• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸
مرکزی » اجتماعی
در امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون؛

نشست صمیمی مردم و مسئولان با موضوع برنامه اقتصادی دولت

برنامه اقتصادی دولت برای تنظیم بازار در نشست صمیمی مردم و مسئولان استان مرکزی طرح و بررسی شد.

نشست صمیمی مردم و مسئولان با موضوع برنامه اقتصادی دولت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در نشست صمیمی با مردم که به همت ستاد امر به معروف استان مرکزی در امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون برگزار شد، گفت: در استان مرکزی ۷۵ درصد جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری آن تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارد. در حوزه روابط کار، هر ساله بین ۶ تا ۷ هزار پرونده شکایتی توسط هیأت‌های تشویق و حل اختلاف رسیدگی می‌شود. همچنین در کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر، بین ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار پرونده سخت و زیان‌آور کارگران بررسی می‌شود که در صورت تایید، با ۲۰ سال سابقه کار، کارگران بازنشسته می‌شوند. 

مختار احمدی افزود: در حوزه اشتغال و کارآفرینی، ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در استان اختصاص داده شده است. همچنین ۲۶۵ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی نیز معرفی شده است که افراد متقاضی می‌توانند با مراجعه به دستگاه‌های مجاز، از تسهیلات صفر درصدی و ۴ درصد کارمزد بهره‌مند شوند. 

او ابراز داشت: در حوزه اجتماعی-فرهنگی جشنواره‌های تجلیل از کارگران نمونه و نخبه برگزار شده و خانه‌های بهداشت و ورزشی همچنین ۵ مجموعه ورزشی کارگران تاسیس شده و در شهرستان‌های مختلف استان فعالیت می‌کنند. در حوزه تعاون نیز پروژه‌های مسکن کارگری و کارمندی در استان احداث شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تاکنون بیش از ۴۱ تعاونی در حوزه‌های مختلف اقتصادی تشکیل شده است. در طرح کالابرگ الکترونیک تمام جمعیت کشور مخاطب هستند و بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ فروشگاه در سراسر کشور به این طرح متصل شده‌اند. مرحله دوم این طرح از ۱۵ بهمن‌ماه آغاز می‌شود و خانوار‌ها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های عضو، از اعتبارات خود بهره‌مند شوند.

مختاری افزود: این طرح در راستای هدفمند کردن یارانه‌ها و انتقال آن به مصرف‌کننده نهایی است. از آغاز این طرح در ۱۷ دی‌ماه تاکنون، نزدیک به یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید در استان مرکزی انجام شده است. بیش از ۴۹۰ هزار خانوار از این طرح استفاده کرده‌اند و تعداد تراکنش‌های انجام شده در استان نیز به ۶۱۰ هزار عدد رسیده است. تمام جمعیت کشور در این طرح مخاطب هستند. بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ فروشگاه در سراسر کشور به این طرح متصل شده‌اند و فروشگاه‌های جدید نیز می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن مربوطه به این شبکه اضافه شوند.

مختار احمدی این موارد را هم گفت که مشکلاتی در سامانه حمایت و ثبت نام در طرح کالابرگ الکترونیک وجود دارد. اختلالاتی در اینترنت باعث شده است تا مهلت ثبت نام برای دهک ۱۰ به ۲۰ بهمن ماه تمدید شود. مردم می‌توانند از طریق سامانه حمایت، اپلیکیشن مربوطه یا مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام کنند.

کارگروه تنظیم بازار روزانه برای کنترل و مدیریت بازار تشکیل جلسه می‌دهد. این جلسات با حضور اعضا و به ریاست معاون اقتصادی استانداری انجام می‌شود تا ضمن بررسی وضعیت بازار، اقدامات لازم در جهت کاهش گرانی و حفظ ثبات قیمت‌ها اجرایی شود. 

همچنین، در راستای حمایت از دهک‌های پایین درآمدی، فرآیند تعیین و اصلاح دهک‌های درآمدی بر اساس شاخص‌هایی مانند قیمت خودرو، مسکن و تراکنش‌های مالی هر ۶ ماه یک‌بار به‌روز‌رسانی می‌شود. مردم در صورت بروز مشکل در اعتراض به قطع یارانه‌ها و یا مسائل مربوطه، می‌توانند از طریق سامانه‌های مربوطه اقدام کرده و پیگیری‌های لازم را انجام دهند، هرچند در بعضی موارد، سامانه‌ها دچار اختلال می‌شوند که در سریع‌ترین زمان ممکن، این مشکلات برطرف می‌شود.

از مردم خواست هرگونه تخلف را از طریق اپلیکیشن‌های ویژه گزارش دهند، تا برخورد قانونی با متخلفان سریع‌تر صورت گیرد و از افزایش غیرقانونی قیمت‌ها جلوگیری شود. این تحولات در حالی است که دولت تلاش دارد تا با اجرای طرح‌های اقتصادی جدید، ثبات قیمت‌ها و حمایت‌های اجتماعی از اقشار کم‌درآمد را تضمین کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)