• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
کرمانشاه » اقتصادی

مجموع اعتبارات عمرانی استان کرمانشاه ۶۵ درصد افزایش یافته است

استاندار کرمانشاه از تخصیص بیش از ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای استان در سال جاری خبر داد و گفت: این رقم با اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تقویت زیرساخت‌های حیاتی و ماندگاری جمعیت در روستاها، توزیع خواهد شد.

مجموع اعتبارات عمرانی استان کرمانشاه ۶۵ درصد افزایش یافته است
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه، استاندار کرمانشاه از تخصیص بیش از ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای استان در سال جاری خبر داد و گفت: این رقم که نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافته، با اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تقویت زیرساخت‌های حیاتی و ماندگاری جمعیت در روستاها، در سطح شهرستان‌ها توزیع خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی روز یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه اظهار کرد: اعتبار عمرانی استان در قالب بخش‌های مختلفی از جمله تملک دارایی سرمایه‌ای، سه درصد نفت، توازن منطقه‌ای و ماده ۸ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه، توزیع شده‌اند.

وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی استان کرمانشاه بالغ بر هفت هزار میلیارد تومان خواهد بود افزود: در این جلسه بخشی از این اعتبارات قابلیت توزیع پیدا کرده‌اند. همچنین اعتباراتی که در قالب سفر رئیس‌جمهور به استان اختصاص یافته‌اند، به پروژه‌های شهرستانی تعلق خواهد گرفت و توصیه شده این مبالغ افزایش یابند.

دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: اعتبارات عمرانی امسال نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافته که رقم قابل توجهی است و توزیع این اعتبارات بر اساس ۳۷ شاخص انجام شده که سهم هر شهرستان نیز بر همین اساس مشخص شده است که البته ممکن است بر اساس موقعیت جغرافیایی و اولویت‌های هر منطقه، دو یا سه شاخص تغییر جزئی داشته باشند.

وی با تأکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام افزود: باید اعتبار پروژه‌هایی را که در آستانه تکمیل هستند، در اولویت قرار دهیم تا مردم اثربخشی آن را احساس کنند. همچنین پروژه‌هایی مانند تأمین آب، زیرساخت‌های تولید، سرمایه‌گذاری و ماندگاری جمعیت در روستاها، به ویژه اجرای طرح‌های هادی و اشتغال‌زا، از اهمیت بالایی برخوردارند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته گفت: وضعیت منابع آبی مطلوب نیست و مدیران مرتبط باید تأمین آب و حمایت از سرمایه‌گذاران در این زمینه را جدی بگیرند.

دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: تأمین مالی صرفاً از محل اعتبارات عمرانی ممکن نیست و دستگاه‌های اجرایی باید از ظرفیت‌هایی مانند ماده ۵۶، اوراق مالی، کمیسیون مولدسازی دارایی‌ها و ... بهره بگیرند و اراضی مازاد و بلااستفاده می‌تواند ارزش‌افزوده زیادی برای خود دستگاه‌ها ایجاد کند.

وی تأکید کرد: پروژه‌هایی که نیاز به ماده ۲۳ دارند، باید از حالا آماده‌سازی شوند زیرا این کار نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌ها و سازمان برنامه و بودجه کشور است و زمان‌بر خواهد بود.

استاندار با بیان اینکه ۸۵ درصد اعتبارات کشور ملی و متمرکز هستند، افزود: نباید از ظرفیت‌های ملی غافل شویم و تسلط بر قوانین بودجه و برنامه هفتم توسعه، رمز موفقیت در جذب این اعتبارات است؛ همان‌طور که در سفر اخیر ریاست جمهوری با استفاده از قانون هفتم توسعه و طراحی پروژه‌ها موفق عمل کردیم.

دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: تخصیص اعتبارات در برخی حوزه‌ها مثل شهرداری کرمانشاه نیاز به اصلاحات جزئی وجود دارد و شورای برنامه‌ریزی باید اختیار اصلاح جزئی را به سازمان مدیریت، معاون عمرانی و توسعه مدیریت بدهد.

وی با اشاره به لزوم بررسی مجدد اعتبارات هزینه‌ای برخی دستگاه‌ها گفت: در دستگاه‌هایی مانند میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی باید بازنگری شود، به‌ویژه بابت جذب نیروی انسانی زیرا برخی از این دستگاه‎ها افراد جدیدی را جذب کرده‌اند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: مانده اعتبارات سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ باید با جدیت کامل جذب شود و هیچ توجیهی برای جذب نکردن اعتبارات پذیرفته نیست و همچنین برای کمک‌های فنی و اعتباری مبلغی معادل ۳۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که می‌تواند توسط دستگاه‌هایی مثل جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و میراث فرهنگی در قالب تسهیلات مورد استفاده قرار گیرد تا نرخ سود را کاهش داده و سرمایه‌گذاری در استان را جذاب‌تر کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاندار گیلان از مزارع قطب تولید هندوانه استان بازدید کرد
گوش به فرمان رهبری، آماده نبردیم
صادرات نفت ایران همچنان ادامه دارد
انتصاب سرپرست جدید هیات قایقرانی استان
آماده‌باش راهداران استان تهران در ایام سوگواری سیدالشهدا (ع)
حفظ وحدت و انسجام ملی رسالت نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی عهد خون در قم
تدوین بسته راهکار‌های تجاری در دوره پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
عطرآگین شدن گنبدکاووس به شهید منصور گرگیج مهر
تجلیل از خانواده سردار شهید جواد نجفیان در روستای نادرگلی باروق
آغاز اردو‌های جهادی تابستانه در همدان
تندباد لحظه‌ای و خیزش گردوخاک در راه استان
در گذشت پدر شهید سیدکریم حسینی در خشکبیجار
تا آخر ایستاده اییم و از دست آورد بزرگ هسته ایی دفاع می‌کنیم
آغاز اردوهای جهادی تابستانه در لرستان
کشف نخستین مدرک از حضور روسایکم پادشاه اورارتویی در شرق دریاچه ارومیه
برپایی بیمارستان صحرایی در شهرکرد
پیش بینی تردد ۴۰۰ هزار نفر از مرز مهران در دهه اول محرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)