جنایت جدید دیگر شهرک نشینان افراطی در نابلس
یک مسئول فلسطینی رسیدگی به پرونده شهرک سازی صهیونیست ها در شمال کرانه باختری رود اردن روز شنبه اعلام کرد: شهرک نشینان افراطی، خانه یک فلسطینی دیگر را هدف بطری های آتش زا و سنگ قرار دادند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری آلمان ، غسان دغلس گفت: شماری از شهرک نشینان افراطی چندین بطری آتش زا به سمت خانه فزاع کعبانه شهروند فلسطینی در جاده المعرجات نزدیک روستای دوما در جنوب نابلس پرتاب کردند و این بطری ها با دیوار خانه نزدیک پنجره آن برخورد کرد و سنگ پرتاب شده باعث مصدومیت صاحب خانه شد.
وی اظهار داشت آن چه که شهرک نشینان انجام می دهند تلاش برای ارتکاب جنایت جدیدی با شیوه آتش زدن خانه های فلسطینیان و سوزاندن ساکنان آن در سایه سکوت کامل کابینه اسراییل است.
هفته گذشته شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری رود اردن خانه سعد الدوابشه را به آتش کشیدند که بر اثر آن علی الدوابشه کودک شیرخوار فلسطینی به شهادت رسید.
سعد الدوابشه پدر این کودک هجده ماهه که 80 درصد سوختگي داشت پس از چند روز بر اثر جراحات شهید شد.