• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۱۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پیگیری خسارات مادی و معنوی آسیب‌دیدگان حمله تروریستی شاهچراغ (ع)

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: بیش از ۳۲۰ نفر از جانبازان و آسیب‌دیدگان در پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع) حضور دارند که علاوه بر مطالبه خسارات مادی و معنوی، موضوع «اقدام متقابل» علیه آمریکا در حال پیگیری است.

پیگیری خسارات مادی و معنوی جانبازان و آسیب‌دیدگان حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسن عبدلیان‌پور در آیین رونمایی از رأی محکومیت آمران و عاملان حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع)، با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف امنیتی و حقوقی، گفت: این پرونده با همراهی حرم مطهر، مرکز وکلا، سپاه، وزارت اطلاعات و سایر نهاد‌های مسئول، با جدیت پیگیری شد و امروز شاهد رونمایی از نتیجه این تلاش‌ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه مطالبه حقوقی خانواده‌های شهدا و مجروحان باید تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه یابد، افزود: مقام معظم رهبری در پیگیری این پرونده افق ۲۰ ساله‌ای ترسیم کردند و فرمودند «یقه جنایتکاران را بگیرید و رها نکنید»، و همین نگاه سبب شد روند اقدامات حقوقی سرعت یابد.

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه تصریح کرد: تاکنون تعداد زیادی دادخواست علیه عاملان اصلی جنایت حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع)، به‌ویژه سردمداران دولت آمریکا که نقش آشکاری در پشتیبانی از تروریسم دارند، به شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی بین‌المللی تهران تقدیم شده است.

عبدلیان‌پور از تلاش‌های قاضی حسین‌زاده، رئیس این شعبه که با شجاعت و نگاه انقلابی پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع) را مدیریت کرده، قدردانی کرد.

وی ادامه داد: بیش از ۳۲۰ نفر از جانبازان و آسیب‌دیدگان در پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ (ع) حضور دارند و علاوه بر مطالبه خسارات مادی و معنوی، موضوع «اقدام متقابل» در حقوق بین‌الملل نیز علیه دولت آمریکا در حال پیگیری است.

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه همچنین از برگزاری سه دادگاه ویژه دیگر در استان‌های مختلف کشور علیه حامیان تروریسم خبر داد و گفت: دستور این کار نیز از سوی رئیس قوه قضاییه صادر شده و هدف ما دفاع از حقوق ملت ایران در عرصه بین‌المللی است.

صدور رای محکومیت عاملان حمله تروریستی شاهچراغ، موشکی حقوقی برقلب آمریکاست

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت محترم حرم مطهر احمدبن موسی (ع) با اشاره به اهمیت این رای صادره گفت: این حکم، سرآغاز اقدامات حقوقی آینده علیه استکبار جهانی خواهد بود.

وی افزود: واقعیتی تلخ در تاریخ معاصر وجود دارد؛ هر زمان زر، زور و استکبار در کنار هم قرار گرفته‌اند، بی‌گناهان قربانی شده‌اند و امروز می‌توان آمریکا را مجمع همه این شرارت‌ها دانست.

کلانتری با اشاره به قداست حرم مطهر احمد بن‌موسی (ع) گفت: باورش دشوار است که در چنین پناهگاهی برای مردم، تروریست‌های دست‌پرورده استکبار چنین ناجوانمردانه به زائران حمله کنند.

وی ادامه داد: شهدای حادثه اول و دوم در حرم مطهر شاهچراغ (ع)، از پاک‌ترین انسان‌ها بودند که در آستان مقدس حضرت احمد بن‌موسی (ع) به شهادت رسیدند.

تولیت حرم شاهچراغ ضمن انتقاد از حمایت‌های آشکار آمریکا از جریان‌های تروریستی افزود: آمریکا بار‌ها به‌صراحت اعلام کرده که داعش را تشکیل داده و هدایت کرده است. پس از حادثه تروریستی حرم نیز داعش مسئولیت آن را پذیرفت؛ بنابراین مردم حق دارند از این «جرثومه فساد» که خون بی‌گناهان را بر زمین ریخته است، شکایت و طرح دعوی کنند.

