• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
بین الملل » آمریکا
انتخابات آمریکا در سایه کرونا، اعتراضات و رکود اقتصادی؛

(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید

دونالد ترامپ، "جو بایدن" رقیب دموکرات خود در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و "کاملا هریس" معاون وی را دروغ‌گو خواند.

>> جو بایدن از معاون اوباما تا رقیب ترامپ
>> دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا
>> نمای کلی انتخابات۲۰۲۰ آمریکا
>> نقش سوپرپک‌ها در انتخابات آمریکا
>> بررسی مشکلات آمریکا از منظر نامزد‌های انتخابات 
 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری خود در کاخ سفید در پاسخ به سوالی در ارتباط با انتخاب "کامالا هریس" به عنوان معاون "جو بایدن" نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا، گفت: از انتخاب کامالا هریس شگفت زده شدم، چون وی عملکرد خوبی در انتخابات مقدماتی نداشت.»
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
خبرنگار از ترامپ پرسید: آیا انتخاب کامالا هریس سبب تقویت یا ضعف بایدن می‌شود؟ ترامپ در پاسخ گفت: "در ارتباط با کامالا هم باید بگویم که او یک جمع آوری کننده بزرگ مالیات است؛ او یک فعال بزرگ در زمینه کاهش بودجه برای ارتش ما بوده است. او با دشواری‌های زیادی مواجه شده است و اکنون باید توضیحاتی را ارائه کند.
رئیس جمهور آمریکا افزود، کامالا هریس بسیار زننده هم هست؛ یکی از دلایل تعجب من این است که کار او حتی زننده‌تر از چیزی بود که پوکاهونتاس با جو بایدن کرد. او اقدامات بی شرمانه‌ای را در قبال جو بایدن انجام داد و به سختی میتوان فردی را پیدا کرد که تا این اندازه بی احترامی می‌کند.
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
جو بایدن روز چهارشنبه کامالا هریس را به عنوان معاون خود انتخاب کرد.
بایدن با انتشار پیامی در توئیتر از انتخاب هریس به عنوان معاون خود برای ادامه رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.
کامالا هریس، سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا بوده و وی دومین سناتور آفریقایی الاصل مجلس سنا به شمار می‌آید.
               آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا                                                               
۸۳ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تا امروز چهارشنبه ۱۲ اوت، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری امریکا، ۷ ممیز دو دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجی‌های صورت گرفته رسانه‌های آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آن‌ها را ارائه می‌کند گزارش داد بایدن با ۴۹.۱ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۱.۹ درصد پیش است.
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
رسانه‌های معتبر آمریکا هم در نظرسنجی‌های جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر می‌دهند.
بر اساس نظرسنجی‌های دانشگاه مانموس (Monmouth) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۱ درصد، نشریه پولتیک (Politics) بایدن ۵۳ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۳ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، هفته نامه اکونومیست (The Economist) بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۵ درصد، مرکز تحقیقاتی امرسون (Emerson Electric) بایدن ۵۰ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۲ درصد و دانشگاه هاروارد (Harvard University) بایدن ۵۵ درصد و ترامپ ۴۵ درصد را نشان می‌دهد.
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفیدنتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بار‌ها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجی‌ها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجی‌ها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند.
علی‌رغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجی‌ها را باید در پی بی‌تفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
              سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا                                                                        
در حالی که ۸۳ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از۱۶۷ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردید‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری پدید آورده است.
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
انتقاد طنزپرداز آمریکایی از عملکرد کرونایی ترامپ
طنزپرداز سیاسی آمریکایی گفت ترامپ پس از افتضاح که در خصوص مبارزه با کووید ۱۹ به بار آورد، اکنون می‌خواهد مجسمه اش در کوه‌های راشمور حک شود.
مشروح خبر ...
 
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
ترامپ همچنان دست و پا می‌زند
رئیس جمهور آمریکا همچنان سعی دارد تا با برگزاری کنفرانس مطبوعاتی وجهه خود را که در بحران ایالت‌ها و کرونا از بین رفته است دوباره بازگرداند.
مشروح خبر ...
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
              سایه اعتراضات بر انتخابات امریکا                                                                           
نزدیک به۸۳ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهر‌های مختلف آمریکا که نتیجه تبعیض‌ها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمک‌ها و حمایت‌ها در این رابطه برای سفید پوستان انجام می‌گیرد و سیاه پوستان از این کمک‌ها کمتر برخوردار هستند و این تبعیض‌ها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشک‌آور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمت‌آمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
 
هفتاد و چهارمین شب اعتراضات به نژادپرستی در پورتلند آمریکا
تظاهرات ضد نژاد پرستی برای هفتاد و چهارمین شب متوالی در شهر پورتلند و همزمان با تهدید رئیس جمهور آمریکا ضد معترضان برگزار شد.
مشروح خبر ...
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
غارت فروشگاه‌های بزرگ در شیکاگو
شبکه سی بی اس تصاویری از خسارات به جا مانده از غارت روز دوشنبه فروشگاه‌های این شهر را به نمایش گذاشت.
مشروح خبر ...
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
               سایه بحران اقتصادی بر انتخابات آمریکا                                                                
همه‌گیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیون‌ها نفر را به دنبال داشته است.
جدیدترین گزارش‌ها در آمریکا نشان می‌دهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهره‌مندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیش‌بینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، ۱۷ هفته است که در آمریکا هر هفته بیش از یک میلیون نفر به علت ویروس کرونا بیکار می‌شوند و در هفته گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشور درخواست دریافت بیمه بیکاری کردند.
براساس گزارش وزارت کار آمریکا، نزدیک به ۱۷.۴ میلیون کارگر در این کشور درخواست دریافت بیمه بیکاری داشته و علاوه بر این بیش از ۱۴.۳ میلیون نفر دیگر نیز درخواست دریافت بیمه بیکاری کرونا از دولت آمریکا کرده‌اند.
طبق آمار‌های کنونی وزارت کار آمریکا، مجموع بیکاران کنونی این کشور به ۳۲ میلیون نفر رسیده است.
 
استعفای رئیس پلیس سیاتل به علت کاهش بودجه
همزمان با تصمیم شورای شهر سیاتل برای کاهش بودجه اداره پلیس این شهر، رئیس پلیس سیاتل نیز از استعفای خود خبر داد.
مشروح خبر ...
(۸۳ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
 
>> (۹۰ روز)  شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۹ روز)  شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۸ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۷ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۶ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۵ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۸۴ روز)  شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)