• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دریادار سیاری: تسلیم شدن در قاموس ایرانی نیست

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه تسلیم شدن در قاموس مردم ایران جایی ندارد، گفت: قدرت نیروهای مسلح ایران برای آمریکا غیر قابل باور و هضم است.

دریادار سیاری: تسلیم شدن در قاموس ایرانی نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار حبیب الله سیاری در مراسم یادبود شهدای جنگ تحمیلی دوم و سوم شهرستان مراغه، با تاکید بر لزوم ارتقای تاب آوری اجتماعی در شرایط حساس کنونی، افزود: دشمن شناسی و داشتن بصیرت لازمه پیروزی و موفقیت در این عرصه است که در این راستا باید به هر طریق ممکن تاب آوری اجتماعی را بالا برد و اجازه نداد دشمنان به اهداف کینه توزانه خود دست یابند.

وی حفظ و تقویت اتحاد، انسجام و همدلی بین آحاد مردم و مسئولان را رمز موفقیت در مقابله با ارتش تروریستی آمریکا دانست و اظهار کرد: همه باید در این میدان متحد و هماهنگ بوده و با ادامه راه و مسیر رهبر شهید و سایر شهدای جنگ تحمیلی هشت ساله، ۱۲ روزه و ۳۹ روزه، بار دیگر به نظام سلطه و استکبار جهانی نشان دهیم که مردم و انقلاب اسلامی دو عنصر جدا ناشدنی بوده و هرگز در این میان گسستی وجود ندارد.

امیر دریادار سیاری با اشاره به تاریخچه دشمنی و عمق کینه ورزی نظام استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی و مردم ایران طی ۴۸ سال اخیر، یادآور شد: دامن زدن به اختلافات قومی و قبیله ای، تجزیه طلبی، تحمیل جنگ هشت ساله، تهاجم و سپس شبیخون فرهنگی، جنگ نرم و جنک ترکیبی از سوی استکبار جهانی علیه ایران اسلامی طی این سال ها تجربه شد که هر کدام با شکست دشمن و موفقیت ملت ایران همراه بود.

وی ادامه داد: اما دشمن به دلیل کینه تاریخی خود از مردم و انقلاب اسلامی ایران، در نهایت به این نتیجه رسید که می تواند با تحمیل جنگ جدید و شهادت تعدادی از فرماندهان و در نهایت رهبری نظام، جمهوری اسلامی را به سمت فروپاشی سوق دهد، که در این عرصه نیز با مقاومت جانانه مردمی و سلحشوری نیروهای مسلح به اهداف خود نرسید و ناکام اصلی این نبرد ارتش تروریستی آمریکا و اسرائیل کودک کش بوده است.

امیر دریادار سیاری با بیان اینکه حضور مردم در میدان، حمایت آنها از رزمندگان اسلام و ایثارگری آنها باعث و بانی اصلی شکست دشمن آمریکایی - صهیونیستی در جریان دو جنگ تحمیلی اخیر است، افزود: نقش مردم در این مسیر به طور کامل مبرهن و روشن است و باید توجه داشت که از آنجائیکه دشمن به اهداف تعیین شده خود در این دو جنگ دست نیافت، به معنی شکست آنها است، چون در این مسیر جمهوری اسلامی ایران به دلیل اینکه آغازگر جنگ نبود، هیچ هدفی جز دفاع از کیان میهن اسلامی نداشت.

امیر دریادار سیاری خاطر نشان کرد: با آغاز جنگ سوم تحمیلی در ۹ اسفند سال ۱۴۰۴ که با شهادت رهبری همراه شد، دشمن فکر می کرد طی چند روز به اهداف اصلی خود که همان سرنگونی جمهوری اسلامی است، می تواند دست یابد، غافل از اینکه در این راه دچار اشتباه محاسباتی شده است.

معاون هماهنگ کننده فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران، اشتباه محاسباتی دشمن در تجاوز به ایران اسلامی را غفلت از توان، اراده و نقش بی‌مانند مردمی عنوان و اضافه کرد: به واقع این مردم بودند که با حضور خیابانی و میدانی خود ضمن تاکید بر پایبندی به آرمان‌های امام شهید و شهدای کشور، بر حمایت و پشتیبانی از نیروهای مسلح اصرار ورزیدند و این همان چیزی بود که دشمن اشتباه محاسباتی کرد.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: به برکت خون رهبر شهید و سایر شهدای دو جنگ تحمیلی اخیر، امروز مردم در دفاع از کشور، داشتن حس انتقام از دشمن زبون و ارتقای توان مقاومت بسیار قوی‌تر و محکم‌تر از قبل شده و این برای دشمنان غیر قابل باور و هضم است و باید همین مسیر برای پیروزی نهایی طی شود.

وی خستگی و بروز هر گونه تفرقه و جدایی بین صفوف مردم را از عوامل شکست برابر دشمنان و نظام استکبار جهانی برشمرد و با تاکید بر اینکه همه در مسیر وحدت و یکپارچگی باید تلاش کنند، گفت: باید همه متوجه باشیم که هر گونه تفرقه در داخل کشور منجر به آسیب‌های فراوان می‌شود که شاید زمان برای جبران آن وجود نداشته باشد، بنابراین باید به هر طریق ممکن از دودستگی دوری گزید.

امیر دریادار سیاری با بیان اینکه تسلیم شدن در قاموس و ادبیات نظامی و فرهنگی مردم ایران جایی ندارد، افزود: همچنانکه ملت غیور و شجاع ایران اسلامی طی سال های پس از انقلاب اسلامی بر سر آرمان‌ها و اهداف عالی خود ایستاده و مقاومت کرده است، امروز نیز در برابر دشمنان متجاوز تسلیم نشده و در نهایت به پیروزی نهایی و قطعی خواهند رسید.

وی وحدت ملی و حضور مردم در صحنه را عامل اصلی و مهم عدم تجاوز گسترده دشمن آمریکایی - صهیونی به ایران ارزیابی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور در پیاده روی اربعین، وحدت جهان اسلام را به نمایش می‌گذارد
شهادت در دین مبین اسلام از جایگاه و اهمیت والایی برخوردار است
ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها
۳ نفر جانباخته در برخورد پژو ۲۰۷ با نیسان، محور کاشمر–خلیل‌آباد
تاکید خطیب جمعه یاسوج بر وحدت و انسجام ملی
دو فوتی بر اثر تصادف در محور اهواز به آبادان
کشف یک آب انبار قدیمی در اصفهان
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
سازماندهی ۷۰ راهنمای مازندرانی برای خدمت به زائران اربعین
سنگ‌تمام هیئت‌های دختران سیدعلی شهرستان خمینی شهر
آذرماه؛ برگزاری همایش بین المللی فارابی در ایران
پرونده خارجی طلبکار استقلال بسته شد
مسابقه کتاب خون دلی که لعل شد
لزوم پرهیز سالمندان و کودکان از تردد غیرضروری در ساعات گرم
کشت ۱۶۰ هکتار گل آفتاب‌گردان در دورود لرستان
خروج ۱۵۰ هزار زائر طی ۲۴ ساعت گذشته از مرز‌های کشور
بازداشت عامل تیراندازی ایذایی در نزاع خیابانی سیرجان کمتر از ۷۲ ساعت
مادر شهیدان داروغه آسمانی شد
۸ حادثه مرگبار طی یک هفته گذشته در تهران
تمهیدات ویژه مرز خسروی تا سه روز پس از اربعین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اتصال نخستین نیروگاه زمین‌گرمایی ایران به شبکه برق کشور
تزریق حدود هزار و ۷۰۰ مگاوات برق در اوج بار به شبکه
قیمت نفت به بالاترین سطح در بیش از یک ماه گذشته رسید
افتتاح ۲۷ طرح زیرساختی برق، نیروگاه خورشیدی، آب و فاضلاب البرز
عرضه رایگان سی‌ان‌جی در هزار جایگاه کشور
مشترکان خانگی و انشعابی می‌توانند برق تولیدی خود را در بورس انرژی عرضه کنند
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد
عبور از ناترازی ها با مدیریت هوشمندانه و مشارکت مردمی
چهار طرح پست فوق‌توزیع برق منطقه‌ای تهران افتتاح شد
پایان ساعت کاری آغاز اتلاف انرژی
رأی مجلس نمایندگان آمریکا به پایان جنگ علیه ایران
جمع‌آوری ۱۲ هزار و ۵۰۰ برق غیرمجاز در طرح ملی مهتاب
ادامه سیر صعودی بهای جهانی نفت
صرفه‌جویی ۲ هزار مگاواتی با اجرای طرح مهتاب
وزارت علوم برای هم‌ترازی رشته‌ها ابلاغیه جدید صادر کرد
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه  (۱ نظر)
اعتراض حماس به نقض آتش بس توسط صهیونیست‌ها  (۱ نظر)
انتصاب اعضای کلیدی کابینه نخست وزیر جدید انگلیس  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)