خطیب نماز جمعه زاهدان،
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خواستار تداوم هوشیاری و آمادگی مردم، مسئولان و نیروهای نظامی و انتظامی برای خنثی کردن توطئه های دشمن شد.
با مشارکت و همراهی مردم با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، امسال شاهد رشد توسعه اقتصادی ، فرهنگی و امنیتی در سیستان و بلوچستان خواهیم بود .
اقدام کور گروهک تروريستي در حمله به گروه سازندگي در کشتگان سراوان ،
گروهک تروريستي، اين بار در حرکتي مذبوحانه ، نيروهاي مهندسي سازندگي را در منطقه کشتگان بخش بمپشت سراوان ، مورد حمله ناجوانمردانه قرار داد.
جمعی از سران طوایف بخش کورین زاهدان با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در زاهدان، با فرمانده انتظامی استان دیدار کردند.
شفاف سازی مسائل سیستان و بلوچستان از جمله وقایع اخیر، وظیفه همه علما و روحانیون شیعه و سنی استان است.
گروهک تروریستی به خودروی سپاه پاسداران در شهرستان سراوان حملهی مسلحانه کرد.
بررسی ابعاد حادثه مرز سراوان در شرق سیستان و بلوچستان با حضور نمایندگان کمیسیونهای مرتبط مجلس شورای اسلامی در حال انجام است.
هیئتی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تحقیق و بررسی ابعاد حادثه مرز سراوان هم اکنون در این مرز حضور دارند.
هیئت رزمندگان اسلام سیستان و بلوچستان در خصوص حوادث اخیر شهر سراوان بیانیهای صادر کرد.
اين روزها معاندين و گروههاي تروريستي با اقداماتشان در مرز سراوان و بخش کورين، فرصت را براي موج سواري رسانههاي دشمنانِ قسم خورده ي اسلام فراهم کرده است .