• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
آذربایجان غربی » اجتماعی

پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها مرگبارترند؛ تلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی ۵ درصد افزایش یافت

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی با اشاره به افزایش نگران‌کننده تلفات جاده‌ای در استان گفت: آمار کشته‌شدگان تصادفات در سر صحنه طی هشت‌ماهه امسال پنج درصد رشد داشته و بیشترین سوانح در ساعات عصرگاهی و روزهای پایانی هفته رخ می‌دهد.

پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها مرگبارترند؛ تلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی ۵ درصد افزایش یافت

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی سرهنگ رضا پناهی‌مقدم روز شنبه ۲۲ آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تشریح آخرین وضعیت تصادفات جاده‌ای استان اظهار کرد: در هشت‌ماهه امسال، تعداد کل تصادفات جاده‌ای در آذربایجان‌غربی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۶درصدی همراه بوده است.

وی با اشاره به تحلیل زمانی سوانح رانندگی افزود: بیشترین تصادفات در روزهای پنجشنبه و جمعه و هم‌زمان با افزایش حجم تردد در محورهای استان ثبت می‌شود و در شبانه‌روز نیز بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ بیشترین سهم سوانح را به خود اختصاص داده که این الگو با میانگین کشوری مطابقت دارد.

رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه خودروهای سواری با سهم ۷۲ درصدی بیشترین نقش را در تصادفات جاده‌ای دارند، گفت: از نظر علل وقوع سوانح، عدم توجه به جلو با ۳۶ درصد در رتبه نخست قرار دارد و پس از آن، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۶ درصد و واژگونی و تجاوز به چپ ناشی از سبقت غیرمجاز با ۱۳ درصد از مهم‌ترین عوامل تصادفات هستند.

پناهی‌مقدم با اشاره به تغییر الگوی مکانی تصادفات افزود: سهم راه‌های فرعی و روستایی از تصادفات از ۳۵ درصد در سال گذشته به ۴۲ درصد در سال جاری افزایش یافته، در حالی که ۵۰ درصد تصادفات در جاده‌های اصلی و حدود هشت درصد در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد.

وی چهار محور پرتصادف استان را ارومیه–مهاباد، نقده–اشنویه، ارومیه–سلماس و پیرانشهر–نقده اعلام کرد و گفت: محور ارومیه–مهاباد با سهم ۶.۵ درصدی بیشترین تصادفات فوتی استان را به خود اختصاص داده است.

رئیس پلیس راه استان افزود: در این محور اقدامات ایمنی نظیر ایجاد بریدگی‌های ایمن، نصب نیوجرسی، خط‌کشی کامل مسیر و استقرار سامانه ثبت تخلف سرعت انجام شده و ایجاد یک بریدگی جدید نیز در دستور کار قرار دارد.

پناهی‌مقدم با اشاره به تأثیر اقدامات ایمن‌سازی در گردنه قوشچی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۳۱ نفر در این محدوده جان خود را از دست دادند، اما با اجرای طرح جداسازی مسیر، این رقم در سال ۱۴۰۳ به سه نفر کاهش یافت و در آمار امسال نیز تاکنون تنها یک فوتی ثبت شده است.

وی در پایان با اشاره به تشدید برخورد پلیس با تخلفات رانندگی گفت: در هشت‌ماهه امسال، اعمال قانون رانندگان متخلف ۱۴ درصد افزایش داشته و برخورد با تخلفات حادثه‌ساز نیز رشد ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین ضبط گواهینامه رانندگان متخلف در تست الکل و مواد روانگردان با افزایش ۵۰ درصدی همراه بوده است.

رئیس پلیس راه آذربایجان‌غربی در پایان از آغاز طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذرماه خبر داد و تأکید کرد: هدف این طرح، افزایش ایمنی تردد، حضور مؤثر پلیس در گردنه‌های برف‌گیر و جلوگیری از انسداد محورهای مواصلاتی در فصل سرما است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)