دانشجویان و اساتید یزدی امروز در تجمعی، جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی دفاع غزه را محکوم کردند.
ائمه جمعه شهرستان های استان یزد با محکومیت ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه، بر لزوم هوشیاری در مذاکره غیرمستقیم با آمریکا تأکید کردند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد: مهمترین وظیفه ما برای مقابله با دشمن و محافظت از انقلاب، وحدت و پیروی از ولایت است.
استاندار یزد: یزدیها به استقرار حجم بالای صنایع در استان معترض هستند و طبیعتا اجازه نمیدهند که آب شرب انتقالی به صنایع اختصاص یابد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد: هدف تعرض کنندگان به خط انتقال آب شرب کوهرنگ به یزد، دوقطبی سازی و تفرقه بین مردم دو استان دوست و همجوار است.
استاندار یزد: ۲۰ فروردین نماد تلاش، خودباوری و پیشرفت علمی ایران است.
استاندار یزد در احکامی سرپرست فرمانداری یزد، بخشداران و معاونان فرمانداران مناطق مختلف را معرفی کرد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: با دعای مردم و محرومان است که مشکلات و بلایا دفع میشود.
آیت الله ناصری با کنایه به دستور ترامپ برای افزایش حضور ناوگان آمریکا در منطقه به یادآوری خاطره حضور بازرگان در پاریس پرداخت.
کارشناس مسائل سیاسی: ملت ایران با توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضور پرشوری در راهپیمایی روز قدس داشتند.