• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
سیاسی » سیاست خارجی
ظریف در مراسم نوروز ۱۴۰۰، نوروز دوستی

دنیا فقط یک قدر قدرت دارد

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به زانوزدن قدرت‌های نظامی، اقتصادی، فرهنگی و تبلیعاتی جهان در برابر کرونا گفت: این ویروس نشان داد جهان فقط یک قدر قدرت دارد و آن ذات باری تعالی است.

دنیا فقط یک قدر قدرت داردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای ظریف در مراسم "نوروز ۱۴۰۰، نوروز دوستی" که با حضور سفرا و نمایندگی‌های مقیم تهران برگزار شد، ضمن بزرگداشت آیین و فرهنگ نوروز گفت: نوروز جشن خالی کردن قلب‌ها از حقد و کینه هاست.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته باید یک درس از کرونا گرفته باشیم که دنیا فقط یک قدر قدرت دارد و آن حضرت باری تعالی است. اگر این درس را نیاموخته باشیم، این سال به هدر رفته است. آن‌ها که صدای قدرت نظامی، اقتصادی، فرهنگی و تبلیعاتی شان گوش فلک را کر کرده بود در برابر ویروسی که به چشم نمی‌آید زانو زدند.

آقای ظریف تاکید کرد: باید بپذیریم سرنوشت ما از هم جدا نیست؛ بعد از یک سال تحمل این درد و رنج، باید بدانیم آینده همه ما در هم تنیده است. باید در غم و شادی یکدیگر شریک باشیم.

وی ادامه داد: باید بدانیم پیشرفت در کنار عقب ماندگی، غنا در کنار فقر و صلح در کنار جنگ قابل جمع شدن نیست. جهانی شدن به معنای جدایی ناپذیری همه ماست.

وزیر امور خارحه کشورمان افزود: این نوروز است که به ما می‌آموزد با طبیعت همراه شویم و آغاز سال را برای خودمان جشن بگیریم و از خدا بخواهیم همان گونه که زمستان را به بهار تبدیل میکند، زندگی انسان را هم نو کند و کینه‌ها و خودپسندی‌ها را بزداید؛ و به ما بیاموزد که همه ما در یک کشتی نشسته ایم.

وی ادامه داد: کرونا باید به همه آموخته باشد که نمی‌شود در غم یکدیگر شاد باشیم، نمی‌شود در ناامنی یکدیگر امنیت داشته باشیم، باید این نگرش‌ها را با پایان قرن ما کنار بگذاریم. همه ما وقتی ۱۳۹۹ را به ۱۴۰۰ تبدیل می‌کنیم می‌دانیم یک قرن را پشت سر می‌گذاریم که تحریم، جنگ، نابرابری، بی عدالتی و احتکار واکسن داشت.

آقای ظریف همچنین با تبریک سال نو ابراز امیدواری کرد وارد قرنی شویم که همبستگی همکاری، عشق دوستی و محبت به همراه داشته باشد.

 

