• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
سیاسی » دولت

خواهیم ایستاد و دشمن را پشیمان خواهیم کرد

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز آمریکا به کشورمان حمله کرده، افزود: آمریکا تلاش می‌کند با پشتیبانی از اسرائیل منطقه را ناامن نگه دارد، مسلمانان را در تفرقه و اختلاف قرار دهد و منابع غنی کشور‌های اسلامی را به غارت ببرد و به جای توسعه، تسلیحات و مهمات به این منطقه ارسال کند.

خواهیم ایستاد و دشمن را پشیمان خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  آقای پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه، در گفتگوی تلفنی با آقای شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، ضمن محکومیت شدید تجاوز نظامی ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، به تشریح ابعاد مختلف این رخداد و پیامد‌های آن پرداخت.

رئیس جمهور با اشاره به روند مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای میان ایران و آمریکا خاطرنشان کرد که ابتدا آمریکا مدعی بود هدفش صرفاً اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران است و جمهوری اسلامی ایران نیز با استقبال از این موضوع وارد گفت‌و‌گو شد؛ لیکن به مرور زمان، خط مشی آمریکا مشخص و آشکار شد که این کشور به همراه رژیم صهیونیستی هماهنگ عمل می‌کنند. در آغاز، تصور می‌کردند ایران حاضر به مذاکره نیست تا به دنیا بگویند جمهوری اسلامی ایران از گفت‌و‌گو سرباز زده است، اما در جریان مذاکرات دریافتند که منطق و استدلال ایران پیروز است و لذا به تحریک رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران پرداختند و در نهایت خود آنها نیز دست به این اقدام تجاوزکارانه زدند.

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز آمریکا به کشورمان حمله کرده، افزود: آمریکا تلاش می‌کند با پشتیبانی از اسرائیل منطقه را ناامن نگه دارد، مسلمانان را در تفرقه و اختلاف قرار دهد و منابع غنی کشور‌های اسلامی را به غارت ببرد و به جای توسعه، تسلیحات و مهمات به این منطقه ارسال کند.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه به دنبال جنگ نیست و نخواهد بود، بلکه اسرائیل است که با اقدامات تجاوزکارانه خود امنیت منطقه را به مخاطره انداخته است، افزود: متأسفانه آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی در تلاشند چهره‌ای غیرواقعی و تحریف‌شده از مسلمانان به جهانیان ارائه دهند، در حالی که همواره خود از گروه‌های تروریستی در منطقه و رژیم جنایتکار صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت غزه و لبنان، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با تجاوزات مکرر در غزه و لبنان در حال نسل‌کشی مسلمانان است که تمامی این اقدامات با پشتیبانی و اجازه آمریکا صورت می‌گیرد. حمله اخیر به تأسیسات هسته‌ای ایران نیز بیانگر هماهنگی پیشین آمریکا با اسرائیل است.

دکتر پزشکیان افزود: بر اساس اعتقاد دینی و باور‌های راسخ خود، جمهوری اسلامی ایران خواهان امنیت، صلح و آرامش در منطقه و جهان است، اما متأسفانه آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل اصلی ناامنی، جنگ و خونریزی هستند.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر اهمیت تحکیم روابط میان کشور‌های اسلامی، با بیان اینکه پاکستان را کشوری دوست، برادر، هم‌کیش و هم‌باور می‌داند، گفت: از نگاه صمیمانه و برادرانه نخست‌وزیر پاکستان به ایران سپاسگزاریم و از مواضع محکم و قاطع پاکستان در دفاع از حقوق ملت ایران قدردانی می‌نماییم. باور داریم که مسلمانان منطقه باید دست در دست هم داده و وحدت و برادری را تقویت کنند. مطمئنیم می‌توانیم روی همراهی پاکستان حساب کنیم. ما تا آخر خواهیم ایستاد و دشمن را پشیمان خواهیم کرد و با کشور‌های مسلمان و برادر آینده‌ای روشن و بهتر برای منطقه رقم خواهیم زد.

آقای شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز همدردی عمیق با ملت و دولت ایران در پی شهادت جمعی از هموطنان مان در حملات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ما در لحظات بسیار سخت و بحرانی به سر می‌بریم و از حمله غیرقانونی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در شوک عمیقی قرار داریم. دولت و ملت پاکستان این حملات را به شدت محکوم کرده و در کنار برادر و خواهران مسلمان ایرانی خود ایستاده است.

نخست‌وزیر پاکستان با تجلیل از مقاومت مثال زدنی ملت ایران در برابر حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا افزود: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار معاهدات بین‌المللی و پادمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. ما همواره بر دیپلماسی و گفت‌و‌گو براساس منشور ملل متحد تأکید داشته و نگرانی عمیق خود را نسبت به تشدید اوضاع منطقه اعلام می‌کنیم.

شهباز شریف همچنین تصریح کرد: پاکستان در مجامع بین‌المللی حمایت قاطع خود را از ملت ایران اعلام داشته و این مواضع را پیگیری خواهد کرد. در نشست فوق‌العاده شورای امنیت نیز پاکستان بر غیرموجه بودن حملات اسرائیل و مغایرت آن با حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های شورای امنیت تأکید کرده است.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به حمایت گسترده پاکستان در نشست سازمان همکاری اسلامی از جمهوری اسلامی ایران، گفت: ما به این مواضع خود در دیگر محافل بین المللی ادامه خواهیم داد، هر نقشی که در توان ما باشد، چه در زمینه ایجاد گفت‌و‌گو و تعامل و چه در رفع تنش، آماده‌ایم ایفا کنیم. من به عنوان برادر شما، آمادگی کامل خود را برای همراهی با ایران در دفاع از حقوق مشروع خود اعلام می‌کنم.

شهباز شریف تاکید کرد: با رویکرد جنابعالی در خصوص ضرورت وحدت و انسجام کشور‌های اسلامی هم‌نظر هستم و اطمینان دارم که صلح و ثبات به زودی در ایران استقرار خواهد یافت. دولت و ملت پاکستان همواره در کنار ملت ایران خواهد بود و برای سلامتی و طول عمر جنابعالی و ملت شریف ایران دعا می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در خوزستان
روایت عاشقی حسین بر پیشانی نوجوانان زنجانی
دیلم؛ پیشگام در خرید گندم و حمایت از کشاورزان با طرح «روستابازار»
توضیحات استاندار خوزستان درخصوص قطع آب در کوی مشعلی شهرستان کارون
آسفالت ریزی ۱۹ روستای اسدآباد
کاروان پیاده انصار الحسین (ع) به شهر اژیه رسید ‬‬
برگزاری جلسه قرعه‌کشی ۴۷۰ واحدی طرح ملی مسکن در شهر تیران
راه اندازی سامانه تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی در شهرستان اردل
پرهیز از خرید هیجانی و تأمین اقلام اساسی، زمینه‌ساز آرامش حاکم بر بازار
گرامیداشت یاد شهدای اقتدار در گلزار شهدای بندرعباس
تداوم بازرسی اداره کل صمت از نانوایی‌ها در تعطیلات
برنامه‌های زنده دهه اول محرم مرکز خلیج فارس
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین در مهر شهر
صدای پای آب در دیار نصف جهان
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای شرکت در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر
کشف محموله بزرگ مواد مخدر در شمال افغانستان
برخورد با گرانفروشی در واحد‌های عرضه برنج
طرح سرمایه‌گذاری معدن سیلیس نقطه آغاز توسعه شاهیندژ خواهد بود
۴۰۰ طرح صنعتی در استان اردبیل در دست اجرا است
برگزاری دو مراسم عزاداری در خوروبیابانک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی