• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳
بین الملل » اروپا

گرامیداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در لندن

مراسم بزرگداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پنج شنبه شب با حضور سفیران، روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک و نمایندگان ده‌ها کشور و نهاد‌های بین المللی در لندن برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،‌ از لندن مراسم بزرگداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پنج شنبه شب با حضور سفیران، روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک و نمایندگان ده‌ها کشور و نهاد‌های بین المللی و نیز شخصیت‌های سیاسی، دینی، فرهنگی و اقتصادی در لندن برگزار شد.

در این مراسم، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سید علی موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس به نمایندگی از دولت و ملت ایران ضمن خوشامدگویی به حاضران و قدردانی از حضوشان گفت: سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران یادآور تصمیم و حرکت جمعی ملت بزرگ ایران برای تحقق حق تعیین سرنوشت خویش و دستیابی به استقلال، آزادی، مردم‌سالاری دینی و پیشرفت است؛ آرمان‌هایی که ریشه در آموزه‌های اسلامی و فرهنگ و تمدن غنی ایرانی دارند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی انقلاب اسلامی را تجلی عمیق اراده ملی دانست که به دوران ترس و وابستگی پایان داد، حاکمیت واقعی را احیا کرد و مشارکت سیاسی مردم را در قلب نظام حکمرانی قرار داد.

سفیر کشورمان در انگلستان افزود: ایران طی نزدیک به نیم‌قرن با فشار‌های بی‌وقفه‌ای مواجه بوده است؛ از جنگ تحمیلی هشت‌ساله و تحریم‌های شدید گرفته تا اقدامات خرابکارانه و تروریستی. با این حال، با اتکا به توان داخلی، انسجام ملی و سرمایه انسانی متخصص، دستاورد‌های چشمگیری داشته است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری، جایگاه ایران در تولید علم به‌طور مستمر ارتقا یافته، شرکت‌های دانش‌بنیان گسترش یافته‌اند و پیشرفت‌های قابل‌توجهی در فناوری‌های پیشرفته و بخش سلامت به دست آمده است.

سید علی موسوی گفت: در عرصه اقتصاد و تولید نیز برغم تحریم‌های ظالمانه و شرایط دشوار اقتصاد جهانی، رشد تولید صنعتی، افزایش صادرات غیرنفتی، تقویت پایه‌های مالیاتی و نشانه‌های حرکت به سوی اقتصادی متنوع‌تر و تاب‌آورتر آشکار شده است.

سفیرکشومان افزود: در حوزه خدمات اجتماعی و زیرساخت‌ها، گسترش پوشش خدمات درمانی، خودکفایی گسترده در تولید دارو، پیشرفت در طرح‌های ملی مسکن، بهبود دسترسی به امکانات اجتماعی متنوع و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، همگی نقش مؤثری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ایفا کرده‌اند.

وی با اشاره به رشد چشمگیر ظرفیت‌های علمی در کشور گفت: هم اکنون سه میلیون و دویست هزار دانشجو در دانشگاه‌های ایران مشغول به تحصیلند که بیش از پنجاه درصد آنان را زنان و دختران تشکیل می‌دهند که نشان‌دهنده مشارکت مؤثر زنان و توازن قابل‌قبول جنسیتی در آموزش عالی است.

موسوی افزود: در بخش دفاعی، برغم تحریم‌های گسترده تسلیحاتی طی دهه‌های اخیر، ایران امروز به فناوری‌های پیشرفته‌ای از جمله در حوزه تولید موشک‌های بالستیک، پهپاد‌ها و سامانه‌های پدافند هوایی دست یافته است که این امر توان دفاعی کشور را در تمامی سطوح تضمین می‌کند.

وی گفت: در عرصه سیاست خارجی، جمهوری اسلامی ایران با اتکا به سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمندانه، گسترش روابط با همسایگان، قدرت‌های نوظهور و عضویت فعال در ترتیبات و سازمان‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی را بر اساس احترام متقابل و پایبندی به قوانین و هنجار‌های بین‌المللی دنبال کرده است.

سفیر کشورمان افزود: ایران خود را بازیگری مسئول، مستقل و همکاری‌جو در سطوح منطقه‌ای و جهانی می‌داند و همواره از گفت‌و‌گو، چندجانبه‌گرایی و همکاری برای ارتقای صلح، ثبات و توسعه پایدار حمایت کرده است. جمهوری اسلامی ایران به‌شدت با رویکرد‌های امپریالیستی برخی رژیم‌های بدنام که به تعبیر دبیرکل سازمان ملل متحد، آقای گوترش، در پی جایگزین کردن «حاکمیت قانون با قانون قدرت» هستند، مخالفت می‌کند.

سید علی موسوی گفت: در چارچوب این رویکرد کلان و هم‌زمان با آغاز به کار دولت‌های جدید در ایران و بریتانیا، اینجانب به‌عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران، از سال گذشته مسئولیت خود را پس از سه سال وقفه در این سمت بر عهده گرفته‌ام تا ارتقای روابط دوجانبه میان ایران و بریتانیا را پیگیری کنم.