مونسان: صدها میلیارد تومان از منابع کشور به واسطه تحریم از بین رفته


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم در مراسم "نوروز 1400، نوروز دوستی" افزود: نوروز یعنی نو شدن طبیعت؛ ایام نوروز نیز یعنی ایام پویش و رویش؛ نوروز به معنای تغییر و تحول به بهترین حال و ایام دوری از بدی ها و نزدیکی به خوبی هاست.
وی ادامه داد: نوروز یک بنیان فکری و یک شیوه نگرش به روابط بین مردم است. این ملت فرهن گساز در طول تاریخ به بهانه نو شدن طبیعت به گذشته خودشان توجه داشته و همیشه تلاش کرده اند از گذشته عبرت بگیرند تا آینده ای بهتر هم برای خود و هم برای همه مردم در همه جای جهان بخواهند.
وزیر گردشگری با اشاره به اینکه نوروز میراث زنده و فاخر فرهنگی ماست گفت: نوروز با ثبت در میراث جهانی متعلق به همه زنان و مردان جهان است و همگان را به صلح و محبت و همدلی دعوت می کند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه امروز جهان پر از آشوب، جنگ، نابرابری، بی عدالتی و برتری جویی است اظهار داشت: به نظر می رسد بیش از هر زمانی به چنین میراث فرهنگی ای نیاز داریم. به جرأت می توان گفت نوروز در نگاه کلان یک دیپلماسی فرهنگی و یکی از اثربخش ترین اتفاقات فرهنگی برای گسترش صلح و نزدیکی ملت هاست.
آقای مونسان افزود: وزارت میراث فرهنگی به عنوان متولی پاسداشت و حفاظت از میراث گرانبهای کشور، تمام تلاش خودش را به کار گرفته است تا به ترویج صلح و روابط بهتر بین ملت ها کمک کند. خوشحالیم که بگوییم با همکاری وزارت امور خارجه تلاش زیادی برای اجرای فعالیت های فرهنگی داشته ایم.
وی با اشاره به اینکه تلاش کرده ایم فضای بین کشورها تلطیف و شناخت ملت ها از هم بیشتر شود گفت: هر گاه که شناخت ملت ها از هم بیشتر شد، اختلافات کاهش پیدا می کند و از نزاع و جنگ جلوگیری می شود؛ از این رو از جایگاه عضو کابینه دولت جمهوری اسلامی ایران و به عنوان یک شهروند ایرانی از همه شما نمایندگان کشورهای خارجی طلب کمک و یاری می کنم تا بتوانیم صلح را گسترش و از جلوگیری از جنگ جلوگیری کنیم.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه سؤالی را خطاب به نمایندگی های کشورهای خارجی مقیم در تهران مطرح کرد و افزود: 40 سال است که ملت من در فشار تحریم اقتصادی به سر می برد و تقریباً 3 سال است که در جنگ شدید اقتصادی هستیم؛ به چه دلیل و به چه جرمی باید برتری جویی برخی کشورها موجب اذیت و آزار یک ملت باشد؟ 40 سال پیش ملت ایران خواست که انقلابی انجام دهد و یکی از دستاوردهای این انقلاب استقلال و عدم وابستگی بوده است، به این جرم 40 سال است که ما در فشار هستیم؛ 100 ها میلیارد تومان از منابع کشور ما به واسطه تحریم از بین رفته است.
آقای مونسان ادامه داد: به بهانه های حضور منطقه ای و به بهانه استفاده از انرژی اتمی فشارهای حداکثری به ملت ایران وارد شده است؛ سؤال اینجاست اگر ملت شما در این حجم از تهدید به سر می بردند و این حجم تهدید تا آنجا جلو رفته که ما به بمباران مناطق فرهنگی تهدید هم شدیم؛ سؤال این است در چنین شرایطی ملت و کشور شما چه می کرد؟ آیا نباید یک ملت ابزارهای قدرت خودش را تقویت کند؟ و چه ایرادی دارد یک ملت بتواند روی پای خودش باشد؟
این عضو از کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه خوشحالیم، با وجود همه این فشارها و تحریم ها ملت ما مقاوم تر مسیر پیشرفت خودش را طی کرده است گفت: اما می دانیم که هموطنان زیادی از ما تحت فشار قرار گرفتند، این فشار را تحمل کردیم تا از هویت ملی و عزت کشور حفاظت کنیم.
آقای مونسان افزود: از شما نمایندگان کشورهای خارجی تقاضا می کنم واقعیت های جامعه ایران را آنچنان که هست منتقل و کمک کنید این برتری جویی در دنیا به کنار برود و چنان که آقای ظریف گفتند کسی در دنیا حق ندارد خودش را قدرت بداند و بر دوش ملت های دنیا سوار شود و بخواهد این ابزار قدرت را تقویت کند.
وی با اشاره به اینکه باید به نزدیکی ملت ها و دولت ها برسیم و از جنگ دوری کنیم ادامه داد: حتماً جهان زیبا خواهد شد هنگامی که صلح فراگیر کره خاکی ما را دربر بگیرد.

نوای سرنا در "سر در باغ ملی" پس از صد سال
­پس از صد سال نوای سرنا در "سر در باغ ملی" پیچید.
در حاشیه مراسم "نوروز ۱۴۰۰، نوروز دوستی"، آیین سنتی نوروز در محوطه وزارت خارجه و میدان مشق اجرا و پس از صد سال "نوای سرنا" در "سر در باغ ملی" نواخته شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمعه، ۲۴ بهمن‌؛ زمان برگزاری آزمون استخدامی شرکت آب و فاضلاب، اعلام شد
شهروندان در مکان‌های پرازدحام از ماسک استفاده کنند
صدرنشینی کاپیتان‌های پینگ پنگ ایران در رده بندی جدید فدراسیون جهانی
ثبت بیش از ۲۳ هزار مأموریت اورژانس در خوزستان
هشدار نسبت به تبلیغات کلاهبرداری رزرو صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
درخشش نوجوان مازنی در پیروزی پنج‌گانه ایران برابر چین تایپه
وقتی صفِ کلاس به صفِ نماز پیوند می‌خورد
همایش ارتقاء فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات در کهنوج
برای مادر
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
ظفرقندی: شاخص‌های سلامت ایران قابل دفاع است
اصلاح دستورالعمل کرامت انسانی برای تقویت حقوق شهروندی
راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه
برخورداری ۸۶ درصدروستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالت
دامداران خراسان جنوبی اطلاعات سامانه‌های مربوطه این حوزه را به‌روزرسانی کنند
تلفات شبکه‌های توزیع برق کاهش یافت
حریق در مناطق جنگلی چهار شهرستان گلستان/نیروهای یگان حفاظت پای کار مهار آتش
بازگشت ناوگانی ایرانی متوقف‌شده در افغانستان به کشور
عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مناطق مختلف زنجان
کشف ۱۱ فقره انواع سرقت در نی‌ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)