• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
گیلان » اجتماعی

4 ماموریت ارتش برای مشارکت در مهار کرونا در گیلان

سرتیپ دوم حسن علیپور معاون نیروی زمینی ارتش گفت : راه اندازی ایستگاه های غربالگری ، سنجش سلامت مردم در سطح شهر ، گند زدایی اماکن عمومی و راه اندازی نقاهتگاه 4 ماموریت نیروی زمینی در مهار کرونا در گیلان است.

4 ماموریت ارتش برای مشارکت در مهار کرونا در گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛  معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش امروز ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا گیلان از خدمت رسانی به گیلانیان در راستای ابلاغ فرمانده کل قوا و تصمیمات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت : باتوجه به اینکه محوریت مقابله با کرونا به فرمانده نیروی زمینی ارتش محول شده و درخواست استاندار گیلان از وی ، استان گیلان در اولویت قرارگرفته است.
امیر سرتیپ حسن علیپور با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در قالب 3 تیپ لشکر ۱۶ زرهی قزوین در گیلان4 ماموریت اجرا می کند : با راه اندازی گیت رفع آلودگی در محور قزوین - رشت ، تمام خودروها را کنترل می‌ شود که علاوه بر ضدعفونی کردن خودروها، سرنشین ها با دوربین حرارتی پایش شده و از ورود و خروج افراد آلوده جلوگیری خواهد شد.
وی تجهیز نقاهتگاه به 500 تا هزار تخت در گیلان اشاره کرد و افزود : استقرار ایستگاه‌های تشخیص سرپایی بیماری در شهر های  به ویژه شهرهای غرب گیلان بخش دیگری از ماموریت نیروی زمینی ارتش در گیلان است.
معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش گفت : با استفاده از امکانات و تجهیزاتلشکر زرهی قزوین اماکن عمومی  گیلان هم گند زدایی  می شود. 
امیر سرتیپ حسن علیپور در پایان خاطر نشان کرد : تلاش می شود تا علاوه بر اینکه مردم در صحت و سلامت باشند، بزودی شاهد قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا و بهبودی بیماران باشیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
 
استاندار گیلان با اشاره به اینکه طبق توافقات صورت گرفته نیروی انتظامی و هلال احمر  محورهای غرب و شرق استان را نظارت می کنند گفت : غربالگری در محور قزوین- رشت با استقرار گیت توسط نیروهای لشکر 16 زرهی نزاجا انجام می‌گیرد.
ارسلان زارع با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در 5 نقطه از شهر رشت و نیز 5 مکان دیگر در شهرستان‌های غرب گیلان ایستگاه‌های تشخیص سرپایی برپا می‌ کند افزود : این نیرو معابر برخی از شهرستان‌ های استان نیز را ضدعفونی خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ‌ریزی‌های دانشگاه علوم پزشکی 2 هزار و 150 تخت به عنوان نقاهتگاه باید تعبیه شود که تا کنون 500 تخت مهیا شده است گفت : باتوجه به اعلام آمادگی نیروی زمینی ارتش برای استقرار هزار تخت برای نقاهتگاه، در گام نخست 500 تخت در مراکز اعلامی دانشگاه علوم پزشکی مستقر و در گام دوم نیز این میزان به هزار تخت خواهد رسید.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: از ظرفیت خوب نیروی زمینی ارتش در کنار نیروهای سپاه ، دریایی ارتش و شهرداری‌ها در نیمه اول فروردین ماه با هماهنگی آموزش و پرورش برای ضد عفونی کردن مدارس نیز استفاده می شود.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت

امیر سرتیپ جلالی فرمانده لشکر زرهی قزوین نیز گند زدایی اماکن عمومی شهرها و روستاهای گیلان را از برنامه های نیروی زمینی ارتش در گیلان اعلام کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم گفت : آمار ابتلا به کرونا در استان هنوز کاهش نیافته است و مبارزه با این بیماری تا کنترل کامل ویروس ادامه دارد.
ارسلان سالاری بار دیگر از مردم خواست با ماندن در خانه هایشان و رعایت موازین بهداشتی  به کادر درمانی گیلان در  کنترل ویروس کرونا کمک کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)