توزیع 2000 پزشک متخصص در کشور
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آبان امسال 2 هزار نیروی متخصص در 27 رشته تخصصی در 580 بیمارستان کشور توزیع می شوند.
محمد آقاجانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست خبری اجلاس معاونین درمان افزود: یک هزار و 600

نفر از این متخصصین در مناطق محروم و کمتر برخوردار توزیع می شوند زیرا هدف اصلی طرح تحول سلامت، ارائه خدمات در این مناطق است.
وی گفت: توزیع 2 هزار متخصص در کشور بخش قابل توجهی از نیازها را تامین می کند اما در برخی رشته ها مانند جراحی مغز و اعصاب، رادیولوژی و ارتوپدی همچنان با کمبود متخصص روبرو هستیم.
آقاجانی افزود: بیشترین تعداد متخصصین توزیع شده مربوط به رشته های داخلی بزرگسالان، کودکان و زنان و زایمان خواهد بود ولی ما بر اساس استانداردهای جهانی در حال حاضر یک سوم از متخصصین مورد نیاز کشور را در اختیار داریم و لازم است تا برای توسعه دقیق آموزش عالی پزشکی در رشته های عمومی و برخی رشته های تخصصی برنامه ریزی کنیم.
وی گفت: این تعداد پزشک متخصص به تناسب در کشور توزیع می شوند تا عدالت در خدمات به ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار محقق شود، همچنین استان تهران از نیروی درمانی متخصص سهمی ندارد و تعدادی از متخصصین اعضای هیئت علمی برای تربیت متخصص جذب می شوند و توزیع نیروی درمانی متخصص در تمام استان ها به جز تهران است.