• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
آذربایجان غربی » سیاسی

دشمنان رؤیای انزوای ایران را به گور می‌برند

 امام جمعه چهاربرج گفت: غرب، رؤیای خود را یعنی انزوای جهانی ایران را به گور خواهد برد و ایران در آینده یکی از قطب‌های اصلی سیاسی و اقتصادی جهان خواهد بود.

دشمنان رؤیای انزوای ایران را به گور می‌برند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به اینکه غرب به دلایل متعدد سیاسی، امنیتی، اقتصادی و ژئوپلیتیکی، سیاست انزوای راهبردی ایران را دنبال می‌کند، اظهار کرد:، اما این طرح، طرحی از پیش شکست‌خورده است و تهران می‌تواند با بهره‌گیری از فرصت‌های ژئوپلیتیکی، شرایط را به نفع خود تغییر دهد.
 
 امام جمعه چهاربرج افزود: نزدیکی ایران به چین و روسیه، به‌ویژه از طریق توافق‌های اقتصادی با پکن و همکاری‌های نظامی با مسکو، نشان‌دهنده شکست نسبی این پروژه است.
 
 وی با بیان اینکه تشدید رقابت‌های جهانی، به‌ویژه میان واشنگتن و محور پکن - مسکو، ممکن است فرصت‌هایی برای ایران فراهم آورد تا از طریق همسویی با این قدرت‌ها، جایگاه خود را تقویت کند، گفت: در بلندمدت، ایران با تکیه بر وزن ژئوپلیتیکی خود، به‌ویژه موقعیت استراتژیک در آبراه‌های کلیدی منطقه و نقش‌آفرینی فعال در ائتلاف‌های غیرغربی مانند سازمان همکاری شانگهای و بریکس، می‌تواند به بازیگری محوری در نظم جهانی چندقطبی تبدیل شود و این جایگاه، ایران را از کشوری تحت تحریم، به بازیگری کلیدی ارتقا می‌دهد که حفظ روابط با آن برای قدرت‌های شرقی حیاتی خواهد بود.
 
 جلالی در ادامه با اشاره به اینکه نسل جوان امروز در معرض بمباران تصاویر قهرمانان ساختگی هالیوود یعنی سوپرمن‌ها و اَبَرانسان‌های تخیلی که با قدرت‌های غیرواقعی، جهان را نجات می‌دهند؛ اما هیچ پیوندی با واقعیت زندگی ندارند، تصریح کرد: هالیوود با استفاده از صنعت قهرمان‌سازی، الگو‌های ارزشی خود را در ذهن نسل جوان جهان تزریق کرده است؛ قهرمانانی که راه‌حل مشکلات را در خشونت فردگرایانه، ثروت نامحدود، و قدرت‌های ماورایی می‌بینند نه در ایثار، تدبیر و اخلاق جمعی.
 
 امام جمعه چهاربرج گفت: جامعه ما قهرمانان واقعی دارد؛ انسان‌هایی از جنس خود مخاطب که با امکانات محدود، اراده بی‌حد و ایمان راسخ، تاریخ را تغییر دادند و معرفی چنین الگو‌هایی به نسل جوان، پاسخی است به بحران هویت و فقر معنایی که صنعت سرگرمی غرب آن را تشدید کرده است.
 
 وی با تأکید بر اینکه جریان حق باید همان نقاطی را که جریان باطل برای ضربه زدن به جریان حق انتخاب می‌کند را برای دفاع یا تهاجم به جریان باطل انتخاب کند، اظهار کرد: باید از روش‌ها و ابزار‌های قوی و در عین حال مباح جریان باطل مانند صنعت «سینما» در جهت اشاعه حق بهره برد و الگو‌هایی مانند شهدا، علمای ما که نماد استقامت در برابر وسوسه‌های نفس و شیاطین بودند و در جهاد اکبر پیروز شدند را به‌عنوان الگو‌های واقعی به جامعه معرفی کرد نه الگو‌های تخیلی غرب.
 
 جلالی در ادامه به سالروز آزادسازی سوسنگرد اشاره کرد و افزود: در روز‌های آغازین جنگ تحمیلی؛ شهر سوسنگرد به یکی از سرنوشت‌سازترین نقاط نبرد تبدیل شد و در واقع کلید پیروزی ایران در دفاع مقدس بود و حماسه آزادسازی سوسنگرد در ۲۶ آبان ۱۳۵۹، نه‌تنها یک پیروزی نظامی، بلکه نقطه عطفی در روحیه رزمندگان و مردم ایران بود که نشان داد دشمن قابل شکست است.
 
 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه اگر سوسنگرد سقوط می‌کرد، اهواز هم سقوط می‌کرد و مقاومت در خرمشهر و آبادان نیز بی‌معنا می‌شد، تصریح کرد: به همین دلیل بود که حضرت امام خمینی (ره) با درک دقیق شرایط، فرمان تاریخی خود مبنی بر اینکه «سوسنگرد باید تا فردا آزاد شود» را صادر کردند و این شهر که در هفته اول تجاوز دشمن اشغال شده بود؛ تنها سه روز بعد آزاد گردید و افتخار نخستین شهر آزاد شده در دوران دفاع مقدس را کسب کرد.
 
 وی با بیان اینکه مقاومت در سوسنگرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و از لحاظ حماسی و نظامی کمتر از مقاومت خرمشهر نبود، اظهار کرد: علی‌رغم کارشکنی‌ها و تعلل بنی‌صدر در اعزام نیرو‌های کمکی، رزمندگان اسلام متشکل از بسیجیان، پاسداران، عشایر بومی، ژاندارمری و دیگر نیرو‌های مردمی، سه روز متوالی (۲۳ تا ۲۶ آبان) مقاومتی جانانه و بی‌نظیر به نمایش گذاشتند و حضور گسترده عشایر عرب بومی در دفاع از شهر، پوچی تبلیغات کاذب و شعار‌های عوام‌فریبانه صدام در ادعای «آزادسازی اعراب» را به اثبات رساند.
 
 جلالی تصریح کرد: سوسنگرد یادآور این حقیقت است که با ایمان، وحدت و فداکاری، هیچ دشمنی نمی‌تواند ملتی را که برای دفاع از میهن و دین خود برخاسته است، شکست دهد.
 
 امام جمعه چهاربرج هم چنین با اشاره به اینکه پس از برقراری آتش‌بس در غزه، وضعیت انسانی این منطقه همچنان در وخیم‌ترین حالت ممکن قرار دارد، اظهار کرد: ابعاد فاجعه انسانی در غزه بسیار وسیع بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)