• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۴۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
اقتصادی » کسب و کار

فرصت‌های تازه مالیاتی برای حمایت از تولید

سازمان امور مالیاتی برای کمک به تولیدکنندگان، مهلت‌های قانونی را تمدید و تسهیلات جدیدی در نظر گرفته است.

 

فرصت‌های تازه مالیاتی برای حمایت از تولید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای رحیمی، مدیرکل حسابرسی سیستمی سازمان امور مالیاتی، در گفت‌وگویی با شبکه خبر اعلام کرد: با توجه به شرایط خاص اخیر، مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی (کسبه و بازاریان) تا پایان مردادماه تمدید شده است. این فرصت که پیش از این تا پایان خرداد بود، اکنون به نفع مودیان افزایش یافته است.

وی همچنین از تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی (شرکت‌ها) خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم با هماهنگی‌های لازم، این مهلت نیز تا پایان مردادماه یا بیشتر تمدید شود. در مورد اظهارنامه املاک اجاری نیز در حال رایزنی برای تمدید مهلت تسلیم هستیم.

رحیمی با اشاره به اقدامات فنی برای تسهیل امور اظهارنامه، اظهار داشت: برای اشخاص حقیقی، اظهارنامه‌های پیش‌فرض در حال بارگذاری است تا مودیان به شکل ساده‌تر و با استفاده از تبصره ۱۰۰، مالیات مقطوع خود را تعیین و پرداخت کنند.

وی درباره اقدامات حمایتی از واحد‌های تولیدی آسیب‌دیده نیز گفت: براساس ماده ۱۶۵ قانون مالیات‌ها، امکان ارائه گزارش خسارت و دریافت تسهیلات قانونی برای این واحد‌ها فراهم شده است.

در حوزه تکالیف ماهانه نیز آقای رحیمی اعلام کرد: مهلت ارائه فهرست حقوق و دستمزد تا ۲۲ تیرماه تمدید شده و مهلت پرداخت مالیات حقوق اردیبهشت نیز تا این تاریخ افزایش یافته است.

وی با اشاره به اهمیت شفاف‌سازی و همکاری با سامانه مؤدیان گفت: همه صورتحساب‌های الکترونیکی مربوط به خردادماه نیز تا ۲۲ تیرماه قابل ارسال در سامانه خواهد بود؛ فرصتی که برای ثبت اطلاعات فراهم می‌کند.

رحیمی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، تاکید کرد: در صورت عدم تشکیل جلسه یا غیبت مودی، جلسات مجدد برگزار خواهد شد و هیچ حقی از مودیان تضییع نمی‌شود. همچنین در مواردی که مأموران سازمان به واحدی مراجعه کرده و به اسناد دسترسی نداشته‌اند، فرصت مجدد برای رسیدگی فراهم خواهد بود.

او درباره تحقق درآمد‌های مالیاتی کشور گفت: رقم پیش‌بینی شده برای امسال حدود ۱۸۰۰ همت است و تحقق آن بستگی به شرایط اقتصادی و همراهی فعالان اقتصادی دارد.

وی افزود: اگر مودیان درآمد داشته باشند، پرداخت مالیات برایشان دشوار نخواهد بود، اما اگر زیان‌ده باشند، سازمان نیز تمایلی ندارد که فشار مضاعفی وارد شود.

رحیمی درباره جرائم تأخیر پرداخت مالیات نیز توضیح داد: اگر تأخیر در پرداخت خارج از اختیار مودی باشد، امکان بهره‌مندی از بخشودگی جرایم برای آنان فراهم شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف قرار دادن آمبولانس مصادق عینی جنایت جنگی است
ساخت ۱۵۶ مدرسه در نهضت ملی مدرسه سازی تا پایان سال آینده
مراجعه به روانپزشک اقدامی آگاهانه برای حفظ سلامت روان
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد
چقچقه زنی؛ عزاداری به رسم انجدانی ها
گذری بر موضوعات انتقادی در سیستان و بلوچستان
زمان اعلام نتایج سه آزمون مهم ۱۴۰۴ مشخص شد
درگذشت مادر شهید دوران دفاع مقدس در یامچی
تصادف مرگبار کامیونت ها در میامی
اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در آذربایجان‌غربی با مشارکت بیش از ۹ هزار فروشگاه
ساخت بلندترین طاق خشتی جهان در روستای جهانی اصفهک
هشدار‌های ترافیکی پلیس خوزستان برای عزاداری‌های محرم
خبرهایی کوتاه از نقاط مختلف گلستان
حضور معاون نیروی دریایی پاکستان در سفارت ایران و امضای دفتر یادبود شهدای اقتدار
نوحه‌های یزدی، نوحه‌هایی سرشار از شور و حماسه
فعالیت هزار و ۸۵۰ ایستگاه صلواتی ویژه محرم در مشهد
برگزاری سوگواره احلی من العسل در خوزستان
به یاد رشادت‌های نوجوان عاشورا، در همایش احلی من العسل
رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی شعر و داستان نبوی
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دادگستری آذربایجان غربی و اداره ورزش و جوانان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)