• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
علمی و فرهنگی » معارف

رونمایی از دو اثر جدید قرآنی در اختتامیه نشست تخصصی شورای عالی قرآن

در اختتامیه بیستمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان قرآن کریم از دو اثر جدید قرآنی با عناوین «الگوی قرائت قرآن بر مبنای سنت اقراء و مقدمه جزریّه» تألیف حسین مناحی‌زاده و کتاب «مجلس انس» تألیف رضا نباتی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در بیستمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان قرآن کریم که با محوریت موضوع ابداع در تلاوت و به همت شورای عالی قرآن در حسینیه الزهرا (س) مجتمع امام خمینی (ره) به مدت سه شب برگزار شد، از دو اثر جدید قرآنی با عناوین «الگوی قرائت قرآن بر مبنای سنت اقراء و مقدمه جزریّه» تألیف حسین مناحی‌زاده و دیگری «مجلس انس» ۷۳ نشست قرآن تألیف رضا نباتی رونمایی شد.

در این مراسم محمدتقی میرزاجانی؛ معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن در این مراسم با قدردانی از صاحب‌نظران و کارشناسان حاضر در نشست، گفت: امسال موضوع این نشست معطوف به یکی از بیانات مقام معظم رهبری بود که بر این اساس، الزامات ابداع در تلاوت قاریان ایرانی، انتخاب شد.

آقای میرزاجانی با اشاره به وزین و قابل تامل بودن محتوای مقالات ارائه شده در این نشست، ادامه داد: انتظار نداریم آنچه از زبان دوستان به عنوان نظریاتی دربارۀ ابداع در تلاوت قرآن مطرح شد، سریعاً تبدیل به فرضیه یا اصل و بروز تحولات در عرصه تلاوت قرآن شود، به نظر می‌رسد که فرهنگسازی در باب این موضوع و تبدیل شدن آن به دغدغه در میان اهالی قرآن نیاز به زمان مقتضی دارد.

وی افزود: اوایل دهه نود هم که به موضوع خشوع در تلاوت پرداختیم نسبت به تأثیر زودهنگام جامعه قاریان برای رعایت این اصل متوقع نبودیم، اما اکنون شاهدیم که با گذشت بیش از یک دهه ثمرات آن نشست در عرصه‌های تلاوتی مشهود است و اغلب قاریان در زمان اجرای تلاوت خود را ملزم به این مهم می‌دانند که به سمت تلاوت معنامحور سوق پیدا کنند.

معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن گفت:نشست سال گذشته به مظلومیت مردم غزه پرداخت در این قبیل نشست‌ها که شاهد اجتماع بزرگ قاریان و فعالان قرآنی هستیم، هیچگاه به موضوعات و اتفاقات جامعه بی‌تفاوت نبودیم و سال گذشته و در پی تشدید حملات رژیم غاصب صهیونیستی به غزه، برنامه‌هایی را به این امر اختصاص دادیم.

معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن تأکید کرد: امسال نیز با توجه به وقوع جنگ تحمیلی دوازده روزه، دفاع جانانه مردم ایران در این تهاجم و با توجه به شهادت جمع زیادی از هموطنانمان که ۱۲ تن از ایشان از جمله شهدای قرآنی بودند، تصمیم گرفتیم تا این نشست را نیز با این موضوع مرتبط کنیم به همین دلیل از خانواده شهید سردار سپهبد حسین سلامی؛ فرمانده فقید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دعوت کردیم که میهمان ویژه مراسم اختتامیه باشند.

در این مراسم سپس از استادان و کارشناسان قرآنی آقایان سیدمرتضی سادات‌فاطمی، محمود لطفی‌نیا، قاسم رضیعی، قاسم مقدمی، مهدی غلام‌نژاد، سیدمحسن موسوی‌بلده، مهدی دغاغله، محسن یاراحمدی، سعید رحمانی، امیرمحمود کاشفی، احمد ابوالقاسمی، مجتبی ایزدی، رضا نباتی، سیدامین میرزایی، هادی ربیعی، علی محرابی و مرتضی مختاری که در این دوره از نشست‌های شورای عالی قرآن مقاله ارائه کرده بودند، قدردانی شد.

همچنین از؛ آقایان مهدی شیخ‌الاسلامی قاری درجه ۲ از تهران، علی خانی مدرس درجه ۱ با گرایش تنغیم از ایلام، مجتبی محمدبیگی مدرس درجه ۲ با گرایش تنغیم از تهران و خانم رضوان جلالی‌فر مدرس درجه ۲ با گرایش تنغیم از البرز که در سیزدهمین دوره ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم نمره قبولی گرفته بودند، تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رشد تولید و صادرات در صنعت رنگ و رزین
اهدای دو ویلچر به مددجویان ایلام توسط هلال‌احمر
تعیین سقف کیفری مهریه در مجلس
۱۲۰ هزار اصله نهال توت برای کاشت در خراسان‌شمالی آماده شد
آزادی ۱۳۰ زندانی در استان یزد
پیگیری اجرای مصوبات سفر وزیر راه و شهرسازی به بوشهر
کسب رتبه دوم کشوری جشنواره ملی جوان خوارزمی توسط دانش‌آموزان راوری
انباشت آلاینده‌های جوی با سکون نسبی جو
ریشه حماسه‌هایی چون ۹ دی در تربیت مادران ولایی است
مرمت بنای تاریخی برج قربان شاهنجرین 
تنظیم بازار با اجرای دادرسی عادلانه
چین: آمریکا با موضوع تایوان با احتیاط برخورد کند
جنبش دانشجویی؛ پیشگام مبارزه با استعمار
هشدار سطح زرد در یزد
مصوبات شورای آب برای رفع ناترازی ها در شاهرود
۳۹.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
حوزه‌های علمیه نقش مهمی در آگاهی بخشی دارند
کسب رتبه دوم کشوری جشنواره ملی جوان خوارزمی
کیفیت آب شرب آذربایجان‌شرقی، مطابق استاندارد‌های ملی
پرسش و پاسخ دولتی‌ها با خبرنگاران در حیاط دولت ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
سقف کیفری مهریه مشخص شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)