• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۷۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
فارس » سیاسی

تجمع بزرگ بسیجیان در حرم شاهچراغ (ع)

همایش اقتدار بسیجیان فارس همزمان با سراسر کشور در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد.

تجمع بزرگ بسیجیان در حرم شاهچراغ (ع)
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،  این همایش همزمان با چهل و ششمین سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین در حرم امین ولایت برگزار شد.

فرمانده سپاه فجر فارس، در اجتماع بزرگ بسیجیان، با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و دانشمندان شهید، گفت: بسیج به‌معنای واقعی، شجره طیبه انقلاب اسلامی است؛ نهادی برخاسته از متن مردم که در هر صحنه‌ای به حضور آن نیاز بوده، با تمام توان وارد میدان شده و نقش‌آفرینی کرده است.

تجمع بزرگ بسیجیان در حرم شاهچراغ (ع)

بسیج شجره طیبه‌ای است که در همه عرصه‌ها کارگشا بوده است

سردار بوعلی افزود: در دوران دفاع مقدس، دفاع از مرز‌های جمهوری اسلامی، حوادث و بحران‌های طبیعی، و هر جایی که کشور با چالش روبه‌رو بوده است، بسیج نخستین نیرویی است که بدون چشم‌داشت وارد عمل شده و کارنامه‌ای پرافتخار از خود به‌جا گذاشته است.

وی با اشاره به توسعه فعالیت‌های بسیج در عرصه‌های نوین گفت: امروز بسیج به یک توانمندی دقیق و مؤثر در حوزه‌های مختلف رسیده است؛ از سازندگی و کمک‌رسانی در روستا‌ها و طرح‌های راه‌سازی و انتقال آب گرفته تا ساخت منازل محرومان و حضور فعال در عرصه علم، پژوهش، نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان.

فرمانده سپاه فجر فارس ادامه داد: هر جا در کشور گره‌ای ایجاد شده و نیاز به ورود نیرو‌های مردمی بوده، بسیج کارگشاست و این حقیقت را بار‌ها در استان فارس و دیگر نقاط کشور به‌وضوح شاهد بوده‌ایم.

سردار بوعلی با اشاره به اجتماع‌های گسترده بسیجیان در فارس اظهار داشت: امروز در سراسر استان فارس اجتماعات بزرگ بسیجیان برگزار شد و در شیراز نیز پنج ناحیه بسیج گردهم آمدند که اجتماع ناحیه بقیه‌الله در حرم مطهر شاهچراغ (ع) با حضور گسترده مردم و بسیجیان برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه فجر فارس در پایان ضمن قدردانی از مجاهدت‌ها و تلاش‌های بسیجیان گفت: باور داریم که این نیروی مردمی و مؤمن، همواره پشتوانه اصلی انقلاب و کشور بوده و خواهد بود.

تجمع بزرگ بسیجیان در حرم شاهچراغ (ع)

بسیج موتور محرک پیشرفت کشور و میراث الهی امام خمینی (ره) است

حسینعلی امیری، استاندار فارس هم در تجمع بزرگ بسیجیان استان فارس که صبح امروز در صحن مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، با تجلیل از جایگاه بسیج در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: یکی از ابتکارات بزرگ و الهی حضرت امام خمینی (ره)، تأسیس نهاد بسیج بود؛ نهادی که با دوراندیشی و بینش کم‌نظیر ایشان شکل گرفت و اگر در سال‌های انقلاب و دوران دفاع مقدس وجود نداشت، بدون تردید سرنوشت جنگ به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد.

امیری با اشاره به نقش بی‌بدیل بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس افزود: بسیج هسته اصلی مقاومت را در دوران جنگ تحمیلی ایجاد کرد و در کنار نیرو‌های مسلح، با ایثار و جانفشانی، سرنوشت جنگ را به سود ملت ایران تغییر داد.

وی ادامه داد: پس از پایان جنگ نیز، بسیج متناسب با اقتضائات و نیاز‌های کشور در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سازندگی و فعالیت‌های تخصصی حضور پررنگ و اثرگذاری داشته است و این نقش‌آفرینی همچنان ادامه دارد.

استاندار فارس همچنین با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص ماهیت بسیج گفت: بسیج صرفاً یک نیروی نظامی یا شبه‌نظامی نیست؛ بسیج یک تفکر است. امروز این تفکر الهام‌بخش و پرقدرت، موتور محرک کشور در مسیر پیشرفت، امنیت، توسعه و خدمت‌رسانی است.

امیری با تأکید بر حمایت دولت از ظرفیت‌های گسترده بسیج اظهار داشت: بسیج همواره در همه میدان‌ها پای‌کار بوده و دولت در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و محرومیت‌زدایی از این ظرفیت عظیم مردمی پشتیبانی کامل می‌کند. امروز بسیج نماد وطن‌دوستی، مسئولیت‌پذیری و حرکت جهادی در مسیر آبادانی کشور است.

استاندار فارس در پایان حضور گسترده بسیجیان فارس در این اجتماع بزرگ را نشانه‌ای از وفاداری، بصیرت و آمادگی مردم برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)