• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

دولت خود را موظف به اجرای برنامه هفتم می‌داند

 رئیس‌جمهور در صحن مجلس گفت: نمایندگان محترم مجلس کمک کنند که بودجه بدون کسری بنویسم زیرا که بودجه بدون کسری یعنی توسعه متناسب. باید متناسب رشد کنیم و با این روند توسعه هر برنامه‌ای که بنویسیم با کسری مواجه خواهیم شد و تورم ایجاد خواهد کرد.

رئیس جمهور: مجلس به کوچک شدن دولت کمک کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛  آقای مسعود پزشکیان  امروز سه‌شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ در جلسه علنی عصر مجلس شورای اسلامی که به منظور بررسی میزان اجرای سال نخست برنامه هفتم پیشرفت کشور برگزار شد، ضمن تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای پیگیری اجرای برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: دولت خود را موظف به اجرای این برنامه می‌داند.

پزشکیان با اشاره به اینکه سال گذشته با اعتصاب پرستاران و اعتراض بازنشستگان و معلمان و مشکلات گندمکاران مواجه بودیم، افزود: سال گذشته در چنین روز‌هایی برق مردم را قطع می‌کردیم و برای تأمین سوخت با مشکل مواجه بودیم، اما اکنون بسیاری از مشکلات را حل کرده‌ایم. در جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی اعلام کردم که عامل تورم، دولت و مجلس هستند چرا که با کسری، برنامه می‌نویسیم و توقعاتی ایجاد می‌کنیم، اما واقعیت این است که پولی وجود ندارد و لذا نتیجه آن «گرانی» است.

رئیس جمهور تأکید کرد: نمایندگان محترم کمک کنند که بودجه بدون کسری بنویسم چرا که بودجه بدون کسری یعنی توسعه متناسب، باید متناسب رشد کنیم. با این روند توسعه هر برنامه‌ای که بنویسیم با کسری مواجه خواهیم شد و تورم ایجاد خواهد کرد. مشکل تورم بر دوش مردم خواهد بود در صورتی که وظیفه ما خدمت رسانی به مردم است. باور و اعتقاد من این است که معیشت مردم باید در اولویت دیده شود.

پزشکیان با این درخواست که همه کمک کنید دولت را کوچک کنیم، گفت: باید کاری کنیم که براساس منابع هزینه کنیم، منابع نداریم و دائما در حال توسعه هستیم.

موظف با پاسخگویی به مردم هستیم

وی با تأکید بر اینکه هماهنگی میان مجلس، قوه قضائیه و دولت منجر به رفع بسیاری از موانع شده است، ادامه داد: با همه مشکلاتی که وجود دارد مردم با ما همراهی کردند و ما موظف به پاسخگویی به آنان هستیم.

پزشکیان با اشاره به اقداماتی که از سوی دولت و نهاد ریاست جمهوری برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی مجموعه این نهاد صورت گرفته است، افزود: در دولت چهاردهم، خود را خدمتگزار مردم می‌دانیم و به هیچ وجه جناحی، سیاسی و گروهی عمل نمی‌کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه تنها با ۱۰ درصد صرفه‌جویی می‌توانیم روزانه ۹۰۰ هزار بشکه نفت و گاز حفظ و ذخیره کنیم، تاکید کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار کلاس درس جدید ساخته شده است، این در حالی است که اعتبار دولتی به آن اختصاص نیافته بود و این اقدام فقط با همت و کمک خیرین عملی شد.

مشکل انرژی را حل خواهیم کرد

پزشکیان با اشاره به اقدام ارزشمند خانواده «شنتیا» (دانش‌آموز کردستانی که در تصادف جان خود را از دست داد و دیه او از طرف خانواده‌اش برای ساخت مدرسه اهدا شد)، اظهار داشت: در همین دولت تاکنون بیش از ۱۸۰۰ مگاوات پنل خورشیدی نصب و متصل شده و بیش از ۲۷۰۰ مگاوات ظرفیت قبلی نیز به آن افزوده شده است. همچنین تا پایان سال جاری، بیش از هفت تا هشت هزار مگاوات نصب و متصل خواهیم کرد. این حرف صرفاً ادعا نیست؛ ما با اتکا به خدا و تلاش مستمر، مشکل انرژی را حل خواهیم کرد.

وی بیان کرد: اگرچه برنامه‌ریزی اولیه برای نصب ۱۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در پنج سال بود، تاکنون بیش از ۷۹ هزار مگاوات پنل خورشیدی و بادی قرارداد بسته شده و در حال اجراست. سال گذشته صنایع و کارخانه‌های ما به دلیل قطعی گاز و برق، حدود ۳۲۰ همت ضرر کردند؛ اما ما تلاش می‌کنیم تولیدکنندگان متضرر نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)