پایگاه مشاوران بهره وری پل ارتباطی با متخصصان
معاون سازمان ملی بهره وری ایران گفت: پایگاه متخصصان و مشاوران بهره وری ، پل ارتباطی میان مردم و این سازمان است.
بهزاد محمودی در کارگاه بین المللی موضوعات مربوط به اشتغال جوانان در اقتصاد کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی (APO) در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ، با دعوت از همه کارشناسان و متخصصان کشور برای ثبت نام در این پایگاه ، افزود: هدف از راه اندازی این پایگاه بکارگیری تجربیات و دانش متخصصان و خبرگان بهره وری است.
معاون سازمان ملی بهره وری گفت: 80 تخصص در پایگاه مشاروان سازمان ملی بهره وری جای کار و فعالیت دارد که این سازمان اسامی کارشناسان را پس از طی مراحل ثبت نام ، بر روی پایگاه قرار خواهد داد.
محمودی با اشاره به اینکه قرار گرفتن اسامی کارشناسان در زمینه های مختلف به معنای اینکه این افراد نماینده رسمی سازمان ملی بهره وری هستند، نیست ،گفت : در این مرحله سازمان ملی بهره وری صرفا پل ارتباطی میان کارشناسان و مردم یا کاربران محسوب می شود.
وی خاطرنشان کرد: پس از اینکه سازمان ملی بهره وری ارزیابی از کارشناسان داشت و این ارزیابی در قالب الگو به تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی برسد به کارشناسان عضو پایگاه مشاوران تاییدیه رسمی نیز اعطاء خواهد شد.
متقاضیان برای آشنایی با پایگاه متخصصان و مشاوران بهره وری می توانند به آدرس
http://bpms.mporg.ir/nipo مراجعه کنند.
ایران در جایگاه میانه شاخص بهره وری در کشورهای آسیایی
معاون سازمان ملی بهره وری ایران با اشاره به جایگاه میانی ایران به لحاظ شاخص بهره وری در میان کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی ، گفت: با توجه به ظرفیت های کشور، شایسته رتبه اول تا سوم هستیم.
بهزاد محمودی افزود: برای ارتقای شاخص بهره وری در ایران نگاه جزیره ای به مولفه های بهره وری باید به نگاه یکپارچه در همه بخش های دولتی و خصوصی تبدیل شود.
وی تبدیل رویکردهای کوتاه مدت به بلند مدت و مقررات زدایی را از دیگر الزامات ارتقای بهره وری بیان کرد و گفت: برای بهبود شاخص بهره وری باید نگاه سنتی با مقررات دست و پا گیر به نگاه نو و جامع تغییر یابد.
نخستین دوره تاثیراشتغال در اقتصاد در ایران برگزار شده است
نماینده سازمان بهره وری آسیایی گفت : توجه سازمان بهره وری آسیایی بر توسعه اقتصادی کشورهای عضو متمرکز شده است.
خانم هوانگ تونو افزود : این سازمان بودجه خاصی را برای برگزاری دوره ای آموزشی با موضوع های مختلف اقتصادی و بهره وری در کشورهای عضو تخصیص داده است.
نماینده سازمان بهره وری آسیایی با اشاره به طرح های پژوهشی سازمان درباره تاثیر اشتغال جوانان در بهره وری و توسعه اقتصادی ، گفت : کارگاه اشتغال جوانان در اقتصاد نخستین بار به میزبانی ایران و با حضور کشورهای عضو برگزار شده است.
کارگاه آموزشی با عنوان « موضوعات مربوط به اشتغال جوانان در اقتصاد کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی (APO) » از امروز با حضور نمایندگان 12 کشور آسیایی عضو سازمان بهره وری آسیایی برگزار شده است و تا 14 مرداد ادامه دارد.
هدف برگزاری این کارگاه، به روز رسانی وضعیت اشتغال جوانان در اقتصاد کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی (APO)، بررسی چالش های پیش روی بهره وری نیروی کار ناشی از اشتغال جوانان، به اشتراک گذاری سیاست ها و برنامه های ملی موجود برای رفع معضلات مربوط به اشتغال جوانان و نیز ارائه توصیه هایی برای بهبود بهره وری نیروی کار جوان است.
در این کارگاه آموزشی نماینده سازمان بهره وری آسیایی (APO)، دو استاد بین المللی از ژاپن و سنگاپور و 16 نماینده از 11 کشور عضو از جمله کامبوج، فیجی، هند، اندونزی، مالزی، مغولستان، پاکستان، فیلیپین، سریلانکا ، تایلند، ویتنام و جمهوری اسلامی ایران حضور دارند.