این رابطه، با پیشینه تاریخی طولانی و در عین حال چالش‌برانگیز، نیازمند مدیریت هوشمندانه است و ظرفیت بهبود بر پایه احترام متقابل، منافع مشترک و پرهیز از بی‌اعتمادی را داراست.

وی با تاکید بر اینکه ایران آمادگی دارد همکاری‌های دوجانبه با انگلیس را در حوزه‌های مختلف گسترش داده و سوءتفاهم‌های موجود را برطرف سازد افزود: سال گذشته برای جمهوری اسلامی ایران سالی چالش‌برانگیز بود. با وجود سیاست فشار حداکثری و رویکرد زورگویانه ایالات متحده، ایران به‌منظور نشان دادن حسن نیت خود و ترجیح دیپلماسی و تعامل سازنده و برد-برد، وارد گفت‌و‌گو درباره موضوعات مرتبط با هسته‌ای شد. با این حال، در حالی که پنج دور مذاکرات برگزار شده و برای برگزاری دور ششم توافق حاصل شده بود، شاهد تجاوز نظامی رژیم اسرائیل با مشارکت ایالات متحده علیه ایران بودیم که خسارات انسانی و اقتصادی قابل توجهی بر جای گذاشت.

سفیر کشورمان در انگلیس گفت: جمهوری اسلامی ایران در برابر این تجاوز، با ارائه الگویی حقوقی و مستحکم از مقاومت، بر اساس حق ذاتی خود برای دفاع، از کشور دفاع کرد.

وی افزود: عاملان جنایتی که فاجعه قرن را در فلسطین و دیگر نقاط منطقه رقم زدند، تلاش کردند از طریق تشدید تحریم‌ها، اقدامات خرابکارانه، ترور، جنگ تحمیلی دوازده‌روزه و اخیراً با راه‌اندازی خشونت‌های تروریستی مشابه داعش در خیابان‌های ایران، ملت ایران را به تسلیم وادار کنند؛ اما حمایت گسترده مردمی از جمهوری اسلامی ایران و مقاومت قاطع آنان در برابر این زیاده‌خواهی‌ها، مانع تحقق اهداف شوم آنان شد.

سید علی موسوی گفت: در این چارچوب، دولت جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل به تعهدات حقوق بشری خود در قبال شهروندان، از جمله حق تجمع مسالمت‌آمیز، آگاه است و در رسیدگی به ناآرامی‌ها حداکثر خویشتنداری را به خرج داده و در عین حال به مسئولیت ذاتی خود در حفاظت از مردم، حفظ نظم عمومی و امنیت ملی پایبند بوده است.

وی افزود: اعتراضات مسالمت‌آمیزی که از ۲۷ دسامبر ۲۰۲۵ در پی مطالبات اقتصادی آغاز شد، متعاقباً مورد سوءاستفاده عناصر تروریستی مورد حمایت بازیگران خارجی قرار گرفت و به اغتشاشات مسلحانه تبدیل شد.

در جریان این حوادث، تعداد قابل‌توجهی از نیرو‌های انتظامی و افراد بی‌گناه به شهادت رسیده یا مجروح شدند. شمار بالای مجروحان در میان نیرو‌های پلیس و امنیتی، از یک‌سو نشان‌دهنده خویشتنداری آنان و از سوی دیگر بیانگر سطح خشونت اعمال‌شده از سوی عناصر تروریستی مذکور است.

سفیر کشورمان در انگلستان تاکید کرد بار دیگر ملت ایران با هوشیاری و حضور مسئولانه خود، سناریو‌های طراحی‌شده برای بی‌ثبات‌سازی کشور را خنثی کرد و امروز جمهوری اسلامی ایران به‌طور هم‌زمان با کارزار‌های نظامی، سیاسی و رسانه‌ای ایالات متحده و رژیم اسرائیل مواجه است. در حالی که ایران در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی خود قاطعانه و مصمم عمل خواهد کرد، همچنان بر بهره‌گیری از دیپلماسی برای صیانت از منافع ملت ایران و حفظ ثبات، صلح و امنیت منطقه‌ای پایبند است.

وی با بیان اینکه اصل بنیادین دیپلماسی، احترام به حاکمیت ملی و منافع متقابل است افزود: ازاین‌رو مذاکراتی که تحت تهدید، اجبار و مطالبه امتیازات یک‌جانبه و نامشروع انجام شود، نمی‌تواند مؤثر واقع شود.

در این مراسم سفیران، دیپلمات‌ها و نمایندگان کشور‌ها و نهاد‌های بین المللی و نیز شماری از خبرنگاران رسانه‌ها حاضر در این مراسم، روز ملی ایرانیان را به سفیر کشورمان به عنوان نماینده دولت و ملت ایران و ایرانیان حاضر تبریک گفتند و برای ملت ایران عظمت و موفقیت بیشتر آرزو کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)