• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۳۹۶
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹
علمی و فرهنگی » معارف

حضور ۲۰ کشور در نمایشگاه بین المللی قرآن

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به حضور ۲۰ کشور در این دوره، گفت: تجلیل از خادمان قرآن کشور‌ها و بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز میلاد پیامبر (ص) از جمله برنامه‌های بخش بین الملل است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی نیشابوری، مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم دربارۀ زمان آغاز فعالیت این بخش نمایشگاه گفت: افتتاحیه بخش بین‌الملل همزمان با بخش داخلی و از روز اول آغاز به کار نمایشگاه انجام می‌شود و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی نیشابوری دربارۀ تعداد کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن، افزود: امسال کشور‌های حاضر در سه بخش هنری، علمی و محصولات فرهنگی فعال خواهند بود که در بخش هنری حدود ۱۰ کشور از جمله ترکیه، عمان، مصر و بحرین و در بخش علمی هفت کشور حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: سه کشور هم در بخش محصولات فرهنگی با مضامین قرآنی آثارشان را در نمایشگاه ارائه خواهند کرد و در مجموع ۲۰ کشور در این رویداد حضور خواهند یافت.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: در دعوت از کشور‌ها به نمایشگاه امسال، به مسئله تنوع اهتمام ویژه‌ای داشته‌ایم و از قاره‌های مختلف و از کشور‌های  شمال آفریقا، منطقه عربی- اسلامی، کشور‌های همسایه، اندونزی، کشور‌های آ. سه. آن و شبه قاره در این رویداد حضور خواهند داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری دربارۀ جزئیات برنامه‌های بخش بین‌الملل گفت: امسال برای نخستین‌بار در بخش بین‌الملل، شاهد رویداد‌ها و ابتکاراتی خواهیم بود و علاوه بر تجلیل از خادمان قرآنی داخلی با همکاری شورای عالی قرآن، دبیرخانه ستاد تجلیل از خادمان قرآن و کمیسیون توسعه فعالیت‌های بین‌المللی قرآنی، چند نفر از چهره‌های شاخص قرآنی خارج از ایران نیز تجلیل خواهند شد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ادامه داد: چهره‌های قرآنی کشور‌های مختلف نامزد شده‌اند که دو نفر از آنان انتخاب و تجلیل خواهند شد. همچنین حدود ۲۰ رونمایی و ۲۰ نشست در بخش بین‌الملل برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری دربارۀ مهم‌ترین ویژگی و وجه تمایز برنامه‌های بخش بین الملل نسبت به سال‌های گذشته گفت: یکی از کار‌های جدید این بخش معرفی ظرفیت‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران در قالب کلیپ و بروشور به زبان‌های مختلف برای مهمانان خارجی است.

وی اضافه کرد: همچنین چهارمین نشست قرآنی تهران را برگزار خواهیم کرد که در آن اندیشمندان قرآنی کشور‌ها نظرات خود را با موضوع «قرآن و پیامبر (ص)» به مناسبت بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز ولادت پیامبر (ص) ارائه خواهند داد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شیخ «ابوجره سلطانی» از اندیشمندان قرآنی الجزایر مهمان ویژه این بخش است که ۲۵ جلد تفسیر قرآن دارد و در کنار او مهمانان دیگری هم خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری همچنین دربارۀ توجه هم زمان به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در بخش بین الملل، تصریح کرد: فعالیت‌های مرتبط با حوزه عترت مانند نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه مباحثی جدای از قرآن نیستند و نمایشگاه، نمایشگاه قرآن و عترت است، ما فعالانی در خارج از کشور داریم که علاقه‌مند به قرآن و اهل بیت (ع) بوده و مفاهیم مشترکی در این زمینه کار کرده‌اند، افرادی هم هستند که در امتداد تبیین مفاهیم قرآنی از مسیر اهل بیت (ع) فعالیت‌هایی در زمینه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه داشته‌اند و در این دوره آثار آنان ارائه خواهد شد.

وی افزود: همچنین از آثاری در زمینه یادشده به ویژه آن بخش از مضامینی که جهاد تبیین، روشنگری، مبارزه با دشمن، جنگ نرم، جنگ روایت‌ها و امثال آنها را مورد توجه قرار داده‌ است، رونمایی خواهیم کرد.

گفتنی است، سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «ایران در پناه قرآن» از سوم اسفندماه با برگزاری آیین افتتاحیه در مصلای امام خمینی تهران آغاز به کار می‌کند. این نمایشگاه تا ۱۵ اسفند، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ پذیرای بازدیدکنندگان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)