• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸
لرستان » اجتماعی

«سلسله» قطب چغندرقند و کلزای لرستان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سلسله با اختصاص ۴۷ درصد از سطح زیرکشت چغندرقند و ۳۰ درصد از سطح زیرکشت کلزای استان، جایگاه ویژه‌ای در تولید محصولات استراتژیک لرستان دارد.

«سلسله» قطب چغندرقند و کلزای لرستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان در حاشیه بازدید میدانی از مزارع چغندرقند، مراکز خرید تضمینی گندم و کلزا و همچنین مرکز جهاد کشاورزی فیروزآباد، اظهار داشت: روند تولید، برداشت و خرید تضمینی محصولات زراعی در شهرستان سلسله به صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفت تا ضمن بررسی وضعیت موجود، موانع احتمالی در مسیر تولید و خدمات‌رسانی به کشاورزان شناسایی و برطرف شود.

ندا محمدی‌پور با بیان اینکه شهرستان سلسله یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات زراعی در استان به شمار می‌رود، افزود: در حال حاضر سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت چغندرقند قرار دارد که معادل ۴۷ درصد از کل سطح زیرکشت این محصول در استان لرستان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: همچنین با یک هزار و ۳۸۶ هکتار سطح زیرکشت کلزا، شهرستان سلسله حدود ۳۰ درصد از اراضی زیرکشت این محصول در استان را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در تأمین دانه‌های روغنی لرستان ایفا می‌کند.

محمدی‌پور با قدردانی از تلاش بهره‌برداران بخش کشاورزی شهرستان سلسله، گفت: تاکنون یک هزار و ۳۱۶ تن کلزا از کشاورزان این شهرستان به مراکز خرید تضمینی تحویل شده است که نشان‌دهنده عملکرد مطلوب تولیدکنندگان و استقبال آنان از کشت این محصول راهبردی است.

وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه، ظرفیت توسعه کشت کلزا در شهرستان سلسله بسیار مطلوب است و با اجرای توصیه‌های فنی، مدیریت صحیح تغذیه گیاه و برنامه‌ریزی مناسب برای سال زراعی آینده، می‌توان عملکرد در واحد سطح و بهره‌وری مزارع را به شکل قابل توجهی افزایش داد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بخش دیگری از این بازدید میدانی، اظهار کرد: وضعیت رشد، یکنواختی و سلامت مزارع چغندرقند نیز مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و در مراکز خرید تضمینی، روند نمونه‌گیری محصولات، ثبت اطلاعات در سامانه‌های «سیفا» و «پهنه‌بندی»، رعایت استاندارد‌های نگهداری محصول و همچنین سرعت پرداخت مطالبات کشاورزان ارزیابی شد.

محمدی‌پور در پایان با اشاره به بازدید از مرکز جهاد کشاورزی فیروزآباد، گفت: در این نشست مسائل مربوط به توزیع کود، تأمین نهاده‌های کشاورزی، ثبت اطلاعات بهره‌برداران در سامانه پهنه‌بندی و فرآیند تحویل محصولات به سیلو‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی تأکید کرد: رفع موانع موجود، تسریع در ارائه خدمات و تأمین به‌موقع نهاده‌های مورد نیاز، نقش مهمی در افزایش رضایتمندی کشاورزان و ارتقای تولید محصولات کشاورزی خواهد داشت و جهاد کشاورزی با جدیت این موضوعات را پیگیری می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پزشکیان: در کنار مردم وفادار و مقاوم جنوب هستم
شتاب‌ طرح حمایت از جوانی جمعیت در شهربابک
خیز ورزش قزوین برای جهش در شاخص‌های ملی
انهدام یک فروند پهپاد دشمن با آتش پدافندی نداجا
شعار «از شهادت تا بیعت»؛ تجدید پیمان مردم آذربایجان‌غربی با آرمان‌های انقلاب
اختلال در حمل ونقل ریلی آلمان
«به یاد بابا» به همت فرزندان بهزیستی برگزار شد
اجرای فناوری نرسری دو مرحله‌ای در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان
جریمه یک واحد صنفی در اهواز به دلیل گرانفروشی شکر
توسعه شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرک شهید رجایی بندر ماهشهر
امضای موافقت‌نامه ۳۷۰ میلیارد تومانی ارزش افزوده برای عشایر اردبیل
مادر شهید اسفندیار (امید) بارانی در مسجدسلیمان آسمانی شد
آسفالت محور روستایی ارکان-چشمه سبز دربافت
کاهش سهمیه آرد در انتظار نانوایانی که نان بی کیفیت تحویل مردم دهند
محدودیت‌های ترافیکی ایام اربعین حسینی (ع) در محور‌های خوزستان
انصارالله: طوفان‌الاقصی را تا زوال اسرائیل ادامه می‌دهیم
پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در شیرین‌شهر خوزستان به ۸۵ درصد رسید
ثبت دمای بالای ۵۲ درجه در خوزستان
مریوان؛ روایت ماندگار مقاومت و اقتدار
پرونده‌های مرتبط با جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات به دادگاه ارسال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آیین بزرگداشت داماد رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)