• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
با حضور رئیس جمهور

رونمایی از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای؛ فردا

در مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای با حضور رئیس جمهور رونمایی خواهد شد

رونمایی از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای؛ فردابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی اصغر زارعان در نشستی با خبرنگاران افزود: این طرح‌ها از میان ۱۵۵ دستاورد هسته‌ای دانشمندان کشور که بومی سازی و اجرا شده انتخاب شده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای خاطرنشان کرد: در این مراسم ۱۰۵ دستاورد در سالن جنبی محل مراسم با حضور رئیس جمهور رونمایی و به نمایش در خواهد آمد و علاوه بر آن هم زمان ۵ دستاورد در داخل سالن و ۴ دستاورد از طریق ویدیو کنفرانس رونمایی می‌شود که ۲ دستاورد آن در سایت احمدی روشن، یک طرح در مرکز فردو و یک طرح در سایت اصفهان است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای با اشاره ۲۰ فروردین روز فناوری هسته‌ای، گفت: در این مراسم روز فناوری هسته‌ای از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای با حضور رییس جمهور رونمایی خواهد شد.
زارعان ادامه داد: این دستاورد‌ها در حوزه‌ها و صنایع مختلف است و به واسطه تحریم‌ها و اعتماد به توان داخلی بومی سازی شده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای گفت: امروز مهندسان ایران مهندسی معکوس نمی‌کنند و بومی سازی و طراحی داخلی در اولویت کاری آن‌ها است.
زارعان تأکید کرد: امروز مهندسان ایرانی دیگر مهندسی معکوس نمی‌کنند و محصولات حاصل طراحی و تکیه بر نیروی متخصص داخلی است.
وی ادامه داد: برخی از این دستاورد‌ها طرح‌هایی است که بعد از ۱۰ سال کار تحقیقاتی اکنون به مرحله عملیاتی و بهره برداری رسیده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای افزود: سازمان انرژی اتمی با پویایی و تلاش کار می‌کند و اهداف خود را پیش می‌برد و تا سال ۱۴۰۰ یک برنامه میان مدت مدون دارد و یک برنامه دراز مدت هم برای بعد از این مدت تهیه شده است.
وی گفت: قرار است در این برنامه از ۱۶ طرح کلان ملی بهره برداری و نتیجه گیری شود.
زارعان با اشاره به طرح مرحله دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر افزود: این طرح یکی از ۱۶ برنامه کلان است که حدود ۱۰ میلیارد دلار هزینه داشته است و تابستان امسال بتون ریزی آن آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: اکنون متخصصان ایرانی قادر به طراحی راکتور‌های کوچک هستند و می‌توانند در خارج از ایران این طرح‌ها را انجام دهند.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای گفت: تمام دستاورد‌ها با دانش و توانایی بومی آماده شده است.
وی افزود: سامانه سنجش بحرانیت یکی دیگر از طرح‌های ملی است که با حمایت مجلس و تلاش مختصصان سازمان انرژی اتمی آماده خواهد شد.
زارعان گفت: در مراسم امسال خبر‌های خوبی در خصوص طرح بتون‌های در هم تنیده خواهیم داشت.
وی افزود: طرح‌های امسال نسبت به سال‌های گذشته متنوع‌تر است در حوزه هایی، چون رادیوداروها، غنی سازی، سانتریفیوژها، سرریز دانش برای سایر صنایع، دستاورد‌هایی ارائه خواهد شد.
زارعان ادامه داد: دانش هسته‌ای می‌تواند در ۷۰۰ رشته تأثیرگذار باشد.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای در خصوص طراحی سانتریفیوژ IR۸ گفت: این سانتریفیوژ اکنون در نطنز در حال آزمایش است و بعد از اتمام مرحله صحه گذاری به زنجیره تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: سازمان انرژی اتمی به طراحی سانتریفیوژ‌ها بسنده نکرده و در طرحی همچون اکسیژن ۱۸ به نتیجه رسیده است و سالانه می‌توانیم ۱۰۰ کیلوگرم از این ماده را تولید کنیم.
زارعان گفت: در بحث صادرات رادیو دارو‌ها امروز در حال صادرات محصولات خود به اروپا هستیم.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای با اشاره به یکی دیگر از طرح‌های در دست انجام در سازمان انرژی اتمی با نام «تترا» افزود: این طرح با برآورد ۶۰ میلیون یورویی در دست ساخت است و قبل از سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.
وی با تأکید بر انجام طرح‌های مدنظر در سازمان انرژی اتمی با شتاب فراوان گفت: برای متخصصان و کارمندان انرژی اتمی در فعالیت هایشان هیچ مسؤولیتی وجود ندارد.
زارعان در پاسخ به سؤالی مبنی بر انجام فعالیت‌های خرابکارانه از سوی دشمنان افزود: فعالیت‌های سرویس‌های اطلاعاتی کم نشده است و نظام سلطه همچنان به افزایش اتهامات و خرابکاری‌های خود ادامه می‌دهد، اما با هوشمندی معاونت حفاظت سازمان انرژی اتمی طرح‌ها قبل از بهره برداری، بررسی فنی و کنترل می‌شوند و بعد از این مراحل تمام طرح‌های زیر ساخت استفاده می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)