبادان
عصر شعر عاشورایی «ایران اباعبدالله (ع)»
پیروی از مکتب عاشورا مایه پیروزی ایران بر رژیم جعلی اسرائیل
تجلیل از مقام شامخ شهدای اقتدار ملی در استان زنجان
روضه‌های خانگی پر رونق برپاست
تاکید امام جمعه بوکان بر جایگاه ویژه قیام عاشورا در میان اهل سنت
فرودگاه پیام آماده پرواز‌های اضطراری برای واردات دارو و کالا‌های اساسی
ملت ایران زیر بار زیاده‌خواهی غرب نمی‌رود
تجمع حماسی زینبیون شهرستان مرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)