مرکزوکلای قوه قضائیه پرونده‌ای بزرگ را به سرانجام رساند

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در آیین رونمایی از رأی محکومیت آمران و عاملان حمله تروریستی حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) با قدردانی از تلاش‌های مرکز وکلای قوه قضائیه در صدور رای محکومیت جنایتکاران آمریکا گفت: این مجموعه با همکاری گسترده نهاد‌های امنیتی، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و مسئولان سیاسی استان توانست پرونده‌ای مهم را به سرانجام برساند و این شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به قرار داشتن جمهوری اسلامی در میانه یک نبرد تمدنی افزود: امروز دو جبهه در برابر یکدیگر صف‌آرایی کرده‌اند؛ یکی با ویژگی‌های سلطه‌طلبانه فرعون‌ها، نمرود‌ها و چنگیز‌های تاریخ که در رأس آن دولت آمریکا قرار دارد و دیگری ادامه‌دهنده راه انبیا و عدالت الهی است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس نقش دستگاه قضایی را در این تقابل اساسی دانست و گفت: عقل و عدالت در چارچوب قانون الهی جریان دارد. ملت ایران نزدیک به دو قرن از اجرای عدالت محروم بود و حتی اجازه محاکمه یک آمریکایی در ایران داده نمی‌شد؛ فریاد امام خمینی (ره) علیه همین تحقیر بود.

آیت‌الله دژکام اظهار کرد: امروز دادگاه‌های ایران احکام عادلانه صادر و اجرا می‌کنند و ضابطانی، چون سپاه پاسداران و نیروی انتظامی پشتوانه اجرای این احکام هستند؛ این دستاورد نتیجه ایستادگی مردم، خون شهدا و مجاهدت‌های دلسوزان انقلاب اسلامی است.

وی با درود به شهدای حادثه تروریستی شاه‌چراغ (ع) افزود: مردم ایران در سخت‌ترین شرایط پای کار ایستادند و امروز می‌توانند مقتدرانه حقوق خود را از دشمنان اسلام و ایران مطالبه کنند.

به همت وکلای انقلابی، دادگاه‌های متقابلی علیه آمریکا تشکیل دادیم

سردار شمخانی معاون حقوقی کل سپاه پاسداران، در آیین رونمایی از رأی محکومیت آمرین و عاملان حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع)، اظهار کرد: عاملان این اقدام جنایتکارانه در دادگاه‌های داخلی محاکمه و به مجازات مقرر محکوم شده‌اند.

وی افزود: علاوه بر رسیدگی داخلی، دادنامه بررسی درخواست خانواده‌های شهدای این حادثه نیز در دادگاه بین‌المللی مستقر در تهران صادر شده و روند پیگیری حقوقی جهانی این پرونده همچنان ادامه دارد.

شمخانی با انتقاد از سیاست‌های ایالات متحده در عرصه بین‌الملل گفت: آمریکا طی دو قرن گذشته با رویکرد مداخله‌گرایانه خود منشأ بسیاری از بحران‌ها بوده و همواره موجب آسیب به مردم بی‌گناه در کشور‌های مختلف شده است.

وی با اشاره به نقش شهید سردار قاسم سلیمانی در مبارزه با تروریسم تأکید کرد: آمریکا و متحدانش با حمایت از داعش قصد داشتند امنیت ایران را خدشه‌دار کنند، اما سردار سلیمانی و نیرو‌های انقلاب سد مستحکم آنان در منطقه بودند.

معاون حقوقی سپاه در ادامه بر ضرورت پیگیری حقوقی اقدامات ضدایرانی آمریکا تأکید کرد و گفت: دشمن تلاش دارد ایران را در عرصه جهانی محکوم کند، اما حقوقدانان کشور با اقدامات متقابل در پی آن هستند که افکار عمومی جهان را نسبت به نقش مخرب آمریکا در تروریسم بین‌المللی آگاه کرده و زمینه محکومیت این کشور را در مجامع جهانی فراهم سازند.
                                                                                         

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)