• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

فرمانده نیروی‌زمینی ارتش: آماده پاسخگویی به تهدیدها هستیم

امیر سرتیپ جهانشاهی گفت: نیروی زمینی ارتش با داشتن نیروی انسانی کارآمد، مؤمن و شهادت‌طلب، بهره‌مندی از تجهیزات به‌روز و استفاده از تجارب ارزنده نبرد ۱۲ روزه، آماده پاسخگویی به هرگونه تهدیدات احتمالی دشمنان است.

*** فرمانده نیروی زمینی ارتش: آماده پاسخگویی به تهدیدات هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع فرماندهان این نیرو گفت: با نصب‌العین قراردادن منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) و استفاده از تجربیات دوران جنگ به ویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، منشور حرکتی نیروی زمینی، بر پایه‌ ۵ اصل راهبردی ولایت‌محوری، عدالت‌محوری، کارآمدی، فناوری و مهارت‌افزایی تبیین شده است.

فرمانده نزاجا افزود: براساس این ۵ اصل و اوامر رهبری عظیم‌الشأن (مدظله‌العالی) در حکم انتصاب اینجانب، مبنی بر "تلاش شایسته برای ارتقاء تحرک، کارآمدی، سرمایه انسانی و تسلیحات و تجهیزات در پاسخگویی به تهدیدات به روز با بهره‌گیری از بنیه معنوی و تجارب و ظرفیت‌ها و فناوری‌های نوپدید"، مسیر حرکتی خود را ترسیم و ان‌شاالله به سمت افقی روشن حرکت می‌کنیم.

امیر سرتیپ جهانشاهی با اشاره به ضرورت استفاده از نخبگان علمی تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش با استفاده از نخبگان علمی، شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوری‌های نوپدید به خصوص با بهره‌گیری از "هوش مصنوعی"، امروز به سطح بالایی از توان رزمی رسیده و با داشتن نیروی انسانی کارآمد، مؤمن و شهادت‌طلب، تسلیحات و تجهیزات به‌روز و استفاده از تجارب ارزنده پیشکسوتان و جنگ ۱۲ روزه تحمیلی ، آماده پاسخگویی به هرگونه تهدیدات احتمالی دشمنان است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این‌که امروز با جنگ شناختی و ترکیبی رو به رو هستیم، تاکید کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وقتی با جنگ سخت نتواسته‌اند به اهداف شوم خود دست یابند وارد جنگ نرم با جمهوری اسلامی ایران شده‌اند که به یاری خداوند متعال، رهبری داهیانه فرماندهی معظم کل قوا، اتحاد و همبستگی ملت بزرگ ایران و قدرت و توانایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تمام نقشه های دشمنان را خنثی خواهیم کرد.

وی با اشاره به اقدامات نزاجا در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بیان داشت: نیروی زمینی ارتش با استقرار ۱۰ تیپ برای مراقبت از مرزها، بهره‌گیری از پهپادهای آرش ۱ و ۲ در حمله به سرزمین‌های اشغالی، استقرار سامانه‌های پدافندی در شبکه یکپارچه پدافند هوایی به منظور هم‌افزایی و پشتیبانی از پدافند هوایی و نیروی هوافضای سپاه و همچنین با استفاده از سامانه‌های پدافندی جدید، به‌منظور سرنگونی پهپادهای دشمن و ممانعت از دستیابی دشمنان به اهداف شوم خود، در میدان جنگ حضوری فعال داشت.

امیر سرتیپ جهانشاهی با بیان این‌که نیروی زمینی ارتش در حوزه پهپادی و پدافند هوایی در سطح نیروهای مسلح، ناگفته‌های زیادی دارد افزود: ورود نیروی زمینی ارتش در حوزه پهپادی و پدافند هوایی نوید یک نیروی زمینی متحرک، چابک و حاضر به کار را می‌دهد که می‌تواند در جنگ‌های احتمالی آینده حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، یگان پهپاد و گروه پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش اقدامات موثری را در ساقط کردن پهپادها و هواگردهای دشمن داشته‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به برنا‌مه‌های پیش‌رو در این نیرو تاکید کرد: به منظور به‌روزرسانی تسلیحات و تجهیزات، با بهر‌ه‌گیری از نخبگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های جدید و نوپدید در راستای ارتقاء توان و آمادگی رزم نیرو، چندمهارتی کردن کارکنان، ارتقاء معیشت و روحیه آنان و مهیا کردن یک نیروی زمینی متحرک، چابک و کارآمد، ارتقاء سطح جنگال، موشکی، توپخانه، فرماندهی کنترل برنامه‌ریزی کرده‌ و گام برداشته‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات پیش روی طرح‌های عمرانی، پیگیری شد
گرامیداشت یاد و خاطره ۲ استاد پیشکسوت پزشکی اهواز
عمق محرومیت در جنوب استان کرمان
نایب‌قهرمانی مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر وزنه‌برداری
قهرمانی کاژه تهران در لیگ دسته یک بدمینتون
تمرکز دولت حمایت از کسب و کارهای خرد
برگزاری دوره دانش افزایی مربیان کاراته در گیلان
بازدید استاندار از کارخانه‌های شن و ماسه، سازه‌های بتنی و تولید لوله
بهارجمع خوانی قرآن کریم در کرمان
پیوند عمیق بم وسیستان وبلوچستان
برگزاری مرحله اول انتخابی بوکس زنان خوزستان
انتخاب ایران به عنوان معاون کمیته ویژه منشور ملل متحد
اختصاص بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان برای آبادانی لرستان
تصادف مرگبار در جاده گرمسار به ایوانکی
اطلاعیه رسمی باشگاه استقلال درباره نتایج آسیایی
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در سمنان
ماه رمضان؛ ماه تضرع و تقرب به خدا
دمای تهران ۱۱ درجه گرم‌تر از شرایط معمول
بهره‌مندی ۲۴ روستای شرق شعیبیه و میان آب، از آب شرب پایدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)