• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۳۶۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵
سیاسی » عمومی

شجاعت، ویژگی برجسته امام (ره)

یادگار امام راحل، نترسی و شجاعت را ویژگی برجسته امام خمینی (ره) در مسیر حق دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت امام راحل و جمعی از مقامات سیاسی- دینی اقلیت های مذهبی کشور با بیان این که ویژگی امام نترس بودن و شجاعت بود گفت: اگر شجاعت امام (ره) نبود انقلاب پیش نمی آمد.
وی شجاعت را هزینه کردن برای هدفی ارزشمند دانست و افزود: افراد شجاع در این مسیر از جان، مال و آبروی خود هزینه می کنند و اوج این شجاعت را می توان در حرکت سیدالشهدا (ع) و امیرمومنان (ع) دانست.
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با تاکید بر اینکه شجاعت درسی است که باید از امام خمینی (ره) بگیریم گفت: امام (ره) به ما ثابت کرد در پای عقیده خود بایستیم و هیچ گاه اگر معتقد به صحت حرکت خود هستیم عقب نشینی نکنیم.
وی ایستادگی مقابل دشمنان داخلی و خارجی را برجستگی شخصیتی مهم امام (ره) برشمرد و افزود: منشأ شجاعت امام ایمان به خدا بود و این که امام به معنی واقعی کلمه یک ایرانی به تمام معنا و دلبسته میهن بود.
تولیت آستان مقدس امام خمینی (ره) با اشاره به وجود برخی فشارها در مقابل تفکرات امام در نجف مانند تدریس فلسفه گفت: امام (ره) به ما نشان داد که باید روی اعتقادات خود بایستیم و در راه هدف خود تلاش کنیم.
وی افزود: امام خمینی روزی که ما هیچ چیز در اختیار نداشتیم از گفتن اینکه «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» نترسید، چه آن روزی که صلح کرد و یا در آغاز مبارزه هیچ گونه ترسی به خود راه نداد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با بیان اینکه درس امام برای ما درس شجاعت و ایستادگی برپای عقیده است گفت: یکی از شروط شجاعت ایمان به خداست و هر چه ایمان قوی تر باشد این جوهره تقویت می شود.
یادگار امام راحل در ادامه با اشاره به شرایط پیچیده سیاسی در منطقه و برخی کشورهای اسلامی افزود:‌ امروز جریان متحجر و بی دین و به ظاهر دیندار کارهایی را می کند که هیچ لاابالی در این دویست سیصد سال اخیر نکرده است.
وی گفت: تردیدی نیست که جریان داعش ساخته و پرداخته صهیونیست هاست که به کمک آن در جهت تضعیف جهان اسلام قدم برمی دارند.
سیدحسن خمینی با تاکید بر ضرورت قدر دانستن امنیت حاکم در کشور افزود: امروز در یمن ارتجاعی که در روز اول انقلاب به عنوان ابزار مقابله با حرکت های انقلابی بود و همیشه سرشان به دامان آرامش بود حالا یک ملت بی گناه و مظلوم را مورد تهدید و هجمه قرار داده است و در سوریه و عراق شرایط دیگری را نیز شاهدیم.
وی گفت:‌ منطقه پیچیده ای داریم و یکی از شروط این روزگار شجاعت است که باید بر سر آرمان خود ایستادگی کنیم.
یادگار امام راحل با بیان این که غربی ها و ارتجاع منطقه می دانند که مردم ایران پای اصل انقلاب و تمامیت ارضی خود ایستاده‌اند افزود: مردم ما و دولتمردان ما از هر جناح و تفکری در مقابل تهدیدات خارجی یک دل و یک صدا هستند.
وی با بیان این که برخی اختلاف سلیقه ها و دیدگاه ها شرط تکامل ماست و ما از ابتدای انقلاب شاهد دست به دست شدن دولت ها بوده ایم گفت: با این حال روزی که فرمانده کل قوا تصمیم بگیرد و بخواهد جلوی تهدید اجانب بایستیم هیچ فرقی بین جریان های سیاسی در این مورد وجود ندارد و اگر قرار باشد این تهدیدها بیاید همه اختلاف سلیقه ها را کنار می گذاریم.
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با اشاره به این که شجاعت در تصمیم گیری نیز مهم است افزود: اگر باید به تدبیر اندیشمندانه اتکا داشت باید در اجرای آن نیز شجاعت داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقوط یک اصله درخت رو به روی هتلی در رشت
تجلیل از فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی در جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج
سفر رئیس جمهور به شهرکرد
رونق گردشگری در لالی با اجرای طرح مطالعه و امکان‌سنجی
پایان اعتراض مسالمت‌آمیز برخی اصناف دهلران
بازدید کارشناسان جهاد کشاورزی از مزارع کلزا و علوفه شهرستان رودبار جنوب
ورود کاروان ۵۲ نفره زائران عراقی به غربی‌ترین شهرستان خراسان رضوی
هجدهمین جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز در رشت
پیوند دانشگاه با صنعت
حضور استاندار کردستان در میان بازاریان سنندج
پاسخ به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
هشدار دادستان بهارستان به سودجویان بازار
کشف انواع سیگار قاچاق در صومعه سرا
گشایش نمایشگاه آثار مقاومت در بیرجند
لزوم توجه همزمان به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت مستمر از ورزشکاران
رونمایی از تمبر اختصاصی مشهد در سومین آیین اهدای نشان مشهدالرضا (ع)
استقرار و خدمات مضاعف پليس کرمان در هفته مقاومت
توقف تیم منصوریان در دومین گام
بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی در شهرستان رومشکان
ديدار فرمانده انتظامي "فاریاب" با خانواده شهيد "سجاد شمس الدینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)