• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۷۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
آبادان » اقتصادی

توزیع بیش از ۵۷۴ میلیارد ریال حق آلایندگی و ارزش افزوده بین ارگان های خوزستان

بیش از ۵۷۴ هزار و ۸۰۹ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۲۸ عوارض ارزش افزوده و حق آلایندگی طی هشت ماه امسال بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، مناطق عشایری و یا فاقد دهیاری و بخش سلامت توزیع شد.

وصول بیش از ۵۷۴ میلیارد ریال حق آلایندگی و ارزش افزوده در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ مدیر کل امور مالیاتی خوزستان میزان وصول حق آلایندگی و ارزش افزوده واحد‌های صنعتی در استان را بیش از ۵۷۴ هزار و ۸۰۹ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۲۸ ریال عنوان کرد.

علی خورشیدی گفت: مبلغ قابل‌توجهی از محل عوارض ارزش افزوده و حق آلایندگی طی هشت ماه امسال برای استان وصول شده که با ساز و کار قانونی و شفافیت نسبی این اعتبار بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، مناطق عشایری و یا فاقد دهیاری و بخش سلامت توزیع شد.

وی افزود: اداره کل امور مالیاتی خوزستان بر اساس شاخص‌های جمعیتی و منطقه‌ای و در راستای توزیع عادلانه اعتبار و جلب اعتماد عمومی عملیات جذب و توزیع اعتبار بخش آلایندگی را طی سال‌های اخیر با جدیت دنبال کرده است.

خورشیدی اظهار داشت: مجموع مبلغ عوارض ارزش افزوده و حق آلایندگی وصول شده در ۸ ماه نخست امسال توسط اداره کل امور مالیاتی خوزستان را بیان کنید.

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان خاطر نشان: تا پایان آبان ماه امسال بالغ بر ۵۷۴ هزار و ۸۰۹ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۲۸ ریال از محل عوارض ارزش افزوده و حق آلایندگی واحد‌های صنعتی، معادن و دیگر فعالیت‌های آلاینده در استان وصول شده است. 

وی می‌گوید: از این میزان ۴۳۰ هزار و ۱۵۸ میلیارد و ۱۷۱ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۸۶ ریال مربوط به عوارض ارزش افزوده و مبلغ ۱۴۴ هزار و ۶۵۱ میلیارد و ۲۹۲ میلیون و ۹۲۰ هزار و ۴۱ ریال مربوط به حق آلایندگی بوده است.

خورشیدی با بیان اینکه این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجهی یافته که حاکی از افزایش همکاری مودیان و اهتمام اداره کل امور مالیاتی خوزستان در وصول به موقع این منابع دارد، ادامه داد: بخش عمده وصولی‌ها مربوط به واحد‌های صنعتی، معادن و کارخانجاتی است که طبق ضوابط مشمول حق آلایندگی می‌شوند، به ویژه صنایعی که خروجی تولیدشان می‌تواند به آلودگی هوا یا محیط زیست منجر شود و در کنار آن، معادن و واحد‌های معدنی و شرکت‌هایی که مصرف سوخت یا مواد آلاینده دارند، مشمول اخذ این عوارض بودند، بنابراین عمده مبالغ از تعداد محدودی از مودیان بزرگ دریافت شده است.

وی در تشریح جزییات سهم‌بندی و معیار آن، گفت: مطابق مقررات موجودی که در قانون مربوط به عوارض و مالیات ارزش افزوده برای عوارض سهم شهرداری و دهیاری ذکر شده پس از وصول، منابع ابتدا به حساب متمرکز اداره کل امور مالیاتی استان واریز می‌شود سپس بر اساس شاخص‌هایی مانند جمعیت شهر‌ها و روستاها، تعداد دهیاری‌ها، جمعیت عشایری هر شهرستان و روستا‌های فاقد دهیاری مبالغ بین ذی‌نفعان توزیع می‌شود.

علی خورشیدی افزود: با راه‌اندازی سامانه الکترونیکی تمرکز وجوه و انجام تسویه ماهانه این منابع در بازه زمانی مناسب پس از وصول، مبالغ به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مناطق مرتبط واریز شد.

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان ادامه داد: عوارض ارزش افزوده و حق آلایندگی از منابع مهم برای جبران خسارات زیست محیطی و پشتیبانی از توسعه زیر ساخت‌ها در استان محسوب می‌شود، این منابع با هدف تقویت زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات شهری و روستایی پیش‌بینی شده و می‌توانند نقش موثری در بهبود شرایط اجتماعی، محیطی و بهره‌مندی مردم از خدمات عمومی داشته باشند.

خورشیدی بیان داشت: تخصیص این منابع بر اساس قوانین، ظرفیت مناسبی برای تقویت توسعه متوازن در استان فراهم می‌کند.

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان اظهار کرد: رویکرد ما تداوم اجرای دقیق مقررات، تسهیل تعامل با مودیان و فراهم‌سازی بستر‌های الکترونیک برای تسریع در پرداخت‌هاست، همچنین تلاش می‌شود همکاری واحد‌های مشمول را بیش از پیش تقویت کنیم تا منابع لازم برای توسعه استان طبق قانون و در زمان مناسب تامین و تخصیص یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل کمشچه در برخوار
عمل موفقیت آمیز کاشت ضربان ساز بدون سیم در کاشان
بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های نفتی ایران و بلاروس
صادق گودرزی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران شد
حضور ۳۰۰ نیروی پلیس راه در گشت محور‌های مازندران
پایان فرار ۳ ساعته قاتل جوان شاهرودی
تردد در محور تاراز تنها با زنجیرچرخ
طراوت وشادمانی کرمانیان ازبارش‌های رحمت الهی
آیین یلدای شهدایی در بجنورد برگزار شد
توضحیات سخنگوی کمیسیون آموزش درباره وضعیت دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور
انسداد ۲ جاده اصلی مشهد-کلات و تربت جام -صالح آباد
هفته ۶ فوتبال لیگ کنفرانس اروپا؛ امشب میزبانی کریستال پالاس و فیورنتینا مهمان است
خوزستان آماده اجرای مصوبه دولت برای تسهیل واردات از مبادی مرزی
لحظه‌ای در مسیر پاسداری از ایران درنگ نخواهیم کرد­
کلاهبرداری با شگرد گرفتن بیعانه در فروش خودرو
استقرارخودروهای مکانیزه برف روب در معابر اصلی پایتخت
افزایش نانوایی ها در تره بار
آغاز فصل دوم نمایش فیلم‌تئاتر‌های خانه هنرمندان
فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا در خوزستان
مردمی‌سازی رسانه از رویکردهای جدید رسانه ملی در خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۴ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)