• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴
آذربایجان شرقی » اقتصادی
وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تغییر رویکرد در بخش کشاورزی گفت: سیاست این وزارت حرکت از تولید معیشتی به سوی تولید اقتصادی و پایدار است تا منافع تولیدکننده و منافع ملی تامین شود.

کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، غلامرضا نوری در نشست صمیمی با تولیدکنندگان شهرستان اهر ضمن تجلیل از پیشینه تاریخی و فرهنگی این منطقه اظهار کرد:از نظر اقلیمی این منطقه دارای تنوع آب‌وهوایی و ارتفاعی قابل توجهی است که ظرفیت‌های ارزشمندی در بخش کشاورزی ایجاد کرده است.
 
وی افزود: در بازدید‌های امروز از شهرستان‌های اهر و هریس ضمن بررسی وضعیت واحد‌های تولیدی و پروژه‌های در حال بهره‌برداری، دغدغه‌ها و چالش‌های کشاورزان منطقه را از نزدیک شنیدیم و برای رفع آنها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.
 
نوری با اشاره به مشکلات سد آرباطان گفت: این سد که سال‌ها پیش احداث شده و دچار ایرادات فنی است، نیازمند بررسی‌های مهندسی و تخصیص منابع مالی برای اصلاح و بهره‌برداری کامل است تا کشاورزان بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.
 
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی وظیفه‌ای سنگین در سیاست‌گذاری صحیح و تنظیم‌گری عادلانه دارد تا بخش کشاورزی متناسب با ظرفیت‌ها و منابع کشور هدایت شود. اساس کار ما حمایت از تولید اقتصادی و پایدار است نه تولید معیشتی زیرا تولید اقتصادی هم برای تولیدکننده و هم برای منافع ملی اهمیت دارد.
 
وی ادامه داد: همه سیاست‌های دولت چهاردهم در راستای حمایت از تولید و تولیدکننده و با رویکرد عدالت‌محور است از کوچکترین واحد‌های تولیدی روستایی تا بزرگترین زنجیره‌های صنعتی تحت حمایت دولت قرار دارند.
 
نوری  گفت: تا پیش از این تنها دامداران و مرغداری‌های صنعتی از نهاده‌های یارانه‌ای استفاده می‌کردند، اما امروز با توزیع عادلانه نهاده‌ها،واحد‌های کوچک و روستایی نیز این نهاده‌ها را دریافت کردند. این رویکرد سبب رشد ۲۰ درصدی مصرف نهاده‌ها در کشور شد که بخشی از آن نیز به دلیل خشکسالی‌ها بوده است.
 
وی از اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تامین نهاده‌ها خبر داد و گفت: علی‌رغم کاهش تخصیص ارز، پیش از موعد مقرر نسبت به تامین بیش از ۴ میلیون تن نهاده دامی اقدام کرده‌ایم و پس از تخصیص ارز که با موافقت سران قوا صورت گرفت این نهاده‌ها به زودی توزیع می‌شوند.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تصمیمات اخیر ستاد تنظیم بازار گفت: قیمت مرغ و تخم‌مرغ باید واقعی‌سازی می‌شد و برای نخستین بار ستاد تنظیم بازار قیمت پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی را تصویب کرد. 
 
وی از حمایت وزارتخانه از گندمکاران نیز یاد کرد و افزود: امسال قیمت گندم به‌صورت کارشناسی و عادلانه تعیین و در کمترین زمان ممکن مطالبات کشاورزان پرداخت شد.
 
نوری با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی، سرکوب قیمتی نیست خاطرنشان کرد: این سیاست موجب افزایش ۳۲ درصدی صادرات و رشد سه میلیارد دلاری تراز تجاری حوزه کشاورزی شده است. صادرات نه تنها موجب ارتقای فناوری تولید می‌شود، بلکه کیفیت محصولات کشاورزی را نیز بهبود می‌بخشد.
 
وی درباره سلامت محصولات کشاورزی تاکید کرد: ایران از سالم‌ترین کشور‌ها در مصرف سموم و کود‌های کشاورزی است و محصولات ما با رعایت استاندارد‌های جهانی به کشور‌های سختگیر مانند روسیه صادر می‌شود. تاکنون ۲۳ نوع سم از رده خارج شده و به دنبال واردات سموم با کیفیت از کشور‌های پیشرفته هستیم.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سیاست‌های جدید در حوزه نهاده‌ها افزود: برای تسریع در تامین نهاده‌ها، اختیاراتی به استانداران استان‌های مرزی واگذار شده و تولیدکنندگان نیز مجوز واردات مستقیم دریافت می‌کنند.
 
وی همچنین از حل موقت مشکل تامین سوخت خبر داد و گفت: تا پایان فصل پاییز سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی به روال سابق بازمی‌گردد.
 
نوری با تاکید بر رویکرد مشارکتی در تصمیم‌گیری‌های بخش کشاورزی گفت: تصمیمات ما با حضور نمایندگان بخش تولید اتخاذ می‌شود و هدف نهایی آن است که کشاورزی کشور به سمت توسعه‌گرایی، بهره‌وری و سودآوری پایدار حرکت کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)