• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۰۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹
اقتصادی » بازاروتجارت

شوراهای استانی به خرده فرهنگها توجه کنند

وزیر کشور با مهم خواندن رقابت جهانی در عرصه فرهنگ که امروزه بر سر ارزش‌هاست، افزود: اگر آمریکا امروزه تلاش بسیاری برای ترویج لیبرالیزم دارد، هدفش پیروزی در این رقابت است.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی در اجلاس ارتقای توانمندی‌های شوراهای فرهنگ عمومی کشور که در هتل لاله تهران برگزار شد افزود: در طول تاریخ ملت‌های زیادی آمده‌اند و رفته‌اند و فراز و فرودهای زیادی را طی کرده‌اند، اما اگر خوب نظاره‌گر باشیم می‌بینیم که موثرترین عامل در چگونگی حیات آن‌ها به فرهنگ و تاثیرگذاری آن در احوالات ملت‌ها باز می‌گردد.

وزیر کشور با بیان اینکه مجموع افکار، عقاید و رفتارهای یک جامعه به فرهنگ مربوط می‌شود گفت: همه فعالیت‌های بشری تحت تاثیر شرایط فرهنگی است.
رحمانی فضلی افزود: مرسوم شده است که همه موضوعات از جمله اقتصاد، سیاست، امنیت را با نسبت‌شان با فرهنگ تعریف می‌کنند.
وی گفت: به باور همگان علی‌رغم داشتن منابع متعدد و شرایط مناسب، کشوری موفق است که بتواند تعامل فرهنگی بالاتری داشته باشد.
رحمانی فضلی در ادامه ضمن مهم خواندن رقابت جهانی در عرصه فرهنگ که امروزه بر سر ارزش‌هاست افزود: اگر آمریکا امروزه تلاش بسیاری برای ترویج لیبرالیزم دارد، هدفش پیروزی در این رقابت است. 
وی گفت: دعوای آن‌ها با همه ملت‌ها و سلطه‌گری که اعمال می‌کنند تنها برای حمایت از همین ارزش‌های لیبرالیستی است و اختلاف آن‌ها با تمام دنیا را می‌توان در همین مساله بجوییم. 
وزیر کشور ادامه داد: آن‌ها تکنولوژی‌هایی دارند که در تمام طول شبانه‌روز فعال هستند و ما در فضایی قرار داریم که چه بخواهیم و چه نخواهیم ارزش‌های لیبرالیستی به سمت ما در حال حرکت است.
رحمانی فضلی افزود: رویارویی، تعامل، ارتقا و تماس فرهنگ‌ها جبر زمانه است و برای مقابله با آن، باید بتوانیم فرهنگ‌مان را صیانت و تقویت کنیم و از تاثیرپذیری آن در مقابل سایر موضوعات محافظت کنیم.
وی گفت: گام اول در این راه به اعتقاد من بازگشتن به داشته‌ها و ذخایر غنی خودمان است؛ باید بتوانیم آن‌ها را درست بشناسیم و به آن‌ها تکیه کنیم.
رحمانی فضلی افزود: فرهنگ ایرانی اسلامی با محوریت آموزه‌های دینی چیزی است که دنیا و آخرت مردم ما را غنی می‌کند اما اینکه چقدر از آن بهره می‌بریم و چقدر به آن اعتماد می‌کنیم به فعالیت مدیریتی که سعی می‌کند آن را معرفی کند برمی‌گردد.
وی گفت: به خاطر داشته باشیم اگر به خواست مردم جامعه در حوزه فرهنگی پاسخ مناسبی ندهیم، مردم ما معطل ما نخواهند شد و بلافاصله فرهنگ مهاجم جای خودش را باز خواهد کرد، به ویژه این روزها که دایره ارتباطات به شدت تقویت شده است و همین مساله نیاز ما به شناخت درست از داشته‌های فرهنگی‌مان را تقویت می‌کند.
رحمانی فضلی افزود: با توجه به مسائل بومی هر منطقه خرده فرهنگ شکل می‌گیرد و لذا نمی‌توان بدون توجه به باورهای مردم هر منطقه در مورد آن‌ها تصمیم گرفت؛ این خرده فرهنگ‌ها باید ارج نهاده شود.
وی با بیان اینکه اگر خرده فرهنگ‌ها را باور داریم نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای همه تصمیم بگیریم گفت: به همین خاطر وظیفه شوراهای استانی این است که با علم، بصیرت و دقت به خرده فرهنگ‌ها و مباحث مورد توجه آن‌ها توجه کنند. 
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: آنچه ما را در میدان موفق می‌کند شناخت درست و قدرت تحلیل و پاسخگویی صحیح و سریع است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)