خانه پدري رهبر معظم انقلاب در خامنه احيا مي شود
استاندار آذربايجان شرقي دستور احياي خانه پدري رهبر معظم انقلاب را در اين شهر داد.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما ، اسماعيل جبارزاده امروز در نشستي با شهردار خامنه گفت: احياي خانه پدري مقام معظم رهبري محور توسعه شهر خامنه خواهد بود.
وي افزود: با احياي اين خانه ، گردشگري اين شهر تقويت مي شود و موجب رونق گردشگري و افزايش سفر گردشگران داخلي و خارجي به شهر خامنه خواهد شد.
وي با بيان اينکه اين مجموعه قابليت زيادي براي ايجاد مکان گردشگري فاخر دارد، افزود: اين خانه بايد متناسب با شکلي که وجود داشته احيا شود و بر اين اساس از نظرات رهبري استفاده شود.
جبارزاده گفت: شهر خامنه به يمن و برکت رهبري از احترام ويژه اي برخوردار است و مسولان نيز بايد با توجه ويژه به اين شهر ارادت خود را در عمل نشان دهند.
استاندار آذربايجان شرقي تاکيد کرد: شهر خامنه را بايد تبديل به شهر بدون مشکل کنيم تا بدين ترتيب به نوعي عشق و ارادت خود را به ولايت نشان دهيم.
آيت اللَّه سيدجواد حسيني خامنه اي پدر رهبر معظم انقلاب ، از علماي بزرگ و روحانيون زاهد روزگار خود بود که در سال 1274شمسي در شهر خامنه متولد شد.