• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

حراست از میراث فرهنگی کار ارزشمندی است

شناسنامه هر کشوری میراث‌فرهنگی آن است و حراست از میراث‌فرهنگی کاری ارزشمند است و فرقی با حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی ندارد.

حراست از میراث فرهنگی کار ارزشمندی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرمانده‌کل انتظامی کشور در پنجمین گردهمایی سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران و مسئولان پایگاه‌های یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: کار یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کار ارزشمندی در کشور است و تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و فراجا منشا تحول و پیشرفت برای کار‌های ما خواهد بود.
پنجمین گردهمایی سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران و مسئولان پایگاه‌های یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور مهندس سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی و سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرماده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران امروز ۳۱ اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر وزارتخانه برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در این گردهمایی گفت: تفاهم‌نامه مهمی امروز بین فراجا و وزارت میراث‌فرهنگی به امضا رسید. شناسنامه هر کشوری میراث‌فرهنگی آن است و حراست از میراث‌فرهنگی کاری ارزشمند است و فرقی با حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی ندارد. امروز میراث‌فرهنگی که در اقصی نقاط کشور وجود دارد، گنجینه‌ای باارزش است.
فرمانده‌کل انتظامی کشور در ادامه گفت: کار یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کار ارزشمندی در کشور است و خوشبختانه مهندس ضرغامی به این موضوع اهتمام دارند. چند ماه پیش با مهندس ضرغامی جلسه‌ای داشتیم و قرار شد تفاهم‌نامه‌ای امضا شود که امروز اتفاق افتاد و کار کارشناسی بر روی آن انجام شد.
سردار اشتری با اشاره به همکاری مجموعه‌های مختلف برای حمایت از میراث‌فرهنگی، گفت: این تفاهم‌نامه منشا تحول و پیشرفت برای کار‌های ما خواهد بود. ماموریتی که وزارت میراث‌فرهنگی دارد، وظیفه خودمان می‌دانیم و به آن افتخار می‌کنیم. امروز حفاظت و حراست از میراث‌فرهنگی مورد توجه همه مسئولان است و از طرفی باید از ظرفیت مردمی برای حفاظت از میراث‌فرهنگی استفاده کرده و این ظرفیت را ساماندهی کنیم.
وی درباره گردشگری و صنایع‌دستی هم بیان کرد: در حوزه گردشگری، ما به جذب گردشگر داخلی و خارجی نیاز داریم. خوشبختانه برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشور عزیزمان آمادگی کامل داریم، از طرفی در بخش صنایع‌دستی نیز با تاکید مقام معظم رهبری برای حمایت تولید داخلی، آماده حمایت از این حوزه هستیم.
فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در جلساتی که با جمع تولیدکنندگان داشتیم، به آن‌ها اطمینان دادیم که امنیتشان تضمین شود. با توافقی که با وزارتخانه انجام شده است، به محض اعلام، آماده خدمت‌رسانی هستیم.
سردار اشتری افزود: موضوع تفاهم‌نامه به فرمانده‌ها در سراسر کشور ابلاغ خواهد شد. عزیزانی که در راس وزارت میراث‌فرهنگی هستند انگیزه ما را برای انجام کار‌ها در سه حوزه این وزارتخانه مضاعف می‌کنند. همچنین، پژوهشگاه و مراکز آموزشی فراجا این آمادگی را دارند که بر اساس تفاهم‌نامه، آموزش‌های لازم را به افراد ارائه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)