• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۷۳۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
بین الملل » غرب آسیا

همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است

سفیر ایران در چین گفت: شرایط بین المللی و منطقه‌ای، همکاری و افزایش مناسبات ایران و چین را به یک ضرورت ژئو پلیتیک تبدیل کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن؛ عبدالرضا رحمانی فضلی با بیان اینکه مسائل منطقه‌ای و شرایط بین المللی نگاه ایران و چین را بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک کرده است تصریح کرد: با توجه به اظهار نظر‌هایی که از مقامات ایران و چین می‌شنویم، به نظر می‌رسد هر دو کشور در همکاری و همگرایی بیشتر به یک ضرورت، قطعیت و حتمیت رسیده‌اند.

نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در کشور چین که در حاشیه مراسم بزرگداشت روز زن سخن می‌گفت، با اشاره به تحرکات اخیر آمریکایی‌ها در غرب، جنوب و جنوب شرق آسیا گفت: این تحرکات لزوم همگرایی و وحدت بین کشور‌های منطقه را به یک ضرورت تبدیل کرده است.

سفیر ایران در چین، با بیان اینکه محور چین، ایران و روسیه درحال تسری به سایر کشور‌های منطقه در قالب‌های اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی است افزود: ضرورت ژئوپلیتیکی منطقه و شرایط حاضر نشان داده، ایران و چین درک درستی از واقعیت‌ها و شرایط دارند و متناسب با آن تصمیم می‌گیرند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رحمانی فضلی نشست سه جانبه ایران، چین و عربستان که اخیرا در تهران برگزار شد را نمونه‌ای از همکاری‌های منطقه‌ای در پاسخ به ضرورت‌های ژئو پلیتیکی و شرایط حاکم بر مناسبات بین المللی عنوان کرد و گفت: دراین زمینه نشست‌های دیگری هم طراحی شده است که براساس برنامه ریزی‌ها اقدام خواهد شد.

وی درخصوص آخرین وضع همکاری‌های ایران و چین هم با اشاره به دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور تصریح کرد: ما در یک فرایند بسیار مستمر و پیگیر، موضوع‌های مورد توافق سران دو کشور را به مرحله بسیار خوب اجرایی رسانده‌ایم.

سفیر ایران در ادامه از راه اندازی حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و چین در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: با سفر وزیر محترم راه و شهرسازی به چین و توافق‌های خوبی که در حوزه مسکن و همچنین حمل و نقل ریلی و جاده‌ای اتفاق افتاد، به زودی شاهد حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و چین خواهیم بود و ارسال اولین مرسوله را درآینده نزدیک بصورت آزمایشی شروع خواهیم کرد.

رحمانی فضلی توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و چین عنوان کرد و گفت: بعد از سفر آقای رئیس جمهور به چین هیئت‌های ایرانی زیادی به این کشور سفر کرده‌اند و مراودتشان باعث عقد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های زیادی شده است.

وی افزود: در حوزه انرژی خورشیدی توانسته‌ایم گام‌های بلندی برداریم و در حوزه‌های سرمایه گذاری هم اتفاقات خوبی افتاده و امیدوارم در شرایط کنونی با توجه به اراده دو ملت و دو رئیس جمهور محترم بتوانیم گام‌های بلندتری برداریم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: افزایش همکاری ایران و چین و گام‌های بلندی که در این زمینه برداشته شده، برای آمریکا و کشور‌هایی که به هر حال با ایران دچار سوء تفاهم، مشکل و دشمنی هستند ثابت می‌کند ایران در هر شرایطی ضمن اینکه به مقاومت خود در تحقق اهدافش ادامه می دهد در حوزه‌های خارجی هم مناسبات و روابطش رو به گسترش است.

سفیر ایران در پایان گفت: امیدواریم ما هم در اینجا به عنوان سفیر مردم و دولت جمهوری اسلامی بتوانیم آنچه را که مورد توقع و انتظار دولت و مردم ماست به مرحله عمل برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تحکیم روابط ایران با شرق...چین و روسیه و هند...از ضروریات است..و محدودیت زمان در این موضوع بسیار تعیین کننده است
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه محفل طنز ادبی در دانشگاه قم برگزار می‌شود
آلودگی هوا در برخی شهر‌های خوزستان
دستگیری سارق حرفه‌ای موتور سیکلت در بوکان
صیادان متخلف در منطقه حفاظت‌شده تالاب نوروزلو دستگیر شدند
تشدید بارشها در خراسان جنوبی
همه راه‌های فارس باز است
کسب مقام دوم عکاس ایرانی در مسابقه جهانی عکاسی فیبا ۲۰۲۵
ضبط هزار لیتر سوخت قاچاق در خوی
امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر به در راه ماندگان برف و کولاک محور چلگرد – فارسان
مسدود شدن راه‌های دسترسی ۶ روستا در شهرستان لامرد
طغیان رودخانه فصلی در شهرستان جازموریان
ایران، میزبان رقابت‌های جهانی پدل شد
کشف ۲۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در نهاوند
فردا مدارس و دانشگاه‌ها غیر حضوری است
رونق تولید و اشتغال با مجوزهای جدید در دامغان
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ جمعه ۲۸ آذر
قهرمانان ایران
دستگیری صیاد متخلف در سد کانی‌سیب پیرانشهر
­بازدید دنیامالی از فرایند انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک
نگاهی به جدول پخش تلویزیون در پایان هفته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)