• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۸۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۷
بین الملل » اروپا

خیابان‌های لندن در تسخیر مخالفان جنگ افروزی

قشر‌های مختلف مردم از ادیان و ملیت‌های گوناگون در انگلیس با برگزاری تظاهرات بزرگی بار دیگر با شعار‌های ضد جنگ افروزی‌های رژیم‌های آمریکا و اسراییل، ساعت‌ها خیابان‌های مرکزی لندن را به تسخیر خود در آوردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  از لندن قشر‌های مختلف مردم از ادیان و ملیت‌های گوناگون در انگلیس در آستانه روی کار آمدن نخست وزیر جدید انگلیس با برگزاری تظاهرات بزرگی دیگر با شعار‌های ضد جنگ افروزی‌های رژیم‌های آمریکا و اسراییل، ساعت‌ها خیابان‌های مرکزی لندن را به تسخیر خود در آوردند و از نخست وزیر جدید انگلیس خواستند تحریم رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، ابراز خشم و انزجار از جنگ افروزی رژیم‌های آمریکا و اسرائیل با حضور پیروان ادیان گوناگون، با نفی تداوم هرگونه همدستی با این رژیم‌ها در آستانه شروع به کار اندی برنهام به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

یک فعال مدنی حاضر در این تظاهرات می‌گوید: اندی برنهام باید ادغان کند آنچه اسرائیل انجام داده نسل کشی است و این رژیم را تحریم کند.

او می‌افزاید: اسرائیل به همراه آمریکا که همیشه سعی می‌کند خود را قهرمان و ناجی معرفی کند، وحشیانه‌ترین جنایت را علیه مردمی که نمی‌خواهند زیر بار ذلت امریکایی بروند مرتکب می‌شود. اما مردم دنیا آگاه شده‌اند و از ایران، فلسطین و لبنان حمایت می‌کنند.

در این راهپیمایی نیز صحنه دیگری از ایستادگی و همبستگی ایرانیان از تهران تا لندن به نمایش درآمد.

یک شهروند ایرانی مقیم انگلیس می‌گوید: ما در این راهپیمایی حاضر شدیم تا حمایت قاطع خودمان را از مردم مان، کشورمان و حکومت مان اعلام کنیم.

یک شهروند ایرانی دیگر مقیم انگلیس در حالی که پرچم ایران را به دور خود پیچیده و می‌گوید از ۱۲ سالگی در انگلیس زندگی می‌کند می‌افزاید: سلام به تمام هموطنان عزیزم در داخل کشور. پاینده و جاویدان ایران، زنده باد ایران، مرگ بر وطن فروشان و جانم فدای ایران.

یک شهروند ایرانی دیگر مقیم انگلیس که پرچم جمهوری اسلامی ایران را بر فراز دستانش به اهتزاز درآورده است با تمجید از حضور مردم در خیابان‌ها و میادین در ایران می‌گوید: از مردم می‌خواهم همین طور خستگی ناپذیر به راهشان ادامه دهند. او می‌افزاید مردم ایران طرف درست تاریخ ایستاده‌اند و از مردم می‌خواهد این راه را که خنثی کننده توطئه دشمنان است ادامه دهند و این حد اقل کاری است که همه ایرانیان در هر کجای جهان که هستنند می‌توانند انجام دهند.

شواهد به خوبی نشان می‌دهد خشم و نفرت از رئیس جمهور امریکا جهانی شده است، حتی درمیان مردم کشور‌های متحده سنتی امریکا.

پایان دادن به همدستی حکومت‌های غربی در جنایات جنگی رژیم‌های امریکا و اسرائیل و نیز محاکمه و مجازات آمران و عاملان این جنایات پر تکرارترین شعار و خواسته حاضران در تظاهراتی است که از میدان راسل لندن آغاز شده و با سخنرانی و افشاگری سخنرانان در برابر ساختمان نخست وزیری انگلیس به پایان رسیده است.

فردا دوشنبه ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۵ قرار است اندی برنهام رهبر جدید حزب حاکم کارگر انگلیس، پُست نخست وزیری را از کایر استارمر نخست وزیر و رهبری مستعفی حزب کارگر بر عهده گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش 3 درصدی شمار رعایت کنندگان الگوی مصرف برق در استان تهران
انفجار در یک میدان نفتی در کرکوک عراق
حمله با خودرو به جمعیت در آلمان
تحقق ۶۰ درصدی درآمد نفتی سالانه
وزیر صهیونیست: ساخت شهرک‌ها را ادامه می‌دهیم
سقوط پهپاد نزدیک منزل «بن گویر» در کرانه باختری
تظاهرات علیه استفاده پایگاه‌های انگلیس در حمله به ایران
احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه
تردد روان زائران اربعین حسینی در مرز‌های استان خوزستان
پوشش خبری مستمر ‌و فعالانه مواضع وزیر خارجه در رسانه ملی
عراقچی به کایا کالاس: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند
مراجعه ۶۱۸ زائر به مراکز خدمات سلامت در مرز چذابه، گرمازدگی در صدر مراجعات
تشدید درگیری های روسیه و اوکراین
انجام هزار و ۴۳۹ بازرسی بهداشتی در مسیر تردد زائران اربعین حسینی در مرز چذابه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ مرداد ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ به افق قم
اوقات شرعی ۴ مرداد ۱۴۰۵ به افق اهواز
یکصدوچهل و هفتمین حضور مردم آذربایجان غربی در رزمگاه شبانه
تجهیز ۱۳۰ ناحیه به دستگاه‌های صدور آنی کارت سوخت
آغاز اجرای طرح ویژه نظارت بهداشتی دامپزشکی خوزستان در ایام اربعین حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
صنعا: عربستان با حمله به الحدیده اشتباه بزرگی کرد!
دیدار وزیر نفت با وزیر زیرساخت‌های ارمنستان
ایران عضو مقتدر در بازیگران نظم جدید بین الملل است
تمدید ماموریت کمیسر عالی حقوق بشر با وجود مخالفت آمریکا
وانگ یی: چین از ایران حمایت می کند
هدف گرفتن دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است
مذاکره؛ محاسبات دشمن را به هم می‌ریزد
گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه
مردم در تصمیم‌های حوزه سوخت غافلگیر نخواهند شد
حملات موشکی و پهپادی به پایگاه آمریکا در بحرین
برق دارندگان دستگاه رمزارز غیرمجاز از امروز قطع می‌شود
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)