• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
آذربایجان غربی » اجتماعی

کمک ۴۰۰میلیارد ریالی خیران آذربایجان غربی به ستاد دیه

در پویش به عشق حضرت فاطمه زهرا (س) بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال برای آزادی محکومین مالی و جرایم غیر عمد به ستاد دیه آذربایجان غربی اهدا شد.

کمک ۴۰۰میلیارد ریالی خیران آذربایجان غربی به ستاد دیه

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  پویش فاطمی (س) ویژه آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، استاندار، مسئولان و جمعی از خیرین نیک سیرت در محل حسینیه زندان مرکزی ارومیه برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این آیین با تسلیت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: هر کار نیک و خیری که منجر به آزادی افراد نیازمند و گرفتار در بند شده با دستان مردم خیر و نیک اندیش استان صورت گرفته که شما به نمایندگی از آنها در این جمع حضور یافته آید.
عتباتی ادامه داد:  امسال ۳۵ جشن گلریزان در استان برگزار شده که خیرین عزیز ۵۳ میلیارد تومان به ستاد دیه کمک کرده‌اند که از محل این کمک ها، گذشت شکات و قبولی درخواست‌های اعسار و تفسیط محکوم به توسط همکاران قضایی تا به امروز ۷۸۱ زندانی مالی و جرایم غیرعمد از زندان آزاد و به جمع خانواده‌های خود برگشته‌اند.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: در حال حاضر ۹۹۸ محکوم مالی و جرایم غیرعمد که اکثراً سرپرست خانواده هستند و بزهکار نیستند و تنها به دلیل مشکلات بازار، معیشتی و بدهکاری کارشان به زندان کشیده و اکنون چشمشان به دستان سخاوتمند خیرین مهربانی، چون شماست تا از بند زندان رهایی یابند و به کانون گرم خانواده خود برگردند.
مقام ارشد قضایی استان افزود: دستگاه قضایی و مجموعه زندان‌های استان نیز با لحاظ همه ظرفیت‌ها و کمک ائمه جمعه و جماعت، روحانیون اهل تشییع و تسنن، شورا‌های حل اختلاف، ریش سفیدان، متنفذین که همواره پای کار هستند و برای حل و فصل دعاوی مردم با صلح و سازش تلاش می‌کنند.
عتباتی با اشاره به اینکه اصل اصلاح و تربیت، مولد سازی و شخصیت دادن به بزهکار است گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار نفر از مددجویان زندان‌های استان در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان مشغول به کار هستند که ۲ هزار نفر از این افراد با بزرگواری شما فعالین اقتصادی در بخش خصوصی و واحد‌های تولیدی خارج از زندان در حال فعالیت هستند.
عتباتی در پایان گفت: یقیناً امروز بسیاری از زندانیان مالی و جرایم غیر عمد با دستان پر مهر شما آزاد و کنار خانواده خود خواهند بود و شما نیز آثار و برکات این احسان مومنانه را در زندگی خود شاهد خواهید بود.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این آیین گفت: امروز تنها برای یک جشن گلریزان دور هم جمع نشده‌ایم بلکه برای یک کار خیر آن هم کمک به همنوعانی که بزهکار نیستند، بلکه بدهکار هستند گرد هم آمدیم.
رحمانی ادامه داد: اینکه مردم شریف استان آذربایجان غربی نسبت به همنوع خود بی تفاوت نیستند مایه مباهات است و امید است با کمک‌هایی که امروز جمع آوری می‌گردد شاهد اتفاقات خوب برای زندانیان مالی و جرایم غیر عمد باشیم.
در ابتدای این آیین فتحی مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان نیز ضمن خوشامدگویی و تقدیر از حضور خیرین نیک سرشت در این مراسم معنوی گزارشی از کمک‌های مردمی به ستاد دیه و آزادی مددجویان از محل این کمک‌ها ارائه نمود.
  در این پویش خیرین به عشق حضرت فاطمه زهرا (س) بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال برای آزادی محکومین مالی و جرایم غیر عمد به ستاد دیه کمک کردند که از محل این کمک ها، گذشت شکات و صدور احکام اعسار در چند روز آینده بیش از ۵۰۰ نفر از محکومان مالی و جرایم غیرعمد از زندان آزاد خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)