نشان "حلال" مزیتی برای صنایع غذایی
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه نشان "حلال" مزیت ایران برای توسعه تولید و صادرات محصولات غذایی است، گفت: کیفیت، حذف وابستگی غذایی به خارج و در یک کلام امنیت غذایی مهمترین اصل است.
محسن جلال پور در حاشیه نمایشگاه نوشیدنی ها در گفتگوی اختصاصی با
خبرگزاری صدا و سیما بیان کرد: صنایع غذایی و نوشیدنی از نیازهای ضروری مردم است و باید در جهت کیفی سازی این نوع محصولات تلاش کنیم.
وی گفت: با توجه به شرایط آبی و خشک بودن کشور همچنین میزان مصرف آب در بخش کشاورزی، باید حداکثر ارزش افزوده را در این بخش داشته باشیم.
جلالی با تاکید بر توجه بیش از پیش به صنایع تبدیلی افزود: میزان صادرات آب میوه و کنسانتره ما باتوجه به شرایط کشورهای همسایه که امکانات خوبی برای تولید این محصولات ندارند، حدود 100 میلیون دلار و رقم پایینی است.
وی گفت: تولیدات باغی در بسیاری از استانها امکان تازه خوری ندارد و نیاز است با تبدیل این محصولات به کنسانتره و انواع نوشیدنی ها و اب میوه های طبیعی ، مردم را به مصرف این نوع نوشیدنی ها ترغیب کنیم.
جلالی با اشاره به جمعیت 400 میلیونی کشورهای منطقه افزود: ما در صنایع غذایی و فراوری از مزیت و موقعیت فوق العاده ای در منطقه برخورداریم و در برند حلال باتوجه به جلسات 3 ماه اخیر امیدواریم نمود خوبی داشته باشد.