• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۹۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
اجتماعی » انتظامی و حوادث
سردار رادان:

نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه پلیس؛ پیشگام دفاع از امنیت، عدالت و قانون است، افزود: زنان و مردان پلیس در صف مقدم دفاع از عدالت و قانون هستند.

نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،  سردار احمدرضا رادان در چهل و نهمین مراسم تحلیف، دانش آموختگی و میثاق مجاهدان فی سبیل الله دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای حمله رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: خون پاک شهدا مایه افتخار و سربلندی ملت ایران است.
 
وی با بیان اینکه حضور پررنگ جوانان انقلابی در عرصه‌های مختلف، تجلی اقتدار نظام اسلامی است، افزود: امروز شاهد تربیت نسلی مومن و انقلابی در دانشگاه افسری تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) هستیم که آماده پاسداری از امنیت و شرف این ملت هستند.
 
سردار رادان خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال و با بهره گیری از مهارت‌های علمی و عملی، دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند.
 
وی با تبریک به دانش آموختگان دانشگاه امام حسن مجتبی (ع)، اظهار داشت: این عزیزان با تعهد و ایمان خود، الگویی برای جوانان کشور در مسیر پیشرفت و تعالی انقلاب اسلامی هستند.
 
سردار رادان خاطر نشان کرد: سپاس و ستایش به روح شهدای عزیز دفاع مقدس، شهدای حرم مطهر و شهدای سپاه. حضور محترم رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در این مراسم نمادی است از وفاداری به خون شهدا و تعهد به خدمت صادقانه در راستای حفظ امنیت و آرامش کشور است.
 
فرمانده کل انتظامی کشور افزود: ما هم‌اکنون شاهد نسل جوان و انقلابی هستیم که بر اساس آموزه‌های دینی در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) پرورش یافته و آماده‌اند تا از حیث امنیت و شرف ملت دفاع کنند. این نسل با اقتدار ملی، رفتار هوشمندانه و اخلاق حرفه‌ای در مدیریت محیط و امنیت جامعه، صلابت نظام اسلامی را تقویت می‌کند.
 
وی افزود: امروز زنان و مردان فرماندهی انتظامی در صف مقدم دفاع از عدالت، اخلاق و قانون هستند و با خردمندی و عزم راسخ خود، در مسیر استحکام اقتدار ملی گام برمی‌دارند. در اینجا یاد و نام شهید سردار باقری و دیگر شهدای گرانقدر را گرامی می‌داریم و به پیشرفت و رشد اخلاقی جامعه ادامه می‌دهیم.
 
فرمانده کل انتظامی اضافه کرد: کشور ایران ثمره ایمان، تعهد و تعامل نسل جوان امروز با آینده‌ای روشن است. با بهره‌گیری از مهارت‌های علمی و عملی، نسل جدید می‌تواند با جامعه‌ای مستحکم و پیشرفته تعامل برقرار کند و الگویی برای همه ملیت‌ها باشد.
 
سردار رادان ادامه داد: در این راستا، دانشگاه امام حسن مجتبی (ع) مأموریت خود را در تربیت انسان‌های مومن و آگاه با هدف ارتقاء اخلاق و تمدن اسلامی انجام می‌دهد. ثمره تلاش‌ها و زحمات این نسل، سرافرازی و افتخار برای کشور و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
 
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در پایان بیان داشت: ضمن تبریک به دانش‌آموختگان و خانواده‌های شان، یاد و نام شهیدان و مبارزان انقلاب اسلامی را گرامی داشته و از خداوند متعال درخواست می‌کنیم که همه ما را در مسیر خدمت صادقانه به ولایت و پاسداری از امنیت کشور یاری کند.
 
گفتنی است، در این مراسم تعدادی از خانواده معظم شهدا مورد قدر دانی قرار گرفته و سرداران مهدی معصوم بیگی رئیس فراجا، حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا، دکتر سعید منتظرالمهدی معاون فرهنگی اجتماعی فراجا، سلیمان ملک زاده معاون حقوقی و امور دولت و مجلس فراجا، علی بزرا دستیار ویژه فرماندهی در امور بازنشستگان، علی محمدی فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی، اصغر بازیگر فرمانده مرزبانی استان گیلان، به عنوان نفرات برتر فراجا در سطح نیرو‌های مسلح در جشنواره مالک اشتر ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران توسط امیر موسوی تقدیر و مفتخر به دریافت لوح تقدیر شدند. همچنین جوایز افراد برتر، درجه و سردوشی نماینده دانشجویان نیز توسط رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح اعطاء شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
درخشش زنجانی‌ها در برگزیدگان ملی تولیدات دامی ۱۴۰۴
جشنی به شکرانه رسیدن به بلوغ دینی و بلوغ سیاسی در چابکسر
نمایشگاه دستاوردهای ایران قوی در کرمان
شب‌های بله برون در یادمان شهدای شلمچه
برگزاری جشنواره فرهنگی‌ـ‌ورزشی دختران فاطمی به میزبانی ناحیه حضرت رسول (ص)
تب و تاب ایلامی‌ها برای برگزاری یک دورهمی باشکوه
همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند
انقلاب اسلامی، بازگشت به هویت ایرانی و‌ اسلامی خودمان‌ بود
دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان
تاکید گیلانیان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یادواره شهدای روستاهای املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مناظر استرالیا از آسمان
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)