• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۰۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
اجتماعی

‌مدارک پول‌های کثیف به مجلس ارائه می‌شود

وزیر کشور گفت: مدارک و اسنادی در بحث پول‌های کثیف به مجلس شورای اسلامی ارائه می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه هفتاد و یکمین  نشست شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بنا دارید بنا به درخواست نمایندگان مجلس درخصوص پول‌های کثیف مدارکتان را تقدیم کنید؟ افزود: ‌مجلس هر زمانی از ما دعوت کند آمادگی داریم.
وی گفت: در این زمینه قانون پول‌شویی موجود است و با فعال کردن این قانون می توان اوضاع را مدیریت کرد .
وزیر کشور افزود: مدارک و اسنادی که عمدتا مربوط به ورود این پول‌ها در عرصه قاچاق موادمخدر و کالاست داریم و آماده کرده ایم تا برخی مصداق ها را به نمایندگان مجلس ارائه کنیم .
رحمانی فضلی گفت: توقع ما از مجلس این است که دولت و قوه قضائیه را یاری کنند تا در این مسیر موفق باشیم.
وزیر کشور افزود: موفقیت در این عرصه موجب فراهم شدن شرایط مناسب رقابت اقتصادی، درآمد سالم،‌کسب مالیات های مناسب و ارتقای سلامت اقتصادی می شود .رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی درباره خانه ا حزاب هم گفت:‌ برنامه ها در این خصوص به خوبی پیش می رود و آقای مقیمی اخیرا دو سه جلسه با احزاب داشته است و در این موضوع مشکلی نداریم .
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای رفع مشکلات حاشیه نشینان چه برنامه ای دارید؟ افزود: سال قبل در هیات دولت این موضوع مطرح شد و وزرای کشور و راه وشهر سازی و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست رویکردهای خود را ارائه کردند.
وزیر کشور با اشاره به اینکه در بودجه امسال نیز توجه خوبی به حاشیه نشینان شده است، گفت: ‌در شهرهای بزرگ با حواشی مواجهیم که کالبد و بافت شهری را در برخی جاها نامناسب کرده است.
رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظرتان در خصوص برگزاری تجمعات عفاف و حجاب چیست؟ افزود: هر تجمعی که قانونی  باشد با حمایت وزارت کشور مواجه می شود و اگر تجمعی غیر قانونی باشد با برخورد وزارت کشور مواجه خواهد شد چراکه برگزاری تجمعات غیر قانونی به مصلحت مردم و جامعه نیست.
وزیر کشور گفت:‌ البته در حوزه عفاف و حجاب تذکری لسانی و مشورت دادن وظیفه همگانی است .
رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی درباره گشت ارشاد هم افزود: ‌نیروی انتظامی موظف به ارتقای امنیت اخلاق عمومی است و در این حوزه وظایفی دارد که با توجه به تجربیات خود این وظایف را به خوبی دنبال می کند.
وی گفت:‌ در این بخش اگر شبکه های سازمان یافته بخواهند موجب اخلال و تنش شوند برخورد قاطع خواهد شد.
وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت یازدهم طرحی را جایگزین طرح مسکوت مانده‌ی تحول اجتماعی کرده است یا خیر؟ افزود:‌ در این خصوص  تلاش هایی صورت می گیرد و هر دستگاهی وظایف خود را انجام می دهد .
رحمانی فضلی گفت: در بحث مبارزه با مواد مخدر نیز کارهای خوبی صورت گرفته است به این ترتیب که سال گذشته 555 تن مواد مخدر در بیش از 2 هزار عملیات کشف شد.
وزیر کشور افزود:‌ در حوزه درمان معتادان متهاجر نیز ظرفیت را به 4 هزار نفر رساندیم که قبلا 500 نفر بود و قرار است امسال این ظرفیت به 10 هزار نفر برسد.
عملکرد رو به رشد دستگاه های رسمی در عفاف و حجاب
وزیر کشور گفت: دستگاه های رسمی و اجرایی کشور در سال گذشته عملکرد رو به رشدی در رعایت هنجارهای فرهنگی و فرهنگ عفاف و حجاب داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی پس از پایان هفتاد و یکمین نشست شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران افزود: جلسه امروز با دو دستور کار شعار سال و بحث عفاف و حجاب برگزار شد.
وی گفت: در خصوص شعار سال با توجه به مطالعات صورت گرفته در بحث سرمایه های اجتماعی مقرر شد کارهایی که در سال های قبل توقف پیدا کرده بود مجدد در دستور کار قرار گیرد.
رحمانی فضلی افزود: مقرر شد در حوزه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به گونه ای در دستگاه های اجرایی اقدام شود تا در نهایت ارتقاء رضایتمندی و همدلی و همزبانی را شاهد باشیم.
وزیر کشور گفت: همه دستگاه ها در جلسه امروز موظف شدند وظایف خود در حوزه اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی را جمع بندی و به این شورا ارائه کنند.
رحمانی فضلی افزود: از دیگر مباحث صورت گرفته در جلسه امروز بحث عفاف و حجاب بود.
وی با اشاره به اینکه از سال گذشته گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است، گفت : هدف ما این است که این موضوع با کمک مردم و با نظارت های عمومی مردم و سازمان های غیردولتی اجرا شود تا شاهد رعایت هر چه بیشتر عفاف و حجاب و هنجارهای عمومی باشیم.
رحمانی فضلی افزود: در مجموع عملکرد سال گذشته دستگاه های رسمی و اجرایی کشور در بحث عفاف و حجاب رو به رشد بوده است و در حوزه عمومی هم سال موفقی داشتیم چرا که اعتراضات کمتر بود و دستگاه ها در حوزه عملکرد، همکاری خوبی داشتند اما همچنان افکار عمومی و مُتدینان جامعه در این خصوص دغدغه دارند.
وی گفت: ما با شبکه ها و جریان هایی که در صدد اشاعه فساد و فحشا در حوزه اجتماعی هستند بدون هیچ ترحمی بر خورد قاطع می کنیم و در حوزه عمومی نیز مقرر شد با بسیج افکار عمومی و هدایت صحیح همه بتوانیم گام برداریم.
وزیر کشور افزود: یکی از توجهات ما در بحث عفاف و حجاب بهره گیری از سازمان های مردم نهاد است و ما از حضور آنان در حوزه فرهنگ عمومی استقبال می کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)