• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۹۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱
سیاسی » دولت
وزير کشور در سوريه:

غرب و امريکا هميشه به دنبال جنگ صليبي عليه مسلمانان هستند

رحماني فضلي: ايران و سوريه نبايد به يکديگر احساس غريبي کنند؛ چرا که جهان اسلام در فتنه‌اي بزرگ گرفتار است.

غرب و امريکا هميشه به دنبال جنگ صليبي عليه مسلمانان هستندبه گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري صداوسيما، وزير کشور در ديدار با همتاي سوري خود، بر تقويت روابط و همکاري‌هاي دوجانبه تأکيد کرد و گفت: در شرايط کنوني، ايران و سوريه نبايد به يکديگر احساس غريبي کنند؛ چرا که جهان اسلام در فتنه‌اي بزرگ گرفتار است و متأسفانه حربه دشمنان ايجاد اختلاف و چنددستگي ميان مسلمانان است. 

رحماني فضلي با اشاره به اينکه اختلاف اندازي دشمنان در جهان اسلام بعد از جنگ جهاني اول باعث تجزيه جهان اسلام و به وجود آمدن رژيم صهيونيستي شد افزود: بعد از جنگ جهاني دوم نيز دشمنان اسلام با تفرقه افکني هاي خود دولت هاي وابسته را در منطقه ايجاد کردند تا هميشه اين منطقه مهم و راهبردي در آتش اختلاف و تفرقه بسوزد، اما اين همکاري ها و رابطه هاي نزديک ميان محور مقاومت، بايد مقابل اين تفرقه افکني ها بايستد. 

وي گفت: غرب و امريکا هميشه به دنبال جنگ صليبي عليه مسلمانان هستند و در مقاطع مختلف تاريخي با روش هاي گوناگون اين جنايت و خيانت را انجام مي دهند. 

وزير کشور افزود: روزي جنگ عليه کشوري راه مي اندازند روزي حربه‌شان فشار و تحريم هاي اقتصادي است ، روزي فرهنگ و تمدن يک ملت را مورد هجمه قرار مي دهند و روزي هم اختلاف‌افکني ميان شيعه و سني و طايفه‌ها و قبيله‌هاي مختلف در جهان اسلام حربه غرب و امريکا عليه مسلمانان است. 

رحماني فضلي گفت: اکنون جهان اسلام با جريان فکري وهابيت که بسيار خطرناک است روبه‌روست و همه تروريست ها، تکفيري ها و داعش برخاسته از وهابيتند و ما اينها را مسلمان و دينشان را دين اسلام نمي‌دانيم. 

وزير کشور جمهوري اسلامي ايران اظهار داشت: اسلام ما دين دوستي، محبت و صلح ميان مسلمانان و همه اديان است و در آموزه هاي اسلام، جنگ هيچ جايگاهي ندارد و فقط بر دفاع تاکيد شده است. 

وي تصريح کرد: جمهوري اسلامي ايران 8 سال قرباني تفکر جنگ‌طلبي به‌ظاهر برخي از مسلمانان بود که تمام دنياي کفر و مزدوران آن در منطقه عليه ايران بودند. 

وزير کشور گفت: ما در ايران يک جنگ بين المللي را گذرانديم و حالا سوريه، عراق و يمن در منطقه شاهد چنين جنگي هستند. 

رحماني فضلي با اشاره به اينکه ايران هزينه هاي زيادي را در جنگ تحميلي مانند هزينه هاي اقتصادي، انساني و تمدني پرداخت، تصريح کرد: از تمام اين هزينه ها درس بزرگي گرفتيم و آن شناخت دوست از دشمن، استقلال و آزادي، خودکفايي و ايستادگي و مقاومت در برابر دشمنان است.

وي گفت: انسجام و وحدت داخلي از ديگر ثمرات جنگ  تحميلي بود و بايد سوريه نيز از اين جنگ خانمانسوز مانند ايران درس‌هاي بزرگي را ياد بگيرد تا بتواند در برابر دشمنان و تروريست ها به خوبي مقاومت کند. 

رحماني فضلي با اشاره به اينکه برخي از دولت ها در جهان اسلام تمام امکانات خود را در اختيار دشمنان اسلام قرار داده اند افزود: مردم جهان اسلام اين خيانت ها را فراموش نمي کنند و مقاومت مردم و مقاومت و شجاعت رئيس جمهور سوريه باعث شده است که تروريست ها با تمام امکاناتشان نتوانند کاري پيش ببرند. 

محمد ابراهيم شعار نيز در اين ديدار گفت: اين جايي که نشسته ايد شهر دمشق است، پايتخت ايستادگي و پايداري و جايي که دشمنان اسلام مي خواستند به هر نحوي اين شهر سقوط کند و تمام تجهيزات و امکانات خود را در اختيار تروريست ها قرار دادند اما دمشق همچنان پايدار و مقاوم ايستاده است. 

وزير کشور سوريه افزود: تمام دنيا جمع شدند که نقشه جديدي براي منطقه طراحي کنند و هدف آنها تجزيه دوباره منطقه است. 

وي تاکيد کرد: پشتيباني، دوستي و کمک هاي جمهوري اسلامي ايران باعث استقامت و پايداري مردم و رزمندگان سوريه در خط مقدم جبهه ها شده است و اين پشتيبان محکم، يعني جمهوري اسلامي ايران باعث شد که در ماه هاي اخير در جبهه هاي شمالي، جنوبي و شرقي و غربي، ارتش و نيروهاي مردمي سوريه به پيروزي هاي چشمگيري برسند. 

وزير کشور سوريه افزود: در حماه، حمص، حلب، درعا، قنيطره و در جبهه هاي ديگر رزمندگان سوري دشمنان را شکست جدي دادند و حتي در دمشق و حومه آن نيز تروريست ها زمين‌گير شدند. 
وي با بيان اينکه هم اکنون سوريه در يک جنگ بين المللي و يک توطئه جهاني مي سوزد گفت: اطمينان دارم محور مقاومت پيروز خواهد شد و تمام جنايت ها، توطئه ها و خيانت هاي امريکا، رژيم صهيونيستي و کشورهاي مرتجع عربي را تلافي مي کند. 

وزير کشور سوريه همچنين کمک هاي روسيه را نيز در پيروزي هاي اخير رزمندگان سوري موثر خواند و افزود: دو کشور ايران و روسيه از زماني که در کنار ما قرار گرفتند روحيه، استقامت و پايداري ما چندبرابر شده است. 

وي با اشاره به خيانت‌ها، بي‌ادبي‌ها و بهانه‌جويي‌هاي عربستان عليه جمهوري اسلامي ايران گفت: عربستان از پيروزي هاي محور مقاومت بسيار نگران و ناراحت است و هر قدر رابطه  محور مقاومت با يکديگر تنگ‌تر و دوستي‌ها بيشتر شود، شکست دشمنان نزديک‌تر خواهد شد. 

وزير کشور سوريه با بيان اينکه در سال 2015 تفاهم‌نامه‌اي را با وزارت کشور ايران امضا کرديم که از بندهاي بسياري در زمينه مبارزه با تروريسم و انواع جرايم و مهاجرت‌هاي غيرقانوني و مبارزه با قاچاق مواد مخدر برخوردار است افزود: دوست داريم هر چه زودتر اين تفاهم‌نامه‌ها به توافقنامه تبديل شود و مراحل اجرايي خود را طي کند و نيروهاي ما نيز براي آموزش‌هاي لازم به جمهوري اسلامي ايران اعزام شوند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)