• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۷۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
گلدانساز:

حمایت از دانشجویان آری؛ حمایت از خشونت خیر

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تأکید بر لزوم حمایت از دانشجویان، گفت: چارچوب حمایت از دانشجویان، فراهم کردن امکان نقد و اعتراض در فضای دانشگاه است و این دانشگاه هیچ‌گونه حمایتی از خشونت ندارد.

حمایت از دانشجویان آری؛ حمایت از خشونت خیر
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسین گلدانساز در مورد تجمع امروز دانشگاه تهران گفت: طبیعتاً همان‌طور که جامعه ملتهب است، فضای دانشگاه نیز متاثر از جامعه عزادار است. یکی از تکیه کلام‌های دانشجویان این است که ما برای افرادی که در این وقایع جان خود را از دست داده‌اند و برخی از آنها که دوستانمان بودند، عزادار و ناراحت هستیم. ما به آنها اجازه می‌دهیم که تظاهرات خود را در دانشگاه داشته باشند و اگر کسی از ما مجوز بگیرد، به شرط آن‌که خطوط قرمز را رعایت کنند، به آنها مجوز می‌دهیم.

وی در مورد تجمعات امروز دانشگاه تهران توضیح داد: ما امروز در دانشگاه تهران دو تجمع داریم که یکی از سمت بسیج دانشجویی درخواست داده شده و به آنها مجوز دادیم و توصیه‌های لازم نیز به آنها داده شده است و امیدواریم رعایت کنند. گروه دوم نیز بدون نام شب‌نامه پخش کرده‌اند که از ظهر مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه تجمع خواهند داشت و از همین ابتدا نیز تبلیغ شعار‌های ساختارشکنانه کرده‌اند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: در روز‌های اخیر با ۲،۳ نفر از دانشجویانی که احتمال می‌دهیم به این تجمعات کمک می‌کنند و می‌توانند موثر باشند، صحبت کردم و گفتم که اگر می‌خواهید خود را نشان دهید و هیاهو کنید که شما را ببینند، کار غلطی است. ولی اگر هدفتان این نیست و می‌خواهید به اصلاح کشور کمک کنید، این مسیرش درست نیست. نباید از اساسنامه تشکل‌های خودتان پا را فراتر بگذارید. بپذیرید که باید چارچوب نظام را باید قبول و خطوط قرمز را باید رعایت کنید.

وی در مورد اقدامات پیش‌بینی شده برای این‌که تجمعات امروز به خشونت کشیده نشود گفت: ما امیدواریم امروز در دانشگاه تهران اتفاق ناگواری نیفتد. در این راستا از اعضای هیئت‌علمی و معاونین فرهنگی دانشجویی درخواست کردم که در جمع دانشجویان حضور داشته باشند. چرا که حضور اساتید می‌تواند به تا حدی به تلطیف فضا کمک کند و امیدواریم که در دانشگاه تهران شاهد خشونت نباشیم.

گلدانساز تصریح کرد: شعار‌های ساختارشکنانه تنها وقت دانشجویان را هدر خواهد داد و باید دانشجویان بسیار مراقبت کنند که منجر خشونت نشود و به دانشجویان گفتم که اگر این اتفاق بیفتد به هیچ عنوان از آنها حمایت نخواهم کرد.

وی در مورد محل تجمع این دو گروه گفت: تجمع بسیج دانشجویی در کنار قبور شهدای گمنام دانشگاه تهران است و به احتمال زیاد در فضای دانشگاه حرکت خواهند کرد. گروه دوم که بدون مجوز فراخوان داده‌اند، عنوان کرده‌اند که مقابل کتابخانه مرکزی تجمع خواهند داشت.

گلدانساز اظهار کرد: روز گذشته نیز تجمعی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران داشتیم که دانشجویان تنها تحصن و سکوت کردند.

سرپرست سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران با بیان این‌که تلاش می‌کنیم این دو گروه دانشجویی در مقابل یکدیگر قرار نگیرند؛ گفت: در صورتی که این دو گروه با هم رو‌به‌رو شدند؛ نیرو‌های انتظامات دانشگاه حائل آنها خواهند شد.

وی افزود: در روز نهم دی ماه نیز دو گروه از دانشجویان تجمع داشتند و روبروی هم قرار گرفتند ولی به دلیل این‌که نیرو‌های انتظامات به اندازه کافی حضور داشتند و حائل شدند و خدا رو شکر اتفاقات ناگوار و خشنی رخ نداد. امروز نیز تلاش داریم به این اعتراضات به خشونت منجر نشود.

گلدانساز در پاسخ به این‌که آیا با دانشجویانی که امروز بدون مجوز تجمع اعتراضی کنند، برخورد انضباطی صورت خواهد گرفت؟ گفت: ما فردی که اقدام خلاف قانون انجام بدهد را مورد توجه قرار خواهیم داد ولی واقعیت این است که با توجه به فضای فعلی کشور و دانشگاه‌ها اگر اقدام ساختارشکنانه نداشته باشند و مشکلی ایجاد نکنند؛ با آنها با اغماض برخورد می‌کنیم.

وی افزود: البته این موضوع اصلاً به معنای توصیه به این اقدام نیست ولی باید بپذیریم که آنها فرزندان ما هستند ممکن است برخی از آنها از جای دیگری خط بگیرند ولی همان‌طور که مقام معظم رهبری در مورد کشته‌شده‌های وقایع اخیر، گفتند که بیشتر آنها شهید هستند؛ به این بچه‌ها نیز باید چنین نگاهی داشته باشیم.

گلدانساز تاکید کرد: ما در دانشگاه باید چنین نگاهی داشته و باید به آنها کمک کنیم. گاهی کمک این است که گوش آنها را بگیریم و گاهی باید اغماض داشته باشیم. ما باید با دانشجویان گفت‌و‌گو کنیم و فضای گفت‌و‌گو را تسهیل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)