• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۳
سیاسی » عمومی

حماس:مقاومت، تنها راه پیروزی

مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: پیروزی نهایی، تنها با مقاومت به وجود می آید و باید در این راه تلاش کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، اسامه حمدان در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما درباره وضعیت کنونی غزه با اشاره به محاصره 8 ساله آن افزود:‌ اسرائیل می خواهند با این فشارها فلسطینیان را وادار به تسلیم کنند اما مقاومت توانست به روش های مختلف از جمله ایجاد تونل ها مایحتاج عمومی را وارد غزه و در برابر اشغالگران مقاومت کنند.
وی گفت: در حمله اسرائیل یک سوم خانه ها، یک چهارم مدارس و 20 درصد مراکز درمانی غزه نابود شد اما با وجود همه این ها پیام حماس این است که مقاومت و پایداری ادامه می یابد.
اسامه حمدان افزود:‌ برخی ها مخالف مقاومت و برخی ها موافق آن هستند و گروه نخست به طور غیر مستقیم به دشمن کمک می کنند.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس در پاسخ به اینکه آیا در چارچوب مذاکرات امکان کسب حقوق فلسطین وجود دارد یا باید مقاومت کرد؟ گفت: تاریخ نشان داده است آزادی، فقط با مقاومت کسب می شود.
اسامه حمدان افزود: صهیونیست ها تنها زبان زور را می فهمند و ‌وقتی آنها جنوب لبنان را اشغال کردند فقط با مقاومت از آنجا خارج شدند.
وی گفت: نمی توانیم با مذاکرات و عادی سازی جلو برویم و مخالف کنفرانس هایی مانند کنفرانس مادرید هستیم زیرا در سایه این مذاکرات، شهرک سازی ها چند برابر شده است.
اسامه حمدان در پاسخ به این پرسش که چرا برخی کشورهای اسلامی و عربی همسو با رژیم صهیونیستی شدند و به محاصره بیشتر غزه کمک می کنند گفت: این کار آنها ننگین است، آنها تصور می کنند با این کارها به کاخ سفید خوش خدمتی می کنند درحالی که کاخ سفید به آنها مانند ابزار نگاه می کنند.
اسامه حمدان درباره اقدامات مصر در محاصره غزه هم گفت: یک سال و نیم است که متاسفانه برخی مواضع دولت مصر به نفع صهیونیست هاست و نه مردم غزه. آنها می خواهند با ایجاد کانال ها و موانع، سلاح و امکانات به حماس نرسد.
وی گفت:‌حکومت مصر باید مسئولیت پذیر باشد البته نمی خواهیم دشمن تراشی کنیم ما دشمن هیچ ن‍ژاد، قومیت ومذهبی نیستیم و با هم برادریم.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: حماس تنها اهداف راهبردی رژیم صهیونیستی را هدف قرار می دهیم هر چند همه کسانی که سرزمین فلسطین را اشغال کردند، اشغال گر هستند.
اسامه حمدان افزود: موشک های ما تمام نشده است و توانایی داریم و اراده و ایمان مردم فلسطین، توانایی ماست.
وی ادامه داد: صهیونیست ها با اینکه برتری نظامی دارند نمی توانند بدون کمک آمریکایی ها ادامه حیات دهند، آنها با مطرح کردن اینکه ایران در پی سلاح هسته ای است جوسازی می کنند و می خواهند مقاومت راتضعیف کنند.
اسامه حمدان در پاسخ به این پرسش که چرا آشتی ملی در فلسطین به خوبی پیش نمی رود؟ گفت: به حکومت خودگردان فشارهایی تحمیل می شود و اکنون در جنبش فتح جنگ لفظی میان برخی سران آنها وجود دارد و می خواهند به صهیونیست ها خوش خدمتی کنند.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس افزود: حاضریم بسیاری از پست های کلیدی را به آنها واگذار کنیم و کنار بیائیم اما اجازه نمی دهیم به سلاح مقاومت تعرض کنند.
وی درباره اظهارات اخیر ‌کری وزیر خارجه آمریکا درباه اینکه برخی کشورهای عربی آماده همکاری با رژیم صهیونیستی علیه حماس هستند گفت: او می خواهد  
نا امیدی را در مقاومت تسری دهد و آگاه هستیم که چه کشورهایی با رژیم صهیونیستی علیه حماس ائتلاف کرده اند.
اسامه حمدان درباره یهودی سازی قدس شریف هم گفت: آنها می خواهند با یهودی سازی قدس و افزایش درگیری های قومی و مذهبی میان مسلمانان، مقاومت را تضعیف کنند اما در مقابل این اقدام آنها خواهیم ایستاد.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس درباره تکفیری ها گفت: ما با تکفیری ها برخورد کردیم، آنها اسلام را بد و کج فهمیده اند و باید با آنها مقابله شود.
اسامه حمدان افزود: موضوع فلسطین فرامذهبی و فرامنطقه ای است و همه باید در کنار هم باشیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آینده معادله مقاومت اسلامی و رژیم صهیونیستی را چگونه می بینید؟ گفت: تا چند سال دیگر اسرائیل و صهیونیستی وجود نخواهد داشت.
اسامه حمدان افزود: آنها از سال 1982 تاکنون هیچ موفقیتی نداشتند وشمارش معکوس برای پایان آنها آغاز شده است و این دشمنان را بیرون خواهیم راند.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: برپایی رژیم صهیونیستی، خود، جنایت جنگی است زیرا بر پایه آواره کردن یک ملت بنا نهاده شده است.
وی افزود:‌ درجنگ اخیر غزه بیشتر کشته شدگان از زنان، کودکان و سالخوردگان بودند به همین علت رژیم صهیونیستی باید به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه شود.
اسامه حمدان افزود: آنها کودک کش و زن کش هستند و نمی توانند مقاومت را هدف قرار دهند.
وی در پاسخ به این سوال که انتظار مقاومت اسلامی از ایران چیست؟ گفت:‌ انتظار داریم حمایت جمهوری اسلامی ایران ادامه یابد.
مسئول امور بین الملل جنبش مقاومت اسلامی حماس افزود: ایران در حمایت از مقاومت فقط شعار نداده است بلکه در عمل هم این حمایت را ثابت کرده است.
اسامه حمدان افزود: پیروزی های اخیر مقاومت اسلامی، جایگاه ایران را قوی تر کرد و همه متوجه شدند این کشور بازیگر فعالی در منطقه است و به مقاومت هم این اطمینان را داد که تنها نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران در چهارمحال و بختیاری
برترین های جشنواره صنایع خلاق معرفی شدند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود ریحانه رضایی به یک چهارم نهایی شمشیربازی
چابهار قطب ورزش‌های آبی و ساحلی کشور
رفع موانع تولید اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
هشدار نسبت به افزایش کشته‌های تصادفات محور‌های فرعی و روستایی خوزستان
آغاز به کار دومین دوره «جام رسانه امید»
معرفی برترین های پویش هواتو مثبت کن در شیراز
آغاز ساخت ۹ فضای آموزشی جایگزین مدارس سنگی در کرمان
بازگشایی محور خلیج‌فارس به دلیران و برقراری عبور و مرور
معاون باشگاه پرسپولیس: هواداران منتظر اتفاقات خوبی باشند
راهکار‌های علمی و عملی برای مدیریت چالش‌های کشاورزی در جنوب خوزستان
بحران کم‌سابقه خشکسالی و ضرورت مدیریت مصرف آب در هرمزگان
اقامه نماز باران در مسجد مقدس جمکران
استقبال اتاق بازرگانی اهواز از الحاق انجمن انبوه‌سازان
برگزاری یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه در خرم آباد
روابط ایران و عمان با قدرت، استحکام و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت
دستگیری شکارچیان غیر مجاز قبل از شروع به شکار در شهرستان ارومیه
قیمت پایه هر لیتر بنزین سوپر، ۶۵ هزار و ۸۰۰ هزار تومان
برگزاری سومین سالگرد شهیدان دانیال رضا زاده و حسین زینال زاده در مشهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)