• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

کمیته استیناف محرومیت تماشاگران تراکتور را تایید کرد

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود را درباره پرونده های مطروحه صادر کرد.

کمیته استیناف محرومیت تماشاگران تراکتور را تایید کرد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، آرای صادره به شرح زیر است:

*درباره استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور تبریز نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت باشگاه تراکتور تبریز به محرومیت در فصل جاری جام حذفی از حضور کلیه تماشاگران در مسابقاتی که میزبان می‌باشد و محروم از حضور تماشاگران منتسب در مسابقاتی که میهمان باشد (صرفاً محرومیت حضور هوداران میهمان در ورزشگاه) و محرومیت تمامی تماشاگران در مصاف احتمالی با باشگاه پرسپولیس در جام حذفی فصل آینده به عنوان میزبان و محروم از تماشاگران منتسب در صورتیکه در این بازی میهمان باشد (صرفاً محرومیت حضور تماشاگران میهمان در ورزشگاه) همچنین پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی و همچنین در خصوص محرومیت سرمشوقین اسد نوتاج، سینا فروغی، اکبر فرهمند و کاظم پاک هر کدام به شش ماه از حضور در تمامی ورزشگاه‌های محل برگزاری تیم تراکتور در جریان مسابقه مقابل پرسپولیس تهران از سری مسابقات فوتبال جام حذفی کشور با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و در خصوص محرومیت سایر سر مشوقین به نام‌های آقایان وحید رسول زاده، طالب لطفی، محمد فنایی، علی حسامی، سجاد لیقانی، بابک خوش زبان، حبیب آرزومند و جبرئیل غنی با عنایت به مندرجات پرونده و ملاحظه سوابق امر با تعدیل میزان محرومیت به دو ماه صادر و اعلام می‌گردد. رای صادره قطعی است.

*در خصوص استیناف باشگاه شهر آرکان البرز نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن قرار توقف رسیدگی در خصوص شکایت تجدیدنظرخواه علیه باشگاه صنوبر برتر البرز مبنی بر استفاده از بازیکنان غیرمجاز به نام‌های آقایان سید مهدی موسوی پور و امیرحسین سهرابی بدلیل عدم طرح شکایت در مهلت قانونی موضوع ماده ۹۰ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال صادر گردیده است با بررسی و مداقه در محتویات پرونده ملاحظه می‌گردد تاریخ طرح اعتراض تجدیدنظرخواه بوده و به این موضوع در نامه هیات فوتبال استان البرز اشاره شده است بنابراین با توجه به مراتب تجدیدنظرخواهی باشگاه شهر آرکان البرز وارد و رای معترض عنه به استناد ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال نقض و پرونده جهت رسیدگی به کمیته محترم انضباطی اعاده می‌گردد. رای صادره قطعی است.

*در خصوص درخواست اعاده دادرسی باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون ورزقان بطرفیت آقای اجلال نصیری نسبت به دادنامه این کمیته که مبین صدور حکم بر تائید دادنامه مبنی بر محکومیت باشگاه به پرداخت ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و ۱۴۴ میلیون و ۳۷۵ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق آقای اجلال نصیری می‌باشد نظر به اینکه: اولاً - بر اساس مقررات حاکم بر آیین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و همچنین مقررات ناظر بر رسیدگی در کمیته استیناف، نهادی تحت عنوان «اعاده دادرسی» پیش‌بینی نگردیده است. مطابق اصول مسلم دادرسی، طرق فوق‌العاده شکایت از آراء، از جمله اعاده دادرسی، امری استثنایی و محتاج تصریح قانونی است و اصل بر قطعی بودن آراء می‌باشد مگر آنکه قانون‌گذار به نحو صریح طریق دیگری مقرر داشته باشد. در مقررات حاکم بر ارکان قضایی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، تنها طریق اعتراض نسبت به آرای کمیته وضعیت، تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف پیش‌بینی شده و پس از صدور رأی در مرحله استیناف، رأی صادره قطعی و لازم‌الاجرا تلقی می‌گردد. ثانیاً - رسیدگی در ارکان قضایی فدراسیون‌ها تابع مقررات اختصاصی ورزشی است و نمی‌توان بدون تصریح مقررات داخلی، نهاد‌های پیش‌بینی‌شده در قوانین آیین دادرسی مدنی را به این مراجع تسری داد. نهاد اعاده دادرسی منحصراً در چارچوب قانون آیین دادرسی مدنی پیش‌بینی شده و تسری آن به مراجع اختصاصی ورزشی، فاقد وجاهت قانونی است؛ زیرا ارکان قضایی فدراسیون‌ها تابع نظام حقوقی خاص خود بوده و استقلال مقرراتی دارند. ثالثاً - پذیرش اعاده دادرسی بدون وجود نص، موجب اخلال در اصل قطعیت آراء، بی‌ثباتی روابط قراردادی بازیکنان و باشگاه‌ها و تزلزل در نظم رقابت‌های ورزشی خواهد شد. فلسفه پیش‌بینی مرجع تجدیدنظر (کمیته استیناف) تأمین حق اعتراض بوده و با صدور رأی در این مرحله، فرآیند رسیدگی پایان می‌یابد. رابعاً - با توجه به عدم پیش‌بینی نهاد اعاده دادرسی در مقررات ارکان قضایی فدراسیون، مرجع رسیدگی‌کننده اساساً صلاحیت قانونی برای ورود ماهوی مجدد به رأی قطعی را ندارد و درخواست مطروحه از حیث شکلی غیرقابل استماع است؛ لذا نظر به مراتب فوق و فقدان نص قانونی در مقررات حاکم بر کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال در خصوص اعاده دادرسی، قرار رد درخواست اعاده دادرسی برای عدم پیش‌بینی قانونی صادر و اعلام می‌شود این رای قطعی است.

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پالایش نفت شازند نسبت به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت آقای عرفان محمدپور بازیکن تیم پالایش به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم که یک جلسه آن به مدت شش ماه تعلیق گردیده و سیصد میلیون ریال جریمه نقدی بدلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی در جریان مسابقه فوتسال مقابل تیم سن ایچ ساوه از سری مسابقات لیگ برتر کشور صادر گردیده است با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رای صادره قطعی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)