• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۲۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۷
سیاسی » دولت

تاکید جهانگیری بر تعامل سازنده مجلس و دولت

معاون اول رییس جمهور تأکید کرد:مجلس و دولت می‌توانند با تعامل سازنده و همکاری، مشکلات کشور را حل کنند.

تاکید جهانگیری بر تعامل سازنده مجلس و دولتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آقای جهانگیری در جلسه دیدار اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی با وی که شامگاه سه شنبه برگزار شد با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور گفت: با وجود همه گرفتاری ها، مشکلات و فشارها، آنچه بقای کشور را تضمین می‌کند تا بتوانیم با سربلندی از مشکلات عبور کنیم، فرهنگ و روحیه ایثارگری است که باید آن را پاس بداریم و برای ترویج و انتقال آن به نسل‌های بعدی تلاش کنیم.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه برای غلبه بر مشکلات و فشارها، راهی جز از خود گذشتگی و ایثار وجود ندارد، اظهار داشت: تصور آمریکایی‌ها این بود که با اعمال فشار‌های سنگین، اقتصاد ایران دچار فروپاشی می‌شود، اما آنچه باعث شد که اقتصاد کشور همچنان سرپا باشد، روحیه ایثارگری مردم بود که تمام سختی‌ها و مشکلات را با بزرگواری تحمل کردند و اذعان غربی‌ها مبنی بر به بن بست رسیدن سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران نیز به دلیل روحیه ایثارگری مردم بود که باعث شد مدیران کشور با جدیت بیشتر تلاش کنند.
اقای جهانگیری راهیابی ۱۶ فرزند شهید به مجلس شورای اسلامی و حضور در فراکسیون شاهد را افتخاری بزرگ توصیف کرد و افزود: اینکه مردم در یک رقابت انتخاباتی ترجیح می‌دهند یادگاران شهدا را به عنوان نماینده خود به مجلس شورای اسلامی بفرستند از یک سو نشان از پایبندی آن‌ها به آرمان‌های شهدا است و از سوی دیگر نشان می‌دهد که باور مردم این است که پدران این عزیزان در دوران دفاع مقدس با ایثار و از خود گذشتگی توانستند کشور را از شر دشمنان ایمن کنند بنابراین فرزندان آن‌ها نیز روحیه ایثارگری را در راه خدمت به مردم و حل مشکلات کشور به کار خواهند گرفت.
وی با اشاره به مشکلات مطرح شده فرزندان شهدا از سوی اعضای فراکسیون شاهد تصریح کرد: باید تلاش کنیم مسایل فرزندان شهدا همچون اشتغال را مرتفع کنیم که البته با موافقت رییس جمهور استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر گامی در جهت حل مشکلات این عزیزان خواهد بود.
معاون اول رییس جمهور همچنین با قدردانی از تلاش‌های سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران وی را از مدیران دلسوز کشور توصیف کرد و افزود: با تلاش‌های دولت و پیگیری‌های بنیاد شهید، علیرغم همه محدودیت‌ها بخش زیادی از مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران پرداخت شده است.
اقای جهانگیری در ادامه با تأکید بر اینکه مجلس و دولت می‌توانند با تعامل سازنده و همکاری مشکلات کشور را حل و فصل کنند گفت: دولت علاقمند است همواره روابط خوب و صمیمانه‌ای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشد و با هم افزایی نسبت به حل مشکلات کشور اقدام کنند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به مصوبه کمک معیشتی مجلس شورای اسلامی و نیز مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: با تلفیق این دو مصوبه تلاش خواهیم کرد کمک‌های معیشتی به جامعه را افزایش دهیم تا مشکلات مردم کاهش پیدا کند.
وی از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور که زحمات زیادی را در دوران شیوع کرونا متحمل شده اند قدردانی کرد و گفت: مردم نیز در این راستا همراهی بسیار خوبی از خود نشان دادند که نتیجه آن در روز‌های اخیر کاهش تعداد فوتی‌ها و مبتلایان به کرونا بوده است که امیدواریم این روند کاهشی همچنان استمرار داشته باشد.
در این جلسه سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای پرداخت مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرد و گفت: برنامه ریزی‌های خوبی برای حل مشکلات فرزندان شهدا و ایثارگران انجام شده و بودجه بنیاد شهید برای سال ۱۴۰۰ نیز افزایش خوبی داشته است.
در این جلسه اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی هم به تشریح مشکلات و مسایل فرزندان و خانواده شهدا و ایثارگران پرداختند و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود را نیز مